Gravidute si mamici de Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 15
dyanira spune:
Lucia tot vroiam sa iti zic cu 2% eu il am deja directionat cred ca pe tot anul.Intreb si oricum la anul sunt dispusa sa il directionez catre asociatia ta.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
genny76 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai intrat de un secol, avem un program incarcat si nu prea mai avem timp liber,acum am intrat sa semnez si eu petitia si sa ma revolt alaturi de voi. Si eu sunt foarte suparata ca si majoritatea mamelor de pe aici din cauza indemnizatiei, vreau sa ma alatur fetelor care vor sa suceasca cateva gaturi in Parlament si putin mai sus.
Noi suntem bine, sanatoase, duminica vom face 11 luni si avem de 2 saptamani un dintisor. Toata ziulica suntem afara la aer, in parc.
Cand a implinit 10 luni a facut primii pasi singura.In rest ne bucuram ca suntem sanatoase si mami mai are lapte.
Uite asa crestem noi:
http://picasaweb.google.com/gennyalexia/Alexia10Luni#5460310747837655442
doina2222 spune:
BUna fetelor,
Vin si eu cu pampersi cu tot ![]()
Haideti sa iesim si noi. Eu sunt de acord.Nu pot trai cu 600 Ron ca si eu tot in chirie stau. Ca pe vremurile astea nici macar o amarata de garsoniera nu-ti poti lua.Vai de noi!!! Ce nesimtiti, ba mai bine zis ordinari, sa faca ceea ce au facut!!!
Rusine!!!!
Sa nu dati cu pietre ca am fost piaza-rea, dar am simtit eu ceva cand au zis ca asigurarile sociale vor fi diminuate...era asa o vorba... in vant...
In alta ordine de idei, azi am fost si am reusit sa finalizam dosarul pentru gradul de handicap. Daca copilul meu are dreptul chiar si la 1 leu de la statul asta, sunt hotarata sa-i iau si sa nu-i las astora sa si-i bage in buzunare! Fetelor, exista un super om in aceasta Timisoara, un medic foarte de treaba - Dr Lacatusu - pediatru cardiolog la Spitalul de copii de langa maternitatea Bega. Azi in cateva ore am finalizat toate actele. Si Dr. Pop la fel. Oameni de oameni, zau!
Maine depunem dosarul si Joi in 20.05 mergem la comisie. Sper sa ne dea indemnizate de insotitor ca e vreo 500 Ron, ca daca nu, ma aleg doar cu vreo 290 (- 15% probabil).
In fine, vedem.
Am semnat petitia, sper sa se stranga multe semnaturi
Fancy, multumesc pentru numar 
mamica de baietzel Darius 
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
Fancy spune:
Neatza!
Doina, halal conducere...Nu stiu ce sa iti spun sa nu sune urat: ma bucur ca ai reusit sa faci dosarul, e o reusita contra sistemului....era bine sa nu fie nevoie de asta dar Darius chiar e un deosebit!
In acest caz, il putem face pe Darius beneficiar al Asociatiei nostre si poate il putem ajuta mai mult pe viitor....si, daca ai fost impresionata de anumiti medici, as vrea sa discutam mai multe pentru ca ma gandesc sa facem ceva sa primeasca distinctii onorifice(aste trebuie vazut cu institutiile statului dar ma interesez si de asta pe viitor)...sa imi trimit pe PM adresa ta de mail sa vb mai multe....
ieri m-am vazut cu miha in botanic:)...eli e spre bine in principiu....
fetelor, se abroga si legea cu trusoul si alocatia de nou nascut...
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
ade24 spune:
Lucia ai vazut mesajul meu?
Fetelor eu am tinut legatura cu mamicile din Bucuresti care organizeaza mitingul din Bucuresti in 17 mai.
Am contribuit si eu cu citeva sloganuri si am zis sa vi le scriu si voua:
BOC, BASESCU SI AI LOR
SPAIMA PAMPERSILOR!
SUNT UN INGERAS NEVINOVAT
DUMNEZEU MI-A DAT VIATA
BOC SI BASESCU MI-O IMPOZITEAZA
PUSCA SI CUREAUA LATA
CE PAMPERSI AVEAM ODATA
INSA BASE-I SUPARAT
CA-I CONSUM EXAGERAT
DECI, MAMA MEA DRAGA
SA TRECEM LA CIRPE-NDATA!
Va pup![]()
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
liliana_m spune:
fetelor si eu sunt deacord sa vin..cu kinder cu tot....nu se mai poate trai in asa hal ....sunt asa de revoltata si uite ca atia trag si de timp..poate va fi totusi in folosul nostru :)
lucia..am primit mail-ul si am trimis sotului la serviciu ...deci si el va semna declaratia...cred ca maine am putea sa ne intalnim..eu stau in calea girocului ...
Fancy spune:
Ade, nu m-am mai uitat la pagina din urma, acum am vazut ce ai scris.....nu mai am nr ei....si cred ca nici mailul, a fost nebunie cu asociatia si nu mai stiu care de unde e, nici tel, nici mailuri...daca poti s aimi dai date de contact...pls! saru mana!
Cu mitingul....in principiu vin si eu dar nu stiu sigur sa spun de pe acum ca avem ceva intalniri pt asociatie si nu stiu daca le putem amana....avem autorizatie pt miting aici in Tm?
Liliana, sa imi spui maine cum ne putem vedea, la ce ora.... sa vad cum fac sa vin pana acolo....dupa ora 18 e ok pt tine? o sa vin probabil cu o prietena cu masina, sta sotul meu cu iulia ca poate ploua si sa nu o mai car dupa mine....
Doina, vb pe mail....
pup
ade24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fancy Ade, nu m-am mai uitat la pagina din urma, acum am vazut ce ai scris.....nu mai am nr ei....si cred ca nici mailul, a fost nebunie cu asociatia si nu mai stiu care de unde e, nici tel, nici mailuri...daca poti s aimi dai date de contact...pls! saru mana! Cu mitingul....in principiu vin si eu dar nu stiu sigur sa spun de pe acum ca avem ceva intalniri pt asociatie si nu stiu daca le putem amana....avem autorizatie pt miting aici in Tm? Liliana, sa imi spui maine cum ne putem vedea, la ce ora.... sa vad cum fac sa vin pana acolo....dupa ora 18 e ok pt tine? o sa vin probabil cu o prietena cu masina, sta sotul meu cu iulia ca poate ploua si sa nu o mai car dupa mine.... Doina, vb pe mail.... pup Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
Ti-am trimis PM cu datele.
Din pacate nu avem autorizatie ca suntem prea putine si la primarie trebuie depusa, odata cu cererea de autorizare, si o lista cu semnaturi (in principiu 10% din nr aproximativ al participantilor).
Pe forum suntem prea putine si e cam tarziu sa mai putem da sfoara in oras ca sa mobilizam si mamicile care nu sunt pe net.
Asta e...
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
Fancy spune:
Dyanira, am uitat....tu nu ai cum sa ne directionezi 2% pentru ca declaratia asta este pe anul trecut, pe 2009 iar tu ai fost in concediu de maternitate, se considera ca nu ai avut venituri...
Ii astept anul viitor de la tine!
dyanira spune:
Ade pacat ca nu se mai poate organiza nimic.Dar din cate stiu eu pe lista aia poate semna oricine nu neaparat cine vine la miting deci pot si tatici si bunici etc.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR