Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 9
elatim spune:
Miha ,chiar acum m-am uitat si au schimbat prognoza pt vineri ,ploua dar va fi cald 20 de grade,pina miine poate o mai schimba .Pt noi e bine ,dar as prefera ora 17,iar daca ploua ce ziceti sa mergem la Noni?
Victor n-a plins nici azi ,vroia dar s-a abtinut ca e baiat mare .
Elatim si Victor 13.05.2008
mihaser spune:
Ela eu sunt de acord...Noi aseara am fost un pic prin parc si era super...Daca ploua mergem la Noni.
Bravo Victor! 
strunfita spune:
Venim si noi maine! Ramane la 16 sau 17?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
doina2222 spune:
Buna si de la noi.
In sfarsit, acasa ! Am crezut ca ramanem "captivi in Germania"
. Am ajuns pana la urma cu autocarul, o "distractie" de doar 30h. Avionul ne-a fost anulat de 2 ori si a trebuit sa plecam cat inca mai aveam bani de bilete pentru autocar. Doamne cati bani am cheltulit !!! Dar nu mai conteaza, important e ca Darius e bine! Revin cu amanunte dar trebuie sa ma dezmeticesc putin ca azi la 12 am ajuns acasa.
Va pup !!!
O sa pun si niste poze.
mamica de baietzel Darius 
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
Fancy spune:
Seara buna.
Doina, EXCELENTA VESTE!!!! Bravo, bravo, bravo! Ma bucur sincer pentru voi! Cand ai timp sa ne pove si noua mai multe, cum a decurs totul....chiar ne-am intrebat ce e cu voi.....

poate ne vedem maine....nu stiu sigur daca reusesc sa ajung.....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Fancy spune:
Doina, trebuie sa revin sa iti spun ca am revazut pozele voastre acum inainte sa merg la nani.....Doamne, sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa nu mai aiba niciodata probleme cu absolut nimic!!!! E un copil teribil, teribil de curajos, vesel si frumos! Iar pt voi...n-am cuvinte!!! Sunteti parinti de nota 10!Jos palaria si tot respectul!

Cand va vedem? Organizam sapt viitoare o intalnire in cinstea voastra!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
ade24 spune:
Doina ma bucur din suflet ca sunteti bine!!! Doamne, Doamne a avut grija de ingerasul vostru! Asteptam sa ne spui cum a fost.
Pupici multi!
In ceea ce priveste intalnirea eu nu pot sa ajung. Buburuza mea inca doarme 2 ture/zi. De la 12 la 13,30 si de pe la 16 sau 16,30 pana pe la 18. Si culmea este ca la ora 22 e gata de somn. Imi pare rau, ca tare as fi vrut si eu sa va intalnesc si sa va cunosc si live nu doar pe net. Va pup si poate alta data...
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
mihaser spune:
Salut...
Doina ce bine ca e sanatos Darius...abia astept sa ne povestesti...off ce ghinion cu avionul!
Fetele eu vin la 16 30- 17 00!
gratiana77 spune:
DOINA ma bucur de vestile bune! Te asteptam cu detalii.
Eu din pacate nu pot ajunge la intalnire pt ca la ora 16.00 merg sa rezolv cu sala pt botez si sa definitivam comanda la prajituri. Suntem pe ultima suta de metri si timpul ne cam preseaza. Ne vedem altadata.
Distractie placuta sa aveti!
poze
strunfita spune:
Miha, ramane la Noni sau in botanic?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi