America (197)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Noi deja am stabilit cu vecinii: ei isi iau trambulina, noi play set si le folosim impreuna.

Oana 34+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

aoleu, vio, hai ca acum m-ai dat gata, adica nu-s funny, da-s supraponderala si se rupe trambulina cu mine. mey, tu ma citesti la canadiencele slabesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Multumim fetelor pt urari!! Biig big hug din partea noastra.
La multi ani Anutei!! Ramona ai fetita mare de acuma!
La multi ani Andra, sa cresti mare si sa fii mereu fericita!!

Sarbatoritul nostru
http://tinyurl.com/ykzn5w4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

va multumim mult de urari!

nu ne-am petrecut decat noi 3.. la rugamintea sotului am facut un diplomat, desi eu as fi vrut alt fel, dar am zis ca sa fac din asta sa manance si el, ca el nu prea e cu dulcele..
in rest cam am mai avut niste treburi administrative, ca inca nu-s toate la locul lor in noul apartament.. dar a avut Andra tort sa nu ramana neinsemnata ziua.. a suflat in lumanari si atata ne punea sa le mai aprindem iar si tot zicea "A-BU-TII" = Happy Birthday! si canta "mutzi ani tuuu", cred ca e un fel de combinatie gen "multi ani to you!"..
ma gandesc cu nostalgie ca nu stiu cand au trecut doi ani.. maine poimaine se marita ..
sper sa nu uit maine sa descarc niste poze si filmulete cu Shakira mea de 2 ani!

Anamaria tare frumosi ati fost.. iar poza asta e funny!
Newmami si eu o parola pls!
Andreea ce-as vrea si eu la trambulina!!!
Adriana hai ca se vede burtica! si la mai mare!

Alina ce mutrita dulce are aici!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Anamaria wow:)) muschetarii is mumosi... Unu-i al meu prin alianta:)) Am stabilit din carut:)
Tu si mami sunteti mumoase, doua lady ce mai. Da ce cautasi cocotata la pupitru? Te-ai facut pastor?:))

Lucas e un scump calare pe pietroi. Si asa dulce uimit:)

Adriana numa bine esti aschiutzo:)

Andreea nici eu nu te vazui, dar din amintirile mele pana sa darami tu trampolina ti-o ia vantul cu ciment cu tat.

Mihutza si noi am sarbatorit copii cat erau mici doar cu familia apropiata eventual cu bunicii. Si imi amintesc de fiecare clipa, acum e ceva mai zumzaiala si mai multa oboseala. A dansat pe Abu-tii?:)

Noi am inceput aseara Pessach-ul. Primul seder l-am facut doar cu copiii, la al doilea mergem in vizita. A fost amuzant. Dupa atata curatenie si gatit ufff.

Ramona nu scazura preturile la castele, dar am terminat eu de facut vivabil apartamentul (bucataria si paturile) exact cat trebuie ca sa enjoy. Asa ca la vara o sterg cu pruncii si suntem bucurosi de oaspeti:) daca nu-s mofturosi:))
----------------------

OspitalitateaGaiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

AB, ce frumosi si delicati sinteti! Sarbatori fericite!
As vrea eu, dar nu se-arata-n carti Europa! Stabiliram c-o luam spre Florida.

Panteruta, esti cum trebuie. La mine s-a vazut mai repede la a doua sarcina, m-am gindit ca au cedat muschii dupa prima si de aia.

Pe mine m-au speriat la AFV cu trambulinele alea, jumate din glume sint cu cei de-si rup oasele pe ele. Dar Andreea pare sa aiba tare mult fun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc, totusi o sa fiu mult mai fericita odata ce burta o sa arate a bebe si nu a beef dinner :))).Degeaba cand ma ia cate un fix apai ma ia lol.

Andreea, nu veniti prin Germa o tura,cand va intoarceti in Fr? e tare fain la Stuttgart. Macar un we? Mi-ar place tare sa va cunosc.

Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Ramona sniff...
Adriana si eu as vrea:), dar nu-ti promit, eu am vacanta mai multa, al meu isi ia pe vara maxim una si zau ca nu stiu daca-l conving sa iasa din .fr . Si apoi singura cu copii sunt si eu mai sedentara. O sa vezi tu cum e cu doi. Totusi incerc, ok?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Abeule Stiu ca sintem incuscrite (se poarta pe aici oricum)

Nu m-am facut pastor dar am fost parte din nunta..sa citesc din Vechiul Testament (se face o citire din Vechi si una din Nou)...am avut emotii!

Azi sint pur si simplu inecata in munca ...si seful e in avion (transcontinental flight), conectat la internet si nerabdator

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Poate ne putem intalni undeva la mijloc pana nasc, vreau sa fac cat mai multe pana atunci ca dupa aia iar nu mai ies din casa 3 luni :))
Arati superb cu par scurt!! Am o pasiune uriasa pt par scurt asa ca al tau dar eu am nasul mare si ar arata tare aiurea :(.Cand am fost in gradi am avut tunsoarea ta ca sa arat ca si iubirea mea de atunci, Pop Dan :)))

Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput