Fulgusori de nov-dec.2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Rgagpie - eu i-as face baie iar in cada mica, doar cateva zile si apoi as incerca din nou in cea mare. La noi in prima seara in cada mare a fost putin mirat, dar mai apoi a devenit o bucurie.

Lidia - plantezi cu spor vad

Mitzi - cam asa e si Santi, in jur de 6.9 - 7 kg si 66-67 cm. Cu kilele nu stiu f clar ca eu doar pe cantarul nostru il cantaresc si ala nu are zeci de grame pe afisaj, iar de masurat nu prea reusesc. O sa incerc sa-i masor capul in schimb, cu o sforicica ceva, acuma cand face 5 luni (ala e cel mai usor de masurat )

Dankutza - eu am pus copilul de pe la 3 luni (de fapt poza aia in care doarme cred ca e cand l-am pus prima oara pe la sf lui ian) cate putin de tot, cateva minute pe zi si la inclinatia cea mai mare. Si de atunci tot cate putin l-am tinut, doar cand a adormit (asta f rar pentru ca de obicei ala e un loc de unde casca gura in jur si nu are timp sa doarma ) l-am lasat ceva mai mult.

DJ Raluci - mami, imi pare rau ca esti necajel si Bubu se chinuie iar cu kk si gaze . Nu stiu cum pot sa te ajut... dar te pup

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Andre - complicat ce povestesti tu acolo cu mami al tau si cu toate... Dar sper sa va descurcati bine pana la urma si sa va bucurati de timpul petrecut impreuna. Iar pentru Chiara, bunica ce sta atat de mult cu ea si o iubeste asa de tare, este de neinlocuit .

Shtephy - n-am mai apucat sa scriu aseara ca tin pumnii sa scapi de gips ca sa te poti iubi cu bebelusii cu bratele deschise

DianaR - ce faci? unde esti? iar ratezi bauta de seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS mai am putin si imi deschid cafenea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre tu ai nevoie de urinal? Eu sper ca nu.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Lili - ai uitat manzul

Stiam eu ca nu e varza aia de 2 ori

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Lili draga Rog si un Urinal pe bancutza, daca se poate, sar'na

Haulica! Ai facut cistita? auci, saracuta,cum pacatele mele te-ai pricopsit cu una ca asta?

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Andre - zi ca urinalu' ala e pt dusmani, plssssss

Lili -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

seara buna!

sa intru si eu in cat mamici cu bbi urlaciosi?
al meu a dormit azi 3 ore si acu nu mai vrea si pace!
evident sunt iar singura acasa, ca asa mi se intampla mereu

ionela sa treaca repede raceala aia nenorocita

nu pot sa scriu...poate mai revin ca urla

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

mersi dankutza.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am stat si m-am gandit. Intre timp, m-am calmat. Am luat in considerare mai multe aspecte. In capul ei, clar, asta nu a fost o greseala. Banuiesc ca acest obicei, "dai copilului sa guste ca pofteste", este probabil destul de intalnit prin anumite familii. Daca a facut asa acum vreo 30 si ceva de ani cu fica ei si acum vreo 10 ani cu nepoatele ei, i se pare ca e normal. Poate asa o fi pe la tara, la Cuca macaii.
E drept, ca si eu am fost tampita si nu i-am spus anumite lucruri, presupunand ca sunt de la sine inteles. Nu mi-am inchipuit ca trebuie sa-i spun "nu-i dati ciocolata". AM presupus, ca e LMC (la mintea cocosului) ca un bebe nu are voie cioco.
Asta e singura chestie pe care i-o pot reprosa. AM studiat nu numai cum se poarta ea cu copilul ci cu se poarta copilul cu ea. Bona poate juca teatru, dar bebe nu. Bebelusei ii face placere sa stea in bratele ei, sa "vorbeasca" cu ea. Rade la ea. MA gandesc ca daca ar fi un copil zguduit, injurat, batut, nu ar mai sta cu placere la ea. Cred ca vorbesc si eu sa nu adorm.
O gasesc mancata, spalata, plimbata, dormita. Copilului ii merge foarte bine. De cate ori vin, ea nu urla de foame sau de somn ci de ... atentie din partea mea.
A mai vazut-o tata cu caruciorul si nu mi-a zis ca a fi observat ceva in neregula.
Eu am incredere in ea, dar uite, ca mi-a bagat cuiul ca poate i-a mai dat si altadata cioco sau altceva. Desi, cum s-a murdarit azi, se murdarea si alatadata. E prima data, cand o vad murdara un pic.
Maine o asteapta si sotul sa o pune putin la punct sub acest aspect. Nu mi se pare om de neinteles. Cred ca nu a constientizat ca a facut o greseala. Incerc sa nu ma mai gandesc ca o iau razna.
Ah, am uitat sa spun! E clar, ca doar a lins un pic, pt ca nu a avut un exces de energie dupa. Adica, a dormit ca de obicei, a tipat ca de obicei.
Cred ca a vrut Doamne Doamne sa vad eu, ca sa opresc totul de la inceput. Incep sa cred ca a fost pt prima oara. au cred asta, ca sa ma linistesc si eu.
Cred ca nu o sa-i faca probleme, pt ca nu a mancat/lins in fiecare zi.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput