LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

LA MULTI ANI LENA, SOFIA,ANA!LA MULTI ANI VICTOR!Am citit si vazut copilasi,toti sunt niste dulci.Ziua nu mai reusesc sa fac nimic,acum l-am pus pe Theo la desene sa dau cu aspiratorul.La bucatarie nu ma lasa sa stau decat daca ii dau ceva sa manance, s-a prins el ca de acolo vine mancarea si daca spal vasele si nu are ceva in gurita,sta atarnat pe picioarele mele si plange.Acum il asteptam pe tati sa vina si sa-l scoata un pic pe afara sa termin curatenia.Am facut anul asta curat cat nu am facut in viata mea.Cel mai mult mi-a placut cand stateam la garsoniera,imediat terminam treaba.

Mergi la inceput

Mi-am facut comanda la centura ab tronic, nu am mai rezistat,pana ajung eu la cosmetica o sa mai dureze,vine saptamana viitoare.Sper sa fie ceva de capul ei.Burta asta nu vrea sa plece deloc,am mai slabit un kg si ea tot acolo e.

Mergi la inceput

Eu cu vaccinul nu stiu ce sa fac inca, doctorul mi-a zis ca oreonul nu e grav, pojarul e naspa la copii micuti.Mai am o luna sa ma gandesc.Pana la cate luni se poate face Priorixul(ror-UL).Din cate tin eu minte si pe vremea noastra se faceau o groaza de vaccinuri,parca am tot facut pana in clasa a patra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Eu cu vaccinul nu stiu ce sa fac inca, doctorul mi-a zis ca oreonul nu e grav, pojarul e naspa la copii micuti.Mai am o luna sa ma gandesc.Pana la cate luni se poate face Priorixul(ror-UL).
Din cate tin eu minte si pe vremea noastra se faceau o groaza de vaccinuri,parca am tot facut pana in clasa a patra.

ba la baieti e nasol oreionul.

Ror se face pana la 15 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

LA MULTI ANI!!!

Victor Andrei
Lena
Sofia
Ana

Mamici sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostrii

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Daca aveti baieti faceti ROR-ul.
Noi din cauza oreionului nu am avut copii pana acum.
Alin a facut oreion pe la 14 ani dar doar pe o parte si bineinteles ca s-a simtit efectul iar a doua oara in timp ce facea tratament pt el ca sa facem bb iar daca nu era sub tratament ramanea steril (facea niste injectii cu hormoni) asa ca.... nu stati pe ganduri mamici de baieti. Si faza cea mai faina e ca se dusese la medicul de familie ca il doare maxilarul si aia i-a dat antiinflamatoare de abia dupa ce a vazut ca nu-i trece nicicum atunci s-a gandit ca are oreion la treizecisi... ani

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

LA MULTI ANI!!!

Victor Andrei
Lena
Sofia
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou !!!

Am culcat printesa decalata cu somnul asa ca ma pun la recuperat !!

Dar in primul rand

Ana, Victor Andrei, Lena, Sofia

1 AN

Un buchet mare de si pt mamicile fericite !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

pisik. azi i-am dat si eu cu niste rivanol, si parca s-au mai "stins" putin. acum is curioasa sa aflu si cauza, nu ma multumesc doar sa treaca.
nu raman semne nu?

Ma bucur ca i-au mai trecut frumoasei bubitele !!

Intrebai de echipamentul de somn: la noi e body cu maneca scurta si pijama cu labute subtire, fara paturica bineinteles
Temperatura e cam 23 grade, umiditatea ideala e intre 40-60 % deci la voi e buna

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vladimirescu a stat afara pana la 19.30. I-am facut baie si la 20.15 era lat. asa ca l-am parcat, iar eu....mananc niste humus.

M-am lasat de facut ca nu mi-a iesit. Si chiar daca imi iesea cum il fac arabii tot nu era. Asa ca m-am dus la prietenul Naser care are o spelunca langa piata Domenii si mi-am cumparat. Este buuuuun, nu ma pot opri!

Mergi la inceput