America (197)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmenbr spune:
Acusor, imi scrii si mie please PM cu albumul foto inca o data? Vreau sa vad si eu pozele de la pastele evreiesc! Pup!
conchita spune:
AB_AC, vad ca scrii aici, presupun ca si citesti. :-)) imi trimisesti PM, dar cand sa-ti raspund, iti desfiintasi optiunea de PM!! pai cum facem? :-)
Ramona, acum vad ca sarbatoriti copila. La Multi Ani Anutei tale!
tuturor, sarbatori fericite.
conchita spune:
nu merge, AB! primesc de la tine si cand sa trimit inapoi, kaput. mergi tu la profil si bifeaza optiunea ca accepti PM, altfel tu vorbesti si eu dau din cap ca "da, asa e". :-))
uite adresa mea de email, copiaz-o repede, c-o sterg in 5 minute. ca sa nu mai off topicesc subiectul atata: xxxxxxxxx
AB_AC spune:
Care off topic?
O rezolvai cand vazui ca is optiuni profil si optiuni PM. A naibii ierarhie, nu se pot pune fratilor toate ipotezele adunate? Informaticieni incorigibili .
Dar stii care-i culmea ca am putut vorbi pe PM cu macar doua persoane fara optiunea activata. Hmmm
mihutza11 spune:
Newmami super baiat ai! si e bucatica rupta din tine!
AB Happy Passover! si subscriu si eu la ce au zis fetele! tare frumosi mai sunteti!
Miere imi pare rau de vestile proaste! offf.. nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau! multa sanatate!
mi s-au incarcat si mie niste poze si filmulete cu Shakira mea, de aici si www.onetruemedia.com/shared?p=aa8fe6db17fa270d4cc00e&skin_id=701" target="_blank">distractie mare - era prea mare pt webshots..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
philip spune:
mihutza, e minunata mandrutza ta.
AB, sunteti frumosi, confirm si eu spusele fetelor, esti tu modesta
adriana, arati f bine, si las' ca creste ea si burtika. mai ieri o invitai pe ANdreea pe la voi si eu am zis ca zici de mine si ma gandeam ca noi nu ajungem in Franta vara asta
Miere, multa sanatate, nu ma bag la dat sfaturi
sanzi, mirela, nu v-ati mai intors mai fetelor?
pup la gasca
blackpanterro spune:
Andreea si voi puteti veni direct in DE :), loc este destul, avem 2 dormitoare libere pt vizitatori! Tu ai cont pe FB?
Andreea(AB) tu ai cont pe FB?
Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Ramona J spune:
Multumesc Conchita!
Ce domnisoara mare e Andra, pierde tot mai mult din aerul de bebe de pina acum.
maru spune:
pai s-a intamplat de mult...de aia am uitat (is batrana rau)
Citat: | ||
citat din mesajul lui AB_AC
:)) Cum sa uiti ? Mey mama zice ala-i momentul cheie de atunci incepi intai sa bati pasul pe loc vreo zece ani s-apoi incepi sa scazi un an de la varsta si cand dai in mintea in mintea cupiiilor se potriveste la tanc. |
Madi25 spune:
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Eu nu sunt in SUA, dar si eu sunt plecata din tara si sunt departe de prieteni si familie. Acum sunt chiar singura intr-un oras in care nu cunosc aproape pe nimeni. Si ma intrebam cum pot sa imi fac prieteni? sa socializez? acum e rau ca nici macar nu am ocazia de a cunoaste lume noua.
Voi v-ati confruntat cu asemenea situatie? Cum ati procedat?