Fulgusori de nov-dec.2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
nov.dec2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyia Multumesc pentru ajutor Monis! Uite datele: Anabella Patricia, nascuta prin cezariana 04.11.2009, la 40 saptamani, 3.860Gr, 50 Cm, Apgar 9, de mami Danyia (16.07.1977) la Maternitatea Odobescu din Timisoara, dr. Mihai Bacila. Si inca ceva: pot primi si eu pw sa vad pozele voastre? Tenk iu!! |
gata
ai si PM
monis
Mamici de fulgusori
Alinus25 spune:
Alexa-48 monede
Pentru restu fetelor am votat aseara, iar acum nu ma mai lasa, cica am votat in ultimele 24 ore....
Merg la spalat de geamuri...
Lidia74 spune:
Uah ce vesti bune de la MANY!
Asteptam vesti bune si de la RAMONAC.
Pupici fetelor care voteaza plantatiile.Intreba cineva de ID-ul lui Alexa: axela-radiah.
LAURAIRINA premiul cel mare pt plantatii e un Fiat insa...cine stie...
gabitza35 spune:
Danyia... daca nu te superi, cum arata scaunul fetitei de te-a determinat sa-i faci aceasta analiza?
daca pana acum spuneam ca sunt singura cu mucosii... acum chiar sunt, adica e si sotul acasa dar e in carantina in dormitor...f racit.... a devenit mucosul sef.... noroc ca nu e genul sa-si planga de mila si se cam doftoriceste singur... nu prea intra in contact cu mucosii mici.. sa vedem cum facem la baita, cred ca isi pune o masca pe fata, ca am stoc in casa, ramase de asta iarna... toata lumea care venea la noi aducea si cateva masti..asa ca....
maine nergem la vaccin si inca nu am hotarat daca facem sau nu rotarixul... sa vedem ce zice doctorita
raport la kg...60.2....pare o stagnare dar e de fapt scadere pt ca saptamana trecuta nu am mai apucat sa dau raportul si aveam iar 61 ( a fost mama la mine)
sanatate maxima puiutilor bolnavi...astept vesti bune si dela Ramo
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
ionelamaria spune:
Sunt trista... am fost la medic si... am trecut pe injectabile.... ce se aude in pieptut nu e bine deloc.... imi vine sa plang... m-am saturat... Mihnea are o stare generala buna.... daaaaaaaaaaaaaaar... a slabit 3 grame in astea 2 sapt...ceea ce ma face sa ma ingrijorez si mai tare... Uff ! Asa ca... in loc de augmentin face gentamicin de 2 ori pe zi injectabil... si ia predninson pastile ( sa vad cul me dau eu pe astea)
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
DianaR spune:
salutare, salutare. Acu apuc si eu sa scriu 3 vorbe.
Vesti bune de la Many si Vladut!
Andre, pupam Chiara, vad ca si de la voi vesti bune! Sfaturi magice despre cum sa-ti imbraci copilul nu am, cel mai bine inveti singura prin propria experienta. Acu depinde si de copil, la aceeasi temperatura si haine unul ii gheata la maini, altul ii tot transpirat. Daca pleci afara si sunt asa variatii intre dimineata/pranz, pune pe Chiara hainute care se dau usor jos si cand o pipai si simti ca-i incalzita (duduie, emana caldura, inainte sa transpire) o mai dezbraci...Se racoreste, bate vantul, stati la umbra o imbraci sau daca doarme pui o paturica subtire pe ea. Hai ca nu-i asa de greu, o sa te descurci de minune!
Cristinica, vezi ca daca-i grosut o sa muriti amandoi de cald infasurati de 3 ori in wrap. Merge sa-l cosi asa o jumatate in continuarea celeilate, cusatura tripla (la masina daca poti) si tine. Sa nu-ti iasa prea groasa imbinarea ca poate sa-l deranjeze. Si e important ce am mai zis adica sa fie elastic pe diagonala (un pic se intinde) si tapan bine pe latime si lungime.
Danya bine ai venit. Tot ptr oracol in ce zona stai? (si unde ai facut liceul ca suntem de-o varsta aproximativ)
Lalu ma bucur ca-i mai bine. Sper sa mearga si la voi cel putin la fel de bine cum a mers la noi
Am trecut la Pampers 4, is tare fainute, maricele dar merg. Si aproape ca nu se mai vede iritatia...
Ionela tinem pumnii la doctor!
Monis ai fost de coma cu balonul!
Lili acu eu nu mai stiu preturile la cereale dar mi se par scumpute astea... Inca un motiv sa nu-mi doresc prea mult sa incep marea D.
Felicitari pentru noul carucior (inglesina is tare faine). La fel si tie Lylyana! (intrebare, sa nu va suparati, dar nu aveati deja carucior? Sau ati vrut ceva mai sport?)
Odata cu mare D voi incepe si marea CS (cura de slabire), pana la toamna vreau sa fiu iar . sa speram ca si reusesc.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Ancutza_Bro spune:
buna ziua mamici si pitici
many ce ma bucur ca ati trecut cu bine peste interventie...recuperare rapida lui Vladut
danyia bine ai venit la noi
douradoudou 68 monede ... la restul fetelor mai tarziu ca nu au trecut 24 de ore
Alinush felicitari pt Dragos curajos
mai scriu cand ii trece moftureala Sabinei
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!