Fulgusori de nov-dec.2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ionela nu stiu cum dar la astia mici cand se leaga ceva de ei cu greu mai scapa. Cum ii faceti injuctiile: in fundulet sau ii pui branula?
Andre imi pare rau de prietena ta , e cumplit!
Ancutza sa va mearga bine marea D.
Fetele pe mine sigur ma paste depresia dar rau tare... copilul meu ma aduce la capatul rabdarilor . Nu vrea sa doarma si pace buna nici ziua nici noaptea. De la 13.00 ma chinui cu el si a dormit de la 13.55 la 14.25 desi plange de somn si are ochii rosii. Nu mai stiu ce sa ii mai fac: Tatza, completare, iar tatza, leganat, mangaiat si tot tacamul. Degeaba . Si e nervos foc.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyia spune:

Gabitza ma intrebai ce m-a determinat sa ii fac aceasta analiza...
Pai in primul rand avea (si are) doar scaune foarte moi, apoi de o perioada sunt si schimbate la culoare...si am intrebat-o pe dr pediatra si ea a venit cu ideea sa ii facem analiza asta. Ai mai auzit de asa ceva?

Mergi la inceput

multumesc de primire fetelor! La toate!
Acum ca mi-ati trimis si pw, ma pun sa ma uit la pozici sa va si cunosc.
Si apoi...sper sa ma prind cum sa pun si eu poze:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dy La noi functioneaza baita lunga lunga, apoi papa, apoi lampita care ne canta si asa nervoase cum suntem adormim. La voi nu merge figura cu baia? Habar n-am ce alte metode sa iti spun. Danya Bine ai venit la noi! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre seara mai merge cu baia uneori dar nu doarme mai mult de 2 ore dupa. Iar ziua nu vrea deloc...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna-amiaza fulgusorime, o data cu timida raza de soare care si-a facut aparitia dintre blocurile din Pantelimon, sa va salut si sa raspund la una-alta
Imi pare tare rau sa aud de RamoC ca a luat-o de la capat cu drumurile pe la doctori, sa se rezolve starea sanatatii lui Dominic si sa va gasiti si voi linistea dupa ce faci cariotipul ala. Sint sigura ca totul va fi ok.
Ionela, ooof, si tie trebuie ca ti-e tare greu sa schimbi tratamentul, tocmai cind parea ca se remediaza situatia. Multa sanatate lui Mihnea si tie rabdare si putere
Andre imi pare tare rau sa aud de prietena ta, e tare trist ce i s-a intimplat,mai ales ca e a 2-a oara. Poate isi face niste investigatii mai amanuntite, sa vada cam care ar fi cauza. Sper sa va treaca raceala si tie si micutei si frumoasei italience. Eu zic ca la 34 de grade e cumplit de cald, si e mai bine sa iesiti mai devreme, cu o bluzita cu mineca scurta si o jachetica peste, si scoti jacheta cind ramii si tu la mineci scurte. Pui si o umbreluta de soare la carucior, si you're good to go Deja la temperaturile astea,vintul si briza nu mai prezinta sigur nici un pericol. Vreau si eu la voi acolo la caldurica
Nu mai stiu ce-am mai citit, cred ca vroiam sa-i zic ceva si laurei dar neuronul s-a ofilit si am uitat
Stiu sigur ca vreau sa-i urez bun venit lui danyiasi sa-i spun ancutzei ca m-am topit dupa pozele in care Sabinuta isi roade un piciorus.
Asaaaa, sa trecem la raspunsuri:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea
peseu:Lili, o sa te deranjez cu ceva intrebari de produse bio, vin in tara si am nevoie de cate ceva

Cu cea mai mare placere - in general sint magazine online, cele "fizice" sint cam porcesc de scumpe
Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Lili acu eu nu mai stiu preturile la cereale dar mi se par scumpute astea... Inca un motiv sa nu-mi doresc prea mult sa incep marea D.
Felicitari pentru noul carucior (inglesina is tare faine). La fel si tie Lylyana! (intrebare, sa nu va suparati, dar nu aveati deja carucior? Sau ati vrut ceva mai sport?)

Nici eu nu stiu cit costa prin farmacii, dar cind am vazut fulgi de orez, am intins mina si am luat, ca sa pot face retetele de laAndre
Eu am un carucior primit de pomana de la o verisoara, mare cit un tanc, cu schelet de fier si un landou in care incap si eu, pe care l-am folosit cu mare drag. Am vrut insa sa trec la scaunul sport, si am constatat cu durere ca cel pe care il am nu mai are nici un sistem de siguranta si zboara copchilu cind se zbate mai tare, iar acum se prelinge ca o peltea. Asa ca am scos cardul cu miinile tremurinde si am luat minunea de la Inglesina.
Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
lili- Si cum ziceai ca se joaca Mariuca cu hipopotamul plutitor si chitcaitor? Ca doar nu fluiera arii din Mozart?

Pai draga maichii, nu se joaca Probabil ca e genul ala de jucarie pe care o iau parintii pt ca le place lor. Ei cel mai tare ii place ratusca ordinara care pute a cauciuc chinezesc, in care intra apa si care scirtiie absolut oribil
Cu incurajatul sa plece la studii si eu voi face la fel, i-am deschis si cont si are si card pe numele ei si intentionez sa-i tot pun bani pe el, ca poate n-o fi asa harnica ca ma-sa sa ia burse si atunci sa avem cu ce plati [:) Despre plecatul nostru din pacate eu nu mai am sperante ca ne-am legat de glie in momentul in care am construit o casa, dar imi pare tare rau sa vad ca cei care vor sa plece sint oamenii ca lumea asa ca tine si restul clanului capisonesc .
Cu fluxul de lapte eu asa am fost de la inceput, seara sint cam pe secate asa ca i-am tot dat completare, la tine vezi daca merge sa ti-l sporesti cu niscai ceaiuri sau pastilute - foarte bune la mine sint Nutrinatal, romanesti cu laptisor de matca, chiar dau rezultate. Cu Frau Pompe eu sint in razboi, dar poate tu inchei o alianta
Aaa, ai fost foarte tare cu violetul de gentiana, mi s-a facut dor de bunica-mea care la ocazii mai greseste proportiile de emotie si arata ca o calimara de cerneala cu ochelari
K ma rodea sa-ti zic si tie ceva, dar am uitat si asta, oricum,mi-e dor de tine si de albastrel
Cam asta e ce-am retinut, ma duc sa calc 3 Everesti de rufe si ma reintorc
PS Trebuie sa va zic si de ultima jucarie pe care am luat-o ieri de la KIdex si care evident ca imi place (mie) de mor: deci este un melc de plus, care se desface si se transforma in omida facuta din segmenti colorati pe care o poti pune pe bara de carucior in fata copilului si sa cinte pe ea ca la pian, ca are clape pe dinauntru si vine si cu niste cartonase care te invata sa cinti diferite melodii (de genul Twinkle, twinkle) apasind pe bucatelele colorate. Nush daca ati inteles ceva da mie imi place tare

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

ionela bolnaviorul mic si pe mami cea suparata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANDRE imi pare tare rau de prietena ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Multumesc feteor.
Alinus, asa ma gandeam si eu sa fac cu pastiluta... sa o zdrobesc si sa o amestec in lm
300 g a scazut... cred ca nu s-a tastat corect

Dymomo, injectii in piciorus... ca vaccinurile.... deci... minunat.... scandal dupa fiecare intepetura

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

tare frumoase poze aveti fetelor! Lumi, Annabelle e o dulcica!! ma bucur sa va cunosc pe toate si pe bb-ii vostri!

Mergi la inceput