LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
Joanna, daca sari pe husband iti da Ian un Durex de la el Pai sari, sa simt ca am facut si eu o fapta buna pe ziua de azi.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Sa ciocnim atunci pentru copiii nostri...mari, (inca) *cu miros de bebelus.
Si acum va puuuuuuuuup, merg linga barbatii mei.
Noapte buna.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian are 1 an!!!!!!!!!
Monnvas spune:
Am ciocnit, acum ma retrag si eu. Pun pariu ca nu v-ati prins, eu in timp ce beam cu voi lucram la un grant. Ce-o fi iesit, Dumnezeu cu mila.
Somn usor!
(7.03.2009)
joanna27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Joanna, daca sari pe husband iti da Ian un Durex de la el Pai sari, sa simt ca am facut si eu o fapta buna pe ziua de azi. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Din pacate soatza mea nu e prea receptiva la chestii de genu asta..mai degraba e cu programare .
Asa ca ma duc la .
Da mersi oricum ca macar am ras bine.
simina_kin spune:
doamneee cat e ceasuu si noi stam la bautura
Gata..
noapte buna fetele!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Monnvas spune:
Vazut berbec si mami tot , acum pot sa linistita.
A, uitai, am ras la filmuletul cu Ana si finuta...
(7.03.2009)
claudela spune:
Neatza mamici si ghiocei!Haideti la o cafea ... e numai buna dupa weekend!
POVESTEA MIRUNEI
inapreda spune:
'Mneata!
Mi-e cam somn, evident, asa ca pica tare bine cafeaua Claudelei. Multu'.
Eu de abia astept sa iesim la plimbarica; imi pare rau numai ca eu sint singura din zona si eu nu pot organiza intilniri de ghiocei.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian are 1 an!!!!!!!!!
inapreda spune:
Nu e chiar nimeni pe aici?
Ca am chef de vorba
Hai chicas ca nu pot sta mult ca am la "treburi"...
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
dannnah spune:
Fetelor, ma macina o problema importanta: Mara a facut 1 an si trebuie sa facem vaccin.Am sunat pediatra si mi-a spus ca facem 2 deodata: Tetraxim si Prirox. Am tot citit pe net despre Priorix-ul asta, de fat despre vaccinul ROR in general, si foarte multe mamici nu-l fac...au fost multe cazuri de reactii urate dupa, afectiuni neurologice in timp, autism...cica ar fi doar varianta antirujeolic, care ar fi mai sigura...Stiti ceva despre subiectul asta? Nu vreau sa fiu o mama inconstienta, dar nici sa-l supun pe bebe voit vreunui pericol...Doamne fereste!
Bebelusa Mara 23 martie 2009