Mi s-a stricat razatoarea clasica, si sa nu o mai dau cotita, mi s-a cam pus pata sa imi iau o razatoare buna; am dat o cautate pe net, mi-am prins urechile la Borner, ProV samd
Ce razatoare recomandati, caci trebuie sa mi-o aduca iepurasul;
Va spun ca imi trebuie in special la tocat varza pentru salata,tocat ceapa, ras branza si eventual daca se mai poate pentru maruntit legumele care se pun in ciorba/supa si ras coaja de lamaie/ portocala(astea din urma nu e obligatoriu);
Multumesc pentru recomandarile voastre.
Eu am PRO-V si sunt multumita de ea. Mi-am luat si cutitele suplimentare. E cam scumpa dar pentru cine gateste cu adevarat si o foloseste, eu zic ca merita.
eu am de la fackelmann, are si un mare castron cu capac etans, in care poti pastra toate cutitele din componenta setului.
razatoarea se pune pe marginea castronului, este foarte practic asa
nici nu este foarte scumpa
recunosc insa ca nu o folosesc mereu, cand am de razuit cascaval, morcov, coaja de lamaie, mai usor imi este sa pun mana pe razatoarea model vechi, clasic.
dar, daca bucataresti intensiv sau faci conservaraie pentru toamna-iarna (zarzavat ptr ciorbe, zacusca, ghiveci de legume, etc), merita sa investesti in ceva de calitate
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)