Fulgusori de nov-dec.2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
raluci_b spune:
mitzi-sarumana de sfat, nu stiu daca-scolici sau nu, am sa incerc cu portocala sa vedem , dar daca-i fac mai rau , el in somn se frichineste si ridica de fund in sus chinuinduse sa traga partzuri, apoi treaba cu kk pe care nu-l face
monis, dy - ma altur si eu voua, ieri si azi maraiala maxima dormit la san sculat in pat, sper sa regleze, acum face asa din cauza modificarii orei
andre ma bag si eu la voi cu bubu sa-l adoarma buni de chiara la mine tata este asa, insa lui nu-i prea dau eu voie sa-l tina in brate, mama nu poate sa-l tina mult ca o doare spinarea
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 ANDRE sa iti traiasca mama...e o adevarata comoara la casa omului...Lidia |
monis5 spune:
citat din mesajul lui mitzi2005 Monis 25 pounds/ 11 kg si cum am vazut ca Santi al tau e doar cu putin mai "gras" decat pisoiul meu cred ca-l putem folosi mult si bine. Doar sa vrea sa stea in leagan... (o sa recunosc acum ca am o slabiciune pentru Santi si fiind nascut cu 4 zile inainte de Tudor, cu o greutate aproximativa, am cascat ochii mari de fiecare data cand spuneai ceva de el..) nu degeaba ma face Motanul stalker nu am parola de la contul comun mi-o dai si mie, te rog? |
merci mult ai PM - conturile comune sunt scrise in prima pagina
Tudor ce greutate / lungime are? ca vaz ca a plecat de la 2900 / 50
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
citat din mesajul lui dankutza Monis Care leagan ca nu am vazut nici unul. Cred ca am orbul gainii! Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09) www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix |
http://picasaweb.google.com/monis.monica/3Luni#5436553210109830146
http://picasaweb.google.com/monis.monica/2Luni?authkey=Gv1sRgCJDR-7Xkl736PA#5430630121655866226
nu l-am prea pozat il el, ca e cam uratel si plasticos (leaganul )
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dankutza spune:
Vreau sa va spun ca sunt plina de nervi! Vin azi acasa si bebelusa avea bluzita un pic murdara de ceva. O intreb pe bona ce are pe bluza (in gandul meu era ca putea sa-i schimbe bluzita ca, pute sifonierul de haine). Evita sa-mi raspunda. Eu insist. "I-am dat sa guste un pic de ciocolata" Mi-a fugit pamantul de sub picioare. M-au apucat nervii. Mai aveam putin si plangeam. I-am spus pe un ton foarte ferm, ca fetita mea nu va manca nimic in afara de lapte pana la 5 luni, cand este foarte posibil sa-i dau sa bea un pic de suc de mar sau morcov, apoi combinat mar cu morcov... si asa mai departe, iar dulciuri nu va manca pana la cel putin un an. Dulcele va fi fructele. Raspunsul ei, ca la una din nepoate nu i-a dat nimic sa guste pana la 6 luni si acum e lingava la mancare si celeilate i-a dat sa guste orice de la cateva luni (2-3 luni) si mananca foarte bine. Si lui fisa i-a dat sarmale dupa botez.
Sunt curioasa daca va veni maine, ca ma intrat un pic in ea. Problema e ca nu mai am incredere in ea. SI ma intreb, oare ce a mai gustat copilul meu in lipsa mea? Poate nimic, dar eu nu mai sunt sigura de ea. Of, daca era mami bine, statea ea cu fetita!
Eu imi storceam mintea cu ce sa incep diversificarea si, uite ca bona, a gasit raspunsul mai repede ca mine.
Diana scuza-ma ca apelez la tine, poti sa-mi spui daca ii va cauza ceva faptul ca a lins niste ciocolata, (ca ma gandesc ca nu i-a dat sa mestece)? Sunt tare ingrijorata!
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
dankutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
http://picasaweb.google.com/monis.monica/3Luni#5436553210109830146 http://picasaweb.google.com/monis.monica/2Luni?authkey=Gv1sRgCJDR-7Xkl736PA#5430630121655866226 nu l-am prea pozat il el, ca e cam uratel si plasticos (leaganul ) |
Am impresia ca si eu am la fel. Are 6 viteze, 15 melodii si timer. Pozitia spatarului = 3. L-am primit si eu. Nici al meu nu e frumusete. De altfel, cred ca e mai naspa, decat ale voastre. VAru-miu mi-a zis sa o pun in el la 3 luni, dar eu parca as mai astepta un pic. Mi-e frica sa nu aiba mai tarziu probleme cu coloana, din cauza unui leagan. Cred ca mai astept pana la 5 luni.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
mitzi2005 spune:
gata, am votat si eu fetele...
Monis vineri avea 6850 g. (noi inca il cantarim in fiecare vineri pentru graficul personalizat al greutatii ) Ca lungime nu stiu, la 4 luni avea 65 cm; cert e ca ii sunt bune /mici pijamalutele de 6 luni (67 cm)...
dankutza eu sunt pacifista de fel, da' cred ca-mi puneam fustele in cap la asa o faza....nasoala treaba ca n-ai cu cine o lasa pe Pinky si mai nasol sa n-ai incredere in bona. O sa ziceti ca sunt dusa cu pluta rau, dar la camere de supraveghere te-ai gandit? noi avem un www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=165_TV-IP121W&cat=148" target="_blank">trendnet da' cred ca in prima faza merge si cu webcam
fetelor, pe cuvant ca nu suntem asa ticniti, da' suntem gadgetfamily si ingineri si al meu e disperat sa bricoleze. cred ca ne-ar bricola si pe noi, daca ar putea
ma apuc sa ma uit la poze..sa vedem cat ma lasa pisoiul
grigore_tina spune:
ma documentez si raspund.dar mai tarziu ca in 10 minute avem de facut baie masaj si nani.
siragul de margele ar fi ceva cu muschii incordati si il maseaza pana se face gatul rosu asa ca am spus stop si bebe e foarte fericit cu masajul meu.
apropo e servita:supa,orez cu legume si pui si desert placinta cu mere.preferata sotului.
Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848