Fulgusori de nov-dec.2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrecluj spune:
Also, oferiti au ba Urinalu' ala? Las' ca mi-l iau singura. Da, "a coborat" raceala, doar ca in gat imi era neobisnuit, la dansa e la ea acasa, asa ca ... no problem. Oricum maine mergem "oficial" la gine cu flashu' cu bulinele rosii, oricum stiu ce-mi da, oricum am deja acasa, oricum trece ... deci sa petrecem. Io ma bag la niste beri de-or mai fi pe bancuta. Da, tu fetelor, apropos de plecat pe alte meleaguri, cate as mai avea de spus. Dar am de pregatit 2 cafele, una "romaneasca" pt mami, una pt tati, a 3-a e gata facuta la termos, cu kilele pentru subsemnata. Doar ca ma gandesc asa, e greu sa pleci. Si teoria e mult diferita de practica. Eu aveam visul cu fetita pe malul marii ... si asa a fost sa fie, dar pana atunci a durat mult. Io am iubit ca nebuna, de fapt atunci cand am iubit rau rau rau, la Timisoara, si n-am putut pleca acolo dupa el, ca deh, statutu' meu de la Cluj cum sa-l dau? Apoi a venit macaronaru' si am plecat la atatea mii de kilometri. Si mai fratilor ... nu e de joaca. Nu cu macaronaru', cu plecatu'. V-as povesti, mai ales ca una bucata copil a adormit singur imbratisandu-si lampa, da' merg la cafele, ca altfel de dimineata ce mai beti?No, noapte buna Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina usor pitici voinici. diamante si safire sa puteti culege maine pentru picii vostri scumpi. un ic de noapte buna pentru zane,fulgusori si multime de mamici si o spusa seara la lumina lumanarii pentru micii pricajiti si pentru ale lor maicute. |
nb
frumos ai "tastat"
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lylyana.ionAndre, imi pare tare rau de prietena ta sper ca sunteti mai bine . buni ramane definitiv cu voi? |
lylyana.ion spune:
noapte buna andre, lidia
so, am vent si eu o data langa bancuta, nu indraznesc sa ma asez, si plecarati toate toate ?
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
monis5 spune:
mda, eu stiu de ce nu doarme al meu . el e pe ora veche, mama ei de ora . pot sa-i fac eu si vodoo, ca el are a se juca acuma
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Mai Lili si mama ta e de top... De ce tot timpul e ceva in neregula cu copiii nostri din punctul lor de vedere? Faza la al meu sotz apropo de oracolul lui Monis cu plecatul pe alte meleaguri. Am vorbit cu el la tel acum 10 minute si zice "Pai daca erati si voi cu mine(io si fi'su) nu ma mai intorceam eu inapoi, ramaneam acolo(in Fr)"(asta pt ca dupa 2 saptamani pe autostrazi merge in Romanica cu 60 la ora si face 10 ore de la granita pana acasa si iar si-a dat seama ca suntem cu 100 de ani in urma celorlalte tari). Eu i-am replicat bineinteles ca e vina lui ca el nu a vrut sa plece dar m-a consolat reprede. Cica aici se castiga banii mai usor si ca suntem un popor tare cinstit si frumos . mami fericit de Dan Mihail |
ba pardon, oracolul e a lui Coquelicot
edit: eu sunt cu "prosti da' multi"
eu cred ca v-am mai zis... mama mea e super cool, dar tot din generatia aia e... si cand a fost prima oara la noi si m-a intrebat de ce plange copilul, i-am spus sa-l intrebe si cand afla, sa-mi zica si mie . apoi i-am explicat frumos ce si cum, am rugat-o sa-si aminteasca cum eram noi cand eram mici si i-am spus ca de la ea ma astept la suport, ca destul e restul lumii stresant. A mers. Dar asta pentru ca mama e cool (desi evident ca are inca scapari). Daca o sa am net cand ma duc la ea, va povestesc eu
edit: na, amu chiar am ramas eu singura...
Andre pune macaronaru' sa te tina strans in brate sa te incalzeasca sa treaca raceala de peste tot
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lylyana.ion spune:
pana acum nu ma pot plange de mama/socra, iau de bun ce zic eu. mai mult ma streseaza bunica mea cu imbracatu, ca e prea subtire si sa ii pun caciula
intrebarea: da' de ce plange? mi-o pune al meu sotz cand il apuca pe fi'su nervii
pozicile noastre
varsta noastra
laura - andreea spune:
Buna seara fulgulime!
Cand eram si eu mai in forma, spalata, coafata, voi v-ati culcat. Imi pregatisem si paharul de cristal pt o beuturica, o ceva
Deci, eu am observat o treaba: incep oarece partzuri pe la baieti si fete care dau de furca mamicilor. Mai nou, Mariuca mea le trage si cand rade si cand plange. Raluci, eu am invatat "o smecherie" de la fizio ca sa ajuti eliberarea stomacelului de partzuri. Tii cu o mana amandouoa piciorusele si le duci incet spre piept iar cu cealalta mana ii tii si manutele tot pe piept astfel incat sa se impreuneze cu labutele picioruselor. Miscarea picioruselor este de unu-doi prin apasare si relaxeaza stomacul si incepe sa-l elibereze de aer. Cel mai important este sa faci asta f incet la inceput si sa vb cu el ca sa-i placa ce-i faci. Dupa ce se prinde ca-i face bine, o sa rada numai cand vede ca-i ridici piciorusele. Sper ca ai inteles ceva din explicatia mea ultra-mega evocatoare
Dankutza, am doar jumate de informatie, maine dimineata aflu si restul si-ti trimit. Scuze de intarziere
Lili, iti trimit pe PM ce vreau sa intreb insa cred ca maine dimineata.
Cu dormitul si adormitul pot spune ca la noi nu este o zi la fel ca alta. In seara asta a adoormit si neragaita, cu capul pe umarul meu insa am seri cand imi rupe mainile si ma lasa ragusita. Dupa ce ca n-am voce, mai fac si pe soprana. Cum mai ziceam eu mai demult, de cand cu copilul asta facem precum toate animalele si vietatile padurii
Sa vedem joi cum se comporta in avion. Imi cam tremura buza de jos numai cand ma gandesc, noroc ca plecam f devreme si sper sa doarma.
Gata, je ferme le boutique , ne mai auzim si maine. Pupam cu mic cu mare, primii bolnaviorii si apoi sanatosii
poze
lylyana.ion spune:
monis, faci si tu un cap nou? ca am chef de vb
pozicile noastre
varsta noastra