Gravidute si mamici de Timisoara (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

tosha lasa ca se face vremea buna si ne vedem in parc! Vorbim acolo mai multe

carmina ce fain ca ati gasit oferta...si noi am gasit in Corfu...tot in perioada aia...dar dublu la pret.
Voi unde aveti casa? Ce fain ca v-ati mutat!

Fetele am fost ieri la targul bio de la mall si mi-am luat ulei de orez...e super bun.
Au si site cei de la care am luat aici...sunt din Arad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Miha, mai e targ bio si azi? Ca poate as trage o fuga, daca tot e Andreea mai bine. Casa e in spate la Selgros, nu in zona Cora ci chiar dupa Selgros.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Strumfita mersi de raspuns si de site. Si noi ne gandeam la Halkidiki. Initial ne-am uitat la insule dar problema este cu ajunsul acolo. Eu cand plec de acasa ma duc cu catel si purcel dupa mine si plecatul cu avionul e destul de greu in situatia asta. Asa ca masina e o solutie mult mai buna.

Miha abea astept sa facem o intalneala..sincer as vrea sa mai rup rutina.

Astept si alte pareri despre vacante cu bbei.

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

fetele ...am o rugaminte ..eu as dori sa merg cu andrei la un consult la ochi caci cred ca are putin strabism si din cele citite ar trebui sa mergem la un consult , cel putin , de rutina ....imi puteti recomanda un oftalmolog care se ocupa si de piticei ?

multumim frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliana_m

fetele ...am o rugaminte ..eu as dori sa merg cu andrei la un consult la ochi caci cred ca are putin strabism si din cele citite ar trebui sa mergem la un consult , cel putin , de rutina ....imi puteti recomanda un oftalmolog care se ocupa si de piticei ?

multumim frumos

Mamica lui David Andrei

eu am fost cu Eli la Frantescu la cabinet pe Amforei...

Cristina zicea ca si la Medlife e ok la oftalmo.

Mergi la inceput

Tosha eu am fost in 2 vacante cu bebei...prima a fost doar cu Cri ava 1 an si 3 luni...am mers cu avionul la skiathos la hotel de 4 stele si a fost ca-n povesti!(fiind sub 2 ani a fost si pretul accesibil!)
Anul trecut am fost cu amandoi in croatia la omis cu masina...Am stat la ibis in budapesta si la dus si la intors, iar acolo am avut cazare la o vila de 3 stele intr-un apartament. Vila era ireprosabila ptr 60 de euro pe noapte cat costa. Nu mi-a placut faptul ca am mers cam mult, dar Dubrovnikul, Splitul si Plitvice au meritat banii.
Anul asta vom merge in grecia prin Serbia ptr ca e autostrada de la belgrad la salonic...Cred ca o sa stam o noapte in Salonic...am auzit ca e un oras fain si as vrea sa-l vad. Vom merge in Corfu pentru 10 zile, tot cu cazare la vila.

Eu as lua insulele grecesti la rand...sincer...merita toti banii Skiathos, Skopelos, Paros, Corfu, Creta, Rodhos, Kos, Zakynthos si Santorini...Toate sunt minunate...le-as colinda zi de vara pana in seara...Sotul ma tot bate la cap sa mergem in caraibe, insa eu nu ma duc pana nu vad grecia ...Mi se pare nemaipomenita!

Mergi la inceput

Am facut un montaj cu Skiathos www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b01868c31a44c86fd1346" target="_blank">aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Salutare fetelor,
Victor e la gradinita prima zi ,n-a plins deloc ,pe la 10 m-a sunat educatoarea ca totul e ok,sunt cu telefonul lipit de mine si tesiunea 200 cred ,la prinz voi fi in zona in caz ca nu vrea la somn sa-l iau acasa.Sa ne tineti pumnii.

Va pupam
Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multa bafta sa se acomodeze usor si sa scape de bolile specifice intrarii in colectivitate.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Noi vom merge anul asta in Croatia cred sau Grecia si o tura la noi in tara la munte.
Joi plecam la Felix pt cateva zile speram sa fie vremea buna.

Eu sunt intr-o mare alergatura ar trebui sa ma intorc la scoala din 1 mai dar nu vreau sub nici o forma maine merg la Isj sa vad cum pot rezolva.Eu de fapt vreau sa stau cu Andrei pana la 3 ani si apoi sa il duc la gradi dupa 3 ani poate chiar spre 4 aniAcum la 1 an si 8 luni nu l-as duce sub nici o forma deci intoarcerea la servici la 1 mai e exclusa.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput