cum il fac sa bea lapte?

cum il fac sa bea lapte? | Autor: RODY77

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, am si eu un baietel de 1 an si aproape 3 luni. Il alaptez dar in curand as vrea sa-l intarc dar nu vrea sa bea lapte. Nu vrea formula sau lapte de vaca, am incercat cu biberonul, canita cu cioc,lingurita, nu vrea si pace.
Poate cineva sa-mi dea un sfat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nici baiatul meu n-a vrut lapte pana la un an si 4 luni cand l-am intarcat. A inceput sa bea cam dupa o saptamana de la intarcare, in sapt respectiva am incercat in fiecare seara sa-i dau biberonul cu lapte, l-a acceptat pana la urma.
Iti doresc sa se intample la fel si in cazul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Nici STEFAN nu vroia sa bea lapte in timp ce era alaptat.Dupa ce nu a mai supt a baut ca simtea nevoia la culcare.In rest nu-l interesa,dar cand venea ora de somn isi cerea canita cu lapte!
Io zic sa stai linistita,daca nu mai poti alapta, o sa accepte alt laptic.
EDIT:sfatul meu este sa nu-i dai bieronul ci canita cu cioc.Daca nu stie de el nu are rost sa il faci cunoscut,renunta foaret greu la el plus dezavantajele biberonului care sunt scrise peste tot,la o simpla cautare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Aidan nu bea lapte nici acum la aproape 5 ani.Nu a vrut niciodata lapte dupa ce s-a intarcat singur la 13 luni. Nu am insistat, i-am dat iaurturi de fructe care i-au placut mereu si cereale pe care le-a acceptat cu putin lapte, dimineata.Dar sa bea o cana cu lapte sau un biberon...niciodata.Acum abia incepe sa ceara cacao ca asa vede la copiii vecinilor.

Adriana 16+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput