LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Eu am avut de citit din cap trecut
Sa vad ce-mi amintesc

Am vazut multi ghiocei (blondutzul nou venit, chiscutza accidentat, phiphi adorabila, ana frumoasa, luana palariutza, ian cu durex.......am uitat

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Ai uitat ranjita delicioasa

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

am uitat berbecut bronzat

Ranjita delicioasa o vad mereu

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Shasa, Joanna, Pisik

Monica, Bistrita chiar ESTE un oras frumos, linistit, ideal sa te retragi sa te bucuri de batrinete; spun asta pentru ca nu se prea intimpla mare lucru la noi, esti cam rupt de "actualitati"; nu ma pling, insa, m-am acomodat DESTUL de bine, m-am obisnuit si, din multe puncte de vedere nu regret ca m-am intors; si, din fericire pentru mine, e vorba de alea care conteaza CU ADEVARAT! Restul sint mofturi.
Si vise...

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

Ian are 1 an!!!!!!!!!

Mergi la inceput

INAPREDA, imagineaza-ti ca sotul meu trage de mine ca "la pensie" sa ne retragem in orasul lui, Gura Humorului. Amu' io vaz o singura problema: intre pensia mea si pensia lui is vreo 20 de ani distanta
Asa ca inteleg dragul de oras linistit, dar si nevoia de oras mare si plin de activitati.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mai stingeti si voi lumina pe aici, ca acum se face 7 si-mi da fata trezirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pai, poate reusiti sa gasiti o cale de mijloc: in timpul saptaminii stati la capitala si-n week-end va retrageti intr-un loc mai linistit; oricum, cred ca SI Cristian va potenta alegerile pe care le veti face.

Ma pun la somn; eu cred ca tu bu-hu-hu-iesti numa' asa sa fii "ca o floare" miine in fata lu' "tata socru"
Noapte buna.

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INAPREDA, imagineaza-ti ca sotul meu trage de mine ca "la pensie" sa ne retragem in orasul lui, Gura Humorului. Amu' io vaz o singura problema: intre pensia mea si pensia lui is vreo 20 de ani distanta
Asa ca inteleg dragul de oras linistit, dar si nevoia de oras mare si plin de activitati.

(7.03.2009)

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

Ian are 1 an!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

LA MUlTI ANI!
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana ochioasa mica
George Andrei
Sa cresteti mari si sanatosi!
Pt. mamici

Mergi la inceput

Nu cred ca mai prinzi 7, ca s-a schimbat ora

Azi dimi la 5 si ceva (ora veche) ma trecea un shushu... Si m-am dus. Bineinteles ca dumnealui hop in fund si smiorcaiala. Si de pe la 5 si ceva-6 pana la 7.30 am tinut-o in "mamaaaa", "naniiii" si apoi 10 min motaiala, apoi "aaaa, uuuu", iar 10 min motaiala Cred ca la noapte imi pun si eu un pampers.

Acum nu cred ca se supara Arisica, daca vreti sa vedeti Vitamina intrati la semnatura mea, la Cristian, si cautati galeriile corelate/favoritele mele, acolo e utilizatorul danaro cu Vitamina de 1 an.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

LA MUlTI ANI!
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana ochioasa mica
George Andrei
Sa cresteti mari si sanatosi!
Pt. mamici

mami de berbecut
Darius Andrei (27.03.2009)

Daaam deja it's tomorrow, asa ca LA MULTI ANI si de la noi! si pt mamici!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Sa vezi cum o sa fiu eu ca o floare maine cand scot piticul afara ca la noi patrula incepe cu scormonitul in carucioarele altora (deh, daca el nu mai serveste carucior, i se pare amuzant) si daca gaseste ceva interesant... fura si fuge!

(7.03.2009)

Mergi la inceput