O zi din viata lu'....
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB_AC Tzuc Conchi mi-o fost dor di tine si mie. Tu-ti aburesti singurica ochelarii, mey? E asa real un site de socializare? ![]() (..)Daca in realitate esti multumit de tine pe toate planurile n-ai ce cauta prin virtual, daca nu, mai suplinesti pana gasesti "poienita cu" satisfactie maxima. Fiecare s-o oprit la poienita lui in care implicarea e minima sau e placuta. |
ok, putina love in cyberspace prima oara, restul lumii face-ti-va ca va uitati in alta parte: AB-AC
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
astept vesti-povesti cum fuse in Franta (vezi, daca erai pe facebook as fi stiut deja!) si cum e inapoi...acasa? la amerika. :-))
in al doilea rand, asa ziceam si io in epoca mea romantica, puah, cine are nevoie de virtual?? doar aia care n-au parte de beep beep in viata reala, aka NF-ii. ei bine, nu-i asa! spune-mi tu, cum sa dau eu de prietenii mei de-acasa in conditiile in care pe vremea mea, maica, emailul era asa, pentru relatii profesionale, nu de prietenie, deci nu le aveam coordonatele care este. caci prietenia ne era reala, cu paranghelii si filosofii si focuri de tabara pana dimineata sau a treia zi. am plecat din RO fara sa reusesc sa-mi iau ramas bun de la multi. unii n-au stiut nimic de mine pana acum fro luna cand am descoperit si io sofranul, aka facebook si i-am gasit dintr-un click, cam cat iti ia sa plantezi o samanta reala si virtuala intr-un ghiveci real si virtual. :-)) sunt fericita ca i-am gasit si inca mai caut cativa fara succes (care stii, mah, cum dau de Vali Craciunescu?
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AB_AC spune:
asa-n vazu lumii. Ioi si cu regatenii astia, io-ti dau un tzuc cast pi frunte
parinteste
M-oi tine si de povesti ca e plin aparatu de pozne care se cer insirate la o cana de ceai.
Tat se cheama ca-ti lipseste ceva: prietenii si societatea aia de-o lasasi de izbeliste :) Cine te puse sa pleci fara ei? :)
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraNicole
Draga mea,eu nu stiu despre ce bani reali ai citit tu dar cadourile respective in bani sunt cu bani VIRTUALI !Cadourile pe FarmVille NU SE CUMPARA CU BANI REALI . ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! |
Laura, se poate sa cumperi cu bani atat cadouri cat si case si altele in ferma ta. Cadoul il cumperi cu cash aka bani adevarati cheltuiti pe cash-ul ala virtual si apoi facut cadou.Nu toate au optiunea asta dar sunt unele care au. Daca e o afacere de 1 miliard de dolari sunt sigura ca nu e vorba de farm coins :))))
Adriana 16+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
ioanadara spune:
Bine, bine nu sariti.
Eu daca citesc "bani" ma gandesc la bani reali.Nici nu mi-a trecut prin cap ca exista si altfel de bani.
Si inca o precizare: eu nu ma refeream la utilizatorul de FB pentru socializare sau pentru a-si gasi prietenii reali ci la jucatorul de FV.
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina mey conchita lasa gluma ...a venit fi'miu acasa (5 ani jumatate) si m-a rugat sa-i pun facebook. Ma fac ca nu stiu ce aia si imi explica cum cresti mazare, uzi etc etc , mai sa pic pe spate...banuiesc ca de farmville vorbeste. Il iau pe departe cine ti-a zis, unde ai vazut etc etc si raspunsul ma lasa si mai pe spate...de la taica'meu. Taica'meu bate in 70 acusica si joaca Farmville pe Facebook. S-a dus naibii lumea asta ![]() Marina |
N-am timp sa citesc tot topicul, da ma comentez si eu punctual: pai nu e de gluma, pe mine stiti cine m-a initiat intr-ale messului acu ani buni? socru-meu! Motiv pentru care, ca sa nu patesc ca tine, Marina, supraveghez cu maxima atentie accesul plodului la computador cand e la bunici ;)
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blackpanterro
Laura, se poate sa cumperi cu bani atat cadouri cat si case si altele in ferma ta. Cadoul il cumperi cu cash aka bani adevarati cheltuiti pe cash-ul ala virtual si apoi facut cadou.Nu toate au optiunea asta dar sunt unele care au. Daca e o afacere de 1 miliard de dolari sunt sigura ca nu e vorba de farm coins :)))) Adriana 16+ si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Cei care ajung sa cumpere cu bani reali acele chestii pur si simplu virtuale deja depasesc limitele normalului si ceea ce pentru mine e doar fun si relaxing,la ei e addictive .
Repet :la Zoo World sunt la ultimul nivel ,la FarmVille sunt la nivelul 38 si NU am cheltuit bani adevarati .Animalele speciale (Ultra-rare) din Zoo mi le "cumpar" cu puncte obtinute din inmultirea celorlalte ,casele si ce-o mai fi pe Fam Ville mi le construiesc si prefer sa astept o saptamana sa-mi construiesc o casa,staul,etc cu ajutorul "vecinilor " care dau click pe ce-mi trebuie pentru alea decat sa cheltuiesc bani reali .Iar cadourile NU SE FAC IN BANI REALI . Daca eu vreau sa-i trimit lui X 1000 de monede ,nu ii trimit bani reali ci virtuali .Hai sa nu exageram totusi !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Am incercat de curiozitate jocul farmville, am ajuns la nivelul 2 si am apasat pe ceva si mi-a aparut optiune de plata in care arata o varietate de carti de credit si pay-pall.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ADRIANKA spune:
Da, Maraki, exista aceasta posibilitate, pentru cei care nu au ce face cu banii reali, dar poti sa treci mai departe, inchizi fereastra si nu te mai deranjeaza si iti continui jocul fara sa fie nevoie decat de plata in natura...virtuala, sa zic asa
Cum zicea si Laura, cine plateste pentru astfel de jocuri intra putin in sfera patologica. Cat e de distrat si "destresat" e ok, dar nu dau un cent pentru a ma distra pe tarlaua mea
mamicipitici spune:
matei incepe cu cereale , continua cu ceva plimbat apoi masa de pranz, somnic si iar plimbare.... cand nu mergem la plimbare ma innebuneste cu cartile lui, ii place foarte mult sa i se citeasca (ceea ce e foarte bine pentru el insa static pentru mine :)) ). la culcare avem un ritual: ne spalam pe fata, maini si dinti apoi alegem o jucarie cu care ne bagamin pat. Altfel nu merge!
Matei al meu :D ->>
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Adrianka, ma intreb ce gandesc cei care platesc cu bani reali pt ceva virtual, inexistent
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5