Berbecute in sarbatoare - LMA !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 5
geanina-nica spune:
uite ca am aparut si eu m-au durut urechile de atat tras deele
La multi ani tuturor berbecutelor din urma cu mii de scuze si flori
La multi ani MYCRIS,SI TOT CE-TI DORESTI SA -TI TI SE INDEPLINEASACA
irrenne_2010 spune:
LA MULTI ANI MIKYCRIS, toate dorintele sa ti se implinesca, multa sanatate, fericire si o zi cat mai minunata.
Isis_23 spune:
LA MULTI ANI,MIKYCRIS,MULTA SANATATE SI CAT MAI MULTE ZILE FARA STRESS!!!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
MIKYCRIS spune:
BRUNADRIA
ISIS_23
IRRENNE_2010
GEANINA_NICA
multumesc mult fetelor!
Eeeiii,eu ziua de nastere am inceputo pe strazi.La ora 12 noaptea alergam cu fetele mele pe strazi dupa taxi ca lui bebe Dilara ii era rau si asa am ajuns cu ea la spital.
Acolo la un control amanuntit -diagnostic-GASTROENTEROCOLITA ACUTA!
Iau facut un metoclopramid injectabil si au bagato pe regim si tratament.La intoarcere nu mai gaseam taxi si dupa vreo 30 min de asteptare opreste unul si dupa ce urc imi spune din start // 20 lei ori ma lasa cu copii in strada!//. Pana la mine nu facea nici 3 lei mai ales ca era drumul liber si a venit cu o viteza fulger de in mai putin de 2 min eram deja in fata blocului.EEEiii ce sa faci,omu se preta la banii unei mamici singure cu 2 copii dupa ea! Asta e partea de lume insetata dupa bani!!!
brunadria spune:
miki imi pare rau pt micuta ta Dilara, sa se faca bine cat mai repede..
imi pare rau ca nu ai avut o zi buna, iti doresc ca toate sa se rezlove ...
si numai bine..
dicirstea spune:
Iertati-mi intarzierea, dar abia imi trag rasuflarea.
Multi dragutelor de berbecutze sarbatorite pana acum si celor nou venite!!
Va doresc o primavara minunata si un an cu bucurii!!
Miki - pana la urma sper ca s-a terminat cu bine ziua ta!!
Din pacate si eu am sarbatorit-o prin munca, si nu de orice fel, ci cu mare stres si oboseala.
Ba chiar nu m-am putut bucura de cadou, in sensul ca am primit cadou o saptamana la SPA la Marriot, iar eu am reusit doar sa ajung prin fata hotelului in trecere.
Sunt fioarte suparata ca de ce muncesc mai mult de aia iau mai putini bani, ca cica sunt vremuri grele...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
MIKYCRIS spune:
BRUNADRIA,DICIRSTEA Dilara este inca in tratament si ma cam chinui ca sa o fac sa ia medicatia si regimul.Pai cum am incheiat ziua? nu prea sia amintit lumea ca a fost ziua mea ...dar asta e! sunt obisnuita!de multe ori nici mama nu isi aminteste de ziua mea!
cu copii ca de obicei!oricum cineva acolo sus sia amintit de ziua mea si mia fost alaturi tot timpul!
binenteles ca si voi!
irrenne_2010 spune:
MIKYCRIS imi pare f. rau pentru micutza ta, insanatosire grabnica si multi .Ce nesimtire pe capu taximetristului, rusineeeeeeeeeee.
dicirsteaimi pare rau ca nu ai reusit sa te bucuri de ziua ta si de cadoul primit.Rusine patronilor ca profita de oameni si de asa zisa criza, rusineeeeee.
Oare ce se intampla cu zodia noastra de nu mai scapam de stres si nu mai rasare soarele asta si la noi? Macar zilele de nastere sa fie fara stres si un pic mai bune, dar din cate vad s-a inceput cam rau. Of of of.
Va pup pe toate si o saptamana cat mai buna.