Felicitari Hera&Alysa!!!Aspirante optimiste(464)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele eu v=am lasat

va doresc o duminica cat mai frumoasa

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetele
Da ce limbarita aveti ,nu-i bai ca-mi place sa va citesc,cu cat mai mult cu atat mai bine
Gravidutzelor FELICITARI sarcini usoare cu sanatosi si la termene
bebelu multumim de tratatie,delicios ,abia astept maine sa vii cu testul, sa fie pozitiv
pe toate si va doresc o duminica frumoasa
LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE FLORI

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor dragi, am trecut si eu sa va doresc o duminica frumoasa, desi aici in Bucuresti e cam innorat...

La multi ani tuturor Floricelelor si Floriceilor!

Doula, bebelu, Katy, va trimit toate gandurile mele bune!

Victoria, mami de Anna Sofia, 6+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimi fetele,multam de mik dejun copios si bunut
FELICITARI ALISYA-sarcina usoara si un bebitz sanatos,la termen
BEBELU,DOULA:voi ce faceti?testele,armata?DDsa vina peste 9luni
COSMI,harnicutza si in acelasi timp foarte activa,cum reusesti?ma uimesti,sincer caci eu una nu fac fatamulti multi
JOANN,stai linistita in pat si cum au zis si fetele:apare ceva suspect-dute la dr.ca deasta il platesti
TALIDA,bafta multa la laparascopie,sa fie numai de bine si sa vii cu unda verde de bebel din prima
KATY,la tine armata?ce bine ar fii sa intrati toate la odiseea de noi-deecsa fie asa pt toate!
noi suntem bine,schimbam saptamana de maine,bebe foarte activ mai ales cand ma supara ALEXmacar sa stie din burta ce surioara arecaci imediat se cere inapoi...cred ca deseara mai fac poze cu burtika si cu mandra mea de care mi-a pus parul pe bigudiuri,uneori imi vine sa ma urc pe pereti,vb aia..
spre final las si urez un sincer si curat LA MULTI ANI! tuturor FLORIILOR,distractie placuta celor care se chefuiesc si o zii plina de soare,caci la noi plouaaaaaaaaaaa
pe toate aspirantele si din acest forum

21+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza

Fetelor scuzati ca am disparut ca o magarita aseara,dar cum m-am ridicat sa ma duc la WC,hop-tzop sotzul mi-a luat locul si l-a monopilzat complet ca s-a uitat la un film,in acest timp eu am adormit ca o purcica pe canapea
Bebelu multumi de tratatie,duminica placuta si tie
JoaNN ma bucur ca esti bine
Camcris cand te aud cat te chinui cu injectiile...Sa te rasplateasca DD cu
Doula ceva vesti proaspete?
Joy,Alysa,Paula

La Multi Ani tuturor Floriilor!!!!

Va pe toate si va doresc o duminca placuta

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Andreea Asteptam poze cu burtica si cu Alex
Cum reusescIn pauze Andreea,invart un pic in oala,hop bag un ochi pe aici,daca am ceva de scris scriu daca nu merg mai departe si tot asa

Mergi la inceput

Eu o sa revin mai pe dupamasa ca mergem in vizita la cumnata.Va si va doresc o duminica minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineata
Deci dimineata la 5 trezit dupa o noapte de chin. Facut pipi in paharel, bagat test, scos test - gandul a fost ca sigur se pozitiveaza. Pus test deoparte si verific vaginal sa vad cum sta treaba cu scurgerile. Si gasesc mucus roz. Cu o intarziere de cateva ore (cred ca ovulatia dubla mi-a "dereglat" spottingul ) a aparut dragul de el
Nici nu m-am uitat la test si l-am aruncat la gunoi (dar nu va faceti ganduri ca primul lucru pe care l-am facut cand m-am trezit aproape 6 ore mai tarziu a fost sa scotocesc prin gunoi dupa test - bine inteles negativ)
Deci noi continuam cu incercarile - poate totusi prin macar ultima zi din odiseea de noiembrie-decembrie.

Bebelule iti tin tie pumnii sa fie cu ochisori

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Vad ca si in Ro am trecut la ora de vara. Aici in Israel am fost mai rapizi cu vreo 2 zile Yupppyyyyy vine vara...

Si la multi ani tuturor Florilor
Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

Mergi la inceput

Vad ca ati plecat toate De data asta nu mai plang ca mi s-au linistit hormonii si chiar sunt bine dispusa.
Aici in Israel incepe o sarbatoare - maine este seara de sarbatoare. Noi ne ducem la socri pentru cateva zile si nu stiu daca iau laptopul cu mine ca sa va mai citesc.
Deci sa nu ma trecezti nemotivat daca nu mai scriu

Andreea

Mergi la inceput