Felicitari Hera&Alysa!!!Aspirante optimiste(464)
Raspunsuri - Pagina 16
cos_minutza spune:
La servici,aranjez ceva hartii
Si tu tot la servici asa-i?
In primavara asta,musai sa vina barza
didi32 spune:
nope
, daca eram la serviciu nu ma vedeati asa des
. Am liber azi si maine si profit de ocazie sa-mi fac diverse treburi si-o sa plec iar pe-afara pe la niste cumparaturi.
in devenire
PaulaFrida spune:
Cosmy si mie-mi place tare mult muntele,aerul tare,am zis ca mai bine mergem la Herculane ca e si munte,trasee,ceva cascada cica e pe acolo,e si balneo si ruinele cetatii,decat sa mergem undeva pe la ceva mare si e numai mare si stai toata ziua la plaja,dar noi suntem activi,vrem sa vizitam,sa ne plimbam prin padure,ne place tare mult padurea.
Doamne da sa venim 3 
Deja asa mult isi doresc nepotel/nepotica ca si mami si soacra-mea ma viseaza ba gravida ba cu
deja.
Simt ca se apropie 
Abia asteptam toti sa vina bebelusul ca o sa fie primul nepotel/nepotica si pt ai mei si pt ai sotiorului parinti.
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
cos_minutza spune:
Didi deci esti acasa?Norocoaso![]()
Paula si mami m-a visat gravida
si ea si-ar dori,ar fi tot primul nepotel,socrii au deja 4 nepoti,numai ca sunt deja mari,deh daca l-au facut pe al meu tarziu
bebelu86 spune:
o ultima intrebare si inchid sub pana luna viitoare ![]()
in z26 a cm se poate intampla ceva? k acu m-am gandit bine si atunci chiar k nu ne-am ferit deloc. ca m-am gandit k tre sa imi vina si nu mai are de ce sa ma feresc. dar nu numarasem bn zilele
duphastonu inhiba ovulatia?
poate sa ma ajute cineva cu un rasp?
azi sunt z32.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
cos_minutza spune:
Da Bebelu,din cate stiu eu inhiba ovulatia,de aceea se si recomanda de prin z16 sa se inceapa tratamentul.
bebelu86 spune:
mda...
maine ma duc sa fac un bhcg si gata. 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
cos_minutza spune:
Cred ca e cel mai bine,multa bafta
Si uitasem de beta
didi32 spune:
Chiar bebelu, cu beta stii o treaba. deci dimineata ne trezim sa facem galerie pt beta, da?
in devenire
Katy82 spune:
Buna fetele! Am avut asa o zi astazi
. M-am simtit foarte ametita, anemica, palida toata ziua. Nu prea am putut intra sa vorbim. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut petele maronii. Credeam din tot sufletul ca e
luna asta. V-am inebunit cred ca din Z17 ca vine bebe
. Of. stiu ca tb sa fiu optimista dar.... deja a 10-a luna. Mi-a facut si ie o verisoara testul cu verigheta si mi-a spus ca-mi ies 3 copii. Nu stiu sincer cand vor veni ca vad ca nici pe primul nu reusesc sa-l am.
Cred ca am luat-o razna, in fiecare luna mi se pare ca sunt insarcinata si de fapt nu e
nicodata. Sa fie doar autosugestia sau raman dar nu pot tine copilul. Fetele din Bucuresti va rog ajutati-ma cu un nume de medic bun.
Mie mi-a dat un pomelnic de analize de facut dar nu mi-a dat si mie sa-mi fac niv. de progesteron, vad din ce scrieti voi ca e f. util .
http://lt2f.lilypie.com/a6XVp2.png
sa devin
!