Fulgusori de nov-dec.2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyia Buna fetelor Mi-am facut in sfarsit timp si curaj sa va scriu...va urmaresc inca de la primele pagini ale odiseii insa pana acum nu am indraznit sa ma prezint...imi place sa citesc insa! Sper ca pe viitor sa prind mai mult avant...asta depinde si de felul in care sunt primita, ofcourse Eu sunt din Timisoara si am o fetita, Anabella, nascuta in 4 nov 2010. |
Uite asa esti primita. Bine ai venit!
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laurairina13Andre, imi pare rau sa aud de prietena ta.. Chiar voiam sa te intreb cum s-a acomodat mama ta la italica, daca reuseste sa se converseze in italieneste, sau tre sa o faci si pe translatora, pe langa mii si mii de activitati.. |
dankutza spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Sunt trista... am fost la medic si... am trecut pe injectabile.... ce se aude in pieptut nu e bine deloc.... imi vine sa plang... m-am saturat... Mihnea are o stare generala buna.... daaaaaaaaaaaaaaar... a slabit 3 grame in astea 2 sapt...ceea ce ma face sa ma ingrijorez si mai tare... Uff ! Asa ca... in loc de augmentin face gentamicin de 2 ori pe zi injectabil... si ia predninson pastile ( sa vad cul me dau eu pe astea) |
Imi pare tare rau sa aud ca Mihnea nu e bine. Dar, stai linistita ca o sa se faca bine. O sa vezi.
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
dankutza spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, am o idee. V-o trimit pe mama putin, vreti? O adoarme pe Chiara in 5 minute, cu mine urla de rupe cand o bag in pat. Asa mai scap si eu de "imbrac-o mai bine", "acoper-o", "nu-mi place cum se zvarcoleste", etc. Va bagati? |
La fel face si a mea cu mine. Norocul meu va dupa baie, o preia "mama Robert", care o adoarme in cateva minute.
mitzi2005 spune:
Andre imi pare tare rau pentru prietena ta. Trebuie sa fie oribil!
Monis ca ziceai de baterii la leagan. Am tras cu ochiul la pozele tale si pe langa faptul ca ai un puiut frumos foc am vazut ca avem leagane identice. Motanul meu a bricolat leaganul, in sensul ca i-a pus un transformator si merge cu curent electric si suntem si nitel mai eco-friendly decat cu baterii (bine la noi si caruselul de la patut e pe USB)
Dymomosi la noi e cu cantec somnul de peste zi. Doarme un pic in leagan, in landou afara si mai are un somn "problematic" in casa. Si tot cu san, suzeta, brate merge si la noi. Daca nu merge asa eu il bag in wrap si adoarme clar, da' la wrap trebuie sa merg imediat ce da semne de trezire inainte de vreme. Noroc ca seara si noaptea nu avem probleme.
Revin cu intrebarea: cum se voteaza fetele cu cafeaua?
Si mai am una: fetele care scot puiutii in wrap afara, cum ii imbracati?
dankutza spune:
Many si Vladut ma bucur sa aud ca a reusit operatie. Sa veniti cat mai repede acasa.
Lili m-ai facut curioasa cu jucaria aia. Nu prea am inteles explicatia, dar mi se pare ceva foarte interesant. Vreau poza!
monis5 spune:
citat din mesajul lui mitzi2005 Andre imi pare tare rau pentru prietena ta. Trebuie sa fie oribil! Monis ca ziceai de baterii la leagan. Am tras cu ochiul la pozele tale si pe langa faptul ca ai un puiut frumos foc am vazut ca avem leagane identice. Motanul meu a bricolat leaganul, in sensul ca i-a pus un transformator si merge cu curent electric si suntem si nitel mai eco-friendly decat cu baterii (bine la noi si caruselul de la patut e pe USB) Dymomosi la noi e cu cantec somnul de peste zi. Doarme un pic in leagan, in landou afara si mai are un somn "problematic" in casa. Si tot cu san, suzeta, brate merge si la noi. Daca nu merge asa eu il bag in wrap si adoarme clar, da' la wrap trebuie sa merg imediat ce da semne de trezire inainte de vreme. Noroc ca seara si noaptea nu avem probleme. Revin cu intrebarea: cum se voteaza fetele cu cafeaua? Si mai am una: fetele care scot puiutii in wrap afara, cum ii imbracati? |
ha, zi asa, daca stii (ca eu am leaganul la mana aIIa si nu am carte la el) pana la cate kile merge?
Buna ideea cu legatul la priza... desi pana una-alta tin de o vreme lunga bateriile astea... (la carusel am luat acumulatori care merg si pe la unele jucarii)
intra pe contul comun de mail si gasesti acolo un mesaj cu linkuri la plantatiile de cafea ale fetelor
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
mitzi2005 spune:
Monis 25 pounds/ 11 kg si cum am vazut ca Santi al tau e doar cu putin mai "gras" decat pisoiul meu cred ca-l putem folosi mult si bine. Doar sa vrea sa stea in leagan... (o sa recunosc acum ca am o slabiciune pentru Santi si fiind nascut cu 4 zile inainte de Tudor, cu o greutate aproximativa, am cascat ochii mari de fiecare data cand spuneai ceva de el..) nu degeaba ma face Motanul stalker
nu am parola de la contul comun mi-o dai si mie, te rog?
dankutza spune:
Monis Care leagan ca nu am vazut nici unul. Cred ca am orbul gainii!