O zi din viata lu'....

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Eu prefer viata reala vietii virtuale; relatiile dintre oameni sunt mai aproape de adevar.
Dar este salutar ca se infiinteaza scoli sau licee in spatiul virtual.
Viata virtuala creaza o dependenta, care in real nu exista.
Se inventeaza jocuri astfel gandite, incat userii sa isi petreaca mai mult timp in fata computerului, decat in activitatile vietii de zi cu zi. Este nociv sa ai o asemenea viata.
Nu am cont pe face book; nu ii gasesc utilitatea. Prefer sa vorbesc cu prietenele mele la telefon, daca nu avem timp sa ne intalnim, decat sa ma implic in jocuri care nu duc nicaieri.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Cand stai la mii de kilometri fata de prietenii/rudele tai/tale,crede-ma ca facebook si alte chestii internaute sunt mai bune decat telefoanele pe care spui tu ca le dai mai ales ca te costa 20 de pennies/centi pe minut cel putin .
Si inca ceva:s-a spus de atatea ori ca daca joci jocuri pe internet nu inseamna ca nu ai viata sociala !Dar asa le place unora sa exagereze ca sa apara superiori in fata altora !

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:

Eu prefer viata reala vietii virtuale; relatiile dintre oameni sunt mai aproape de adevar.
Se inventeaza jocuri astfel gandite, incat userii sa isi petreaca mai mult timp in fata computerului, decat in activitatile vietii de zi cu zi. Este nociv sa ai o asemenea viata.
Nu am cont pe face book; nu ii gasesc utilitatea. Prefer sa vorbesc cu prietenele mele la telefon, daca nu avem timp sa ne intalnim, decat sa ma implic in jocuri care nu duc nicaieri.

Cand stai la mii de kilometri fata de prietenii/rudele tai/tale,crede-ma ca facebook si alte chestii internaute sunt mai bune decat telefoanele pe care spui tu ca le dai mai ales ca te costa 20 de pennies/centi pe minut cel putin .
Si inca ceva:s-a spus de atatea ori ca daca joci jocuri pe internet nu inseamna ca nu ai viata sociala !Dar asa le place unora sa exagereze ca sa apara superiori in fata altora !

Daca singura modalitate de a tine legatura cu cei dragi este calea virtuala, nu este nimic in neregula. Problemele apar in momentul in care viata virtuala ocupa atata timp, incat omul nu mai are vreme sa-si traiasca viata cu adevarat.
Ma uit la tanara generatie, si ma sperie apatia pe care o vad pe chipurile lor, lipsa de vlaga fizica. Si asta fiindca "se distreaza" doar in fata calculatorului.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

allinta, iti dau dreptate referitor la tineretul care isi pierde timpul jucandu-se pe internet.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

allinta, iti dau dreptate referitor la tineretul care isi pierde timpul jucandu-se pe internet.

alina

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:

allinta

asta sincer vine din putul gandirii, nu?
ori din citesc pe diagonala ca asta cred eu ca e citire rapida.
Eu am scris clar ca la unele licee din state s-au dat ca teme in virtual tocmai ca elevii sa aiba practise fara sa afecteze pe cineva real. Rezultatele au fost atat de interesante si neasteptate incat cercetatori, unii din lumea medicala, vezi exemplu dat, au preluat si dezvoltat ideea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

Citat:

asta sincer vine din putul gandirii, nu?
ori din citesc pe diagonala ca asta cred eu ca e citire rapida.
Eu am scris clar ca la unele licee din state s-au dat ca teme in virtual tocmai ca elevii sa aiba practise fara sa afecteze pe cineva real. Rezultatele au fost atat de interesante si neasteptate incat cercetatori, unii din lumea medicala, vezi exemplu dat, au preluat si dezvoltat ideea.

Asa cum atatica ai priceput tu din mesajul meu, tot atatica am priceput si io din mesajul tau.
Lasand gluma la o parte, nu-ti prea inteleg agresivitatea fata de mine. Care-i problema de fapt ?

Ah : Paste fericit !

allinta

Mergi la inceput

eh, ai fost la locul nepotrivit in timpul nepotrivit
sincer, ma deranjeaza teribil cand mesajele sunt citite superficial si reply-iul apare dupa citirea primului rand. Imi cer scuze daca aici nu a fost cazul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

eh, ai fost la locul nepotrivit in timpul nepotrivit
sincer, ma deranjeaza teribil cand mesajele sunt citite superficial si reply-iul apare dupa citirea primului rand. Imi cer scuze daca aici nu a fost cazul.

Eu mi-am luat deja portia de nervi in spatiul virtual, asa ca am lasat-o mai usor cu ripostele date sub imperiul nervilor.
Scuzele iti sunt acceptate si te imbratisez.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

A 12 year-old British boy has used his mother’s credit card to make purchases exceeding £900 in Facebook’s popular agriculture game, Farmville.
http://uk.videogames.games.yahoo.com/blog/article/10131/

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

si al meu are acces la cc, sa isi ia iTunes, dar niciodata nu face o cumparatura fara sa aiba acordul nostru (si sa plateasca upfront cu cash)
asa ca eu zic ca tine de educatie...

Mergi la inceput