Gravidute si mamici de Timisoara (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ela stai linistita...e posibil sa ii placa!
Va tin pumnii!

Dia e cam tarziu la 4 ani ...stai linistita ca e bine la gradi...dupa 2 ani e chiar indicat sa-l duci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Miha eu ca si cadru didactic cu ceva experienta (vreo 10 ani) zic ca nu e tarziu la 4 ani atata timp cat acasa lucrez cu el diverse chestii.Si eu zic ca 3 ani de gradi de la 4 la 7 ani sunt super suficienti.
Ah si eu nu am zis niciodata ca nu e bine la gradi ba din contra doar ca pana la 3 ani ei sunt mult mai sensibili la toate bolile si virusii de pe acolo si fac si forme mai urate deci e de preferat sa stea acasa.Dupa 3 ani 3 jumate mi se pare chiar necesar sa mearga la gradi macar program scurt.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Dia boli fac si acasa...Noi nu am luat boli de la gradi...sincer! Eu cred ca socializarea e importanta...iti dai seama ca as fi putut si eu sa-l tin pe Cri acasa pana la 4 ani si sa scutesc o gramda de bani...dar mi-a placut foarte mult cum s-a dezvoltat la gradi...acum observ aceleasi schimbari in mai bine si la eli.

Nu-i rau sa-l ai acasa si sa lucrezi tu cu el, mai ales ca ai experienta didactica. Faci cum crezi tu ca e mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Vroiam sa va zic poate stiati deja ca in Arad s-a deschis magazinul C&A.I-am luat la Andrei niste haine tare faine de acolo si preturile sunt bune pt niste haine de calitate.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana_m

fetele ...am o rugaminte ..eu as dori sa merg cu andrei la un consult la ochi caci cred ca are putin strabism si din cele citite ar trebui sa mergem la un consult , cel putin , de rutina ....imi puteti recomanda un oftalmolog care se ocupa si de piticei ?

multumim frumos

Mamica lui David Andrei

Eu am fost si la Frantescu si la Medlife si sunt multumita de ambele.
Dar mai dotata mi se pare clinca Medlife si mult mai ingrijit si curat.
Strabismul se corecteaza oricum pe la 2-3 anisori. Cel putin la noi asa a fost cu Alex si acum la 4 ani e super ok.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ela, cum a fost prima zi de gradi?

Miha, foarte frumoase pozele. Si mie mi-a placut tare mult in Corfu, probabil ca in viitor vom merge si pe alte insule in Grecia.

Liliana, eu pe Bogdan il duc la dr. Dressler, la Promedica pe marasti (sau marasesti???). E foarte draguta si are multa rabdare cu copiii, cel putin Bogdan coopereaza foarte bine cu ea (am mai incercat un medic si n-a fost ok).

Eu sunt daramata, cred ca am luat viroza de la Andreea, ma dor toate oasele si toti muschii, tusesc si am o stare maxima de somnolenta de la eurespal.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Eu sunt daramata, cred ca am luat viroza de la Andreea, ma dor toate oasele si toti muschii, tusesc si am o stare maxima de somnolenta de la eurespal.

Multa sanatate!
E viroza ceva prin oras ca si sotiorul a fost daramat in we... febra 40 timp de 2 zile, aproape 3 si nu a putut manca nimic... apa a baut cu paiul...a luat antibiotic pisat si pus in lingura cu apa !!! deci iti imaginezi!!!
Noroc ca sunt eu sanatoasa sa am grija de toti!

Pupici si insanatosire grabnica!!!

Mergi la inceput

Carmina, nu mai folosesti adr de yahoo? da-mi ceva adresa
de mail pe private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Dya, multumim de informatie. Ce ma bucur ca s-a deschis C&A la Arad.

Fetelor, mai stie careva ceva de Doina? Daca a fost in Germania si daca totul e bine cu Darius ? Sper din suflet sa fie totul bine cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

STRUNFITA multa sanatate si ai grija de tine!

poze

Mergi la inceput