America (197)
Raspunsuri - Pagina 4
philip spune:
neata
La multi ani sarbatoritilor!
, ce-au mai crescut copiii, mama-mama, si-s frumosi foc.
Anamaria, f misto pozele, si alea cu baietii concentrati pe PS, si rochia ta, dar, vreau sa-i fac un compliment si mamei tale care arata superb
Miere, multa sanatate lui Aidan
Newmami, vreau si eu parola, please
Am si eu poze noi aici:
www.apha.shutterfly.com
Am avut un week-end plin cu carnaval la scoala vineri, petrecere la bowling sambata, gradinarit si mancat Pho aseara la amicii nostri vietnamezi.
blackpanterro spune:
Andreea, trampolina din aia au montat vecinii mei in curte, acum 3 zile si de atunci nu mai intra Aidan in casa :)). Cand vine de la scoala mananca si sta afara pana seara la cina! Buna treaba au facut vecinii mei, imi mai vad copilul la toamna cand se face iar frig :)))
Edit sa zic ca tare scumpi sunt pruncii cum se joaca in cutia aia mare! Ce jucarii scumpe, da-le o cutie si lasa-i sa isi foloseasca imaginatia :)
Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
NewMami spune:
Ocebine, wow ce tanara si frumoasa esti , care-I secretul tau ?
Oana C bine gandit… mai ales ca micuta se naste cand déjà incepe sa fie cald, numai bine de iesit la plimbare. Am luat la cunostinta, tot ce-I posibil sa dam o fuga mai spre sfarsitul verii.
Oana, Mirela, Ramona, Philip trimis PM
Sibylle, sorry nu te pot ajuta fiindca nu folosesc … nu ca n-as avea nevoie … nici un produs cosmetic, crema, farduri.
Miere, multa sanatate lui Aidan, tare nasoale sunt eruptiile dentare.
Philip, si noi tot la bowling sambata … am gasit o locatie prin preajma, in cadrul unui Golf Resort tare frumusel si curat. Am iesit cu prietenii nostri romani si tare bine ne-am simtit de la mic la mare. La copii le-am inchriat linia lor, iar noi astia mari am jucat pe linia noastra.
Vad ca cel mic vine tare din urma … vad ca déjà ii plac tot felul de activitati in rand cu cel mare. Va fi fun . Ai doi baietei tare frumosi, ai de ce sa fi proud.
Auzi spune sincer trampoline ai luat-o pentru cei mici ???
Ma tot uit la pozele voastre si toate aratati ca trase prin inel … nu stiu ce faceti si ce mancati, dar tare bine aratati
ocebine spune:
NewMami si eu vreau parola, please!
Wow, Philip...as sari si eu pe trambulina (mie inca imi place sa ma dau si in leagan cu capul in jos precum copiii)!!! Si pho e o nebunie de bun (vineri am servit un pho ca era un frig si o ploaie). Imi place sticla de siracha pe masa!
Sanatate multa la toti copilasii!
Multam de aprecieri, ii transmit si mamei...vreau sa spun ca am dansat toata seara (am strecurat un "tip" la DJ si i-am soptit gales sa mai bage cite-un Sinatra...mi-a facut placerea) asa ca pantofii au fost super comozi. Cel mai rau a fost scara spiralata la biserica...m-am tinut de balustrada bine-bine
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Exact la scara aia m-am gindit si eu! Sinatra... Alexandru are aceleasi preferinte muzicale. Ne tot pune un post de radio cu muzica jazz, spre disperarea sotului. Eu m-am obisnuit.
Nu stiu ce am facut, nu vrea parola! O fi prea mare inghesuiala?
alintaroma spune:
Anamaria arati one-milion-dollar baby . Buflea super amanta ti-ai tras Dixit!
Andreea frumosi mai sunteti . Sper sa nu te vedem la AFV cu trambulina aia
Ramona J spune:
Sibylle, nu stiu sa-ti raspund ca eu cumpar cosmeticele direct din magazin in general. Incearca sephora.com
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Exact la scara aia m-am gindit si eu! Sinatra... Alexandru are aceleasi preferinte muzicale. Ne tot pune un post de radio cu muzica jazz, spre disperarea sotului. Eu m-am obisnuit. Nu stiu ce am facut, nu vrea parola! O fi prea mare inghesuiala? Lume multa, oameni putini |
Trmite-l la mine...eu il disper pe sot ca simbata si duminica pun la XM doar Sinatra...si duminca e Johnathan Schwartz cu Sunday Show care ma topeste...doar cind ii aud vocea, ma ia cu fiori
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Eu ma minunez de el, ca nu stiu de unde i se trage. Noi n-am fost fans ai genului, ascultam cind si cind cite o piesa. Dar el asculta orice de la jazz clasic pina la niste ciudatenii care-i dau dureri cap sotului meu.