America (197)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ca mi-am adus aminte, pana nu uit.
Am vazut saptamana trecuta P.S. I love you dupa ce l-au laudat fetele pe aici. A fost frumos, nimic de zis, dar eu nu am plans. Cred ca nu ma certasem cu sotul recent si nu eram prea suparata. Glumesc acum, sa nu credeti ca fac misto de voi, doamne fereste.
Ideea e ca mie imi placuse mai mult The Notebook decat P.S. I love you. Anyway, aseara am vazut Dear John. Sincer, e extraordinar de bun, mi-a placut enorm, mai mult decat The Notebook. La asta eu zic sa luati cutia cu servetele langa voi, ca pe bune aveti nevoie. Cred ca il mai vad o data si imi iau si flimul. E superb. Nu va spun nimic din el, nu citit pe net nimic din descriere, ca pierdeti farmecul. Vedeti-l, sigur nu o sa va para rau. Daca v-a placut P.S. I love you, filmul asta sigur o sa va faca sa vorbiti singure.
N-a ca nu am facut atata reclama unui film, dar eu am ramas paf dupa ce l-am vazut.

Clara, tie ti-a placut? L-ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

TUP,TUP si noi
carmen am citit cartea Dear John ,foarte misto mi-a placut foarte mult.

a trecut si Pastele,am mancat miel ,cozonac cu oua,ridichi,ceapa verde,dulciuri multe si acum back.

ramona - ma bucur ca te simti mai binecopii? sotul?
philip- care nu se simte bine?
am vazut copii frumosi in poze -Aidan pe ponei- Rudy cu bunica- bianca cu ochisori albastri(sper ca nu am uitat pe nimeni)
ne ducem pe afara,la aer curat,fetele au liber astazi.

o saptamana buna si fara virusi,polen,glezne sucite si alte nebunii.

Mergi la inceput