Copii nostrii speciali!*13*-suntem invingatoare!
Raspunsuri - Pagina 12
stefanut-08 spune:
La multi ani lui Christos, baietelui Nikenei. Sa fie mereu sanatos si fericit.Distractie placuta si numai bucurii!!!
mdanicoleta spune:
buna fetele
i-am luat ioanei tonotil dar nu mai stiu exact schema. puteti sa ma ajutati?
va pupam
kariguld spune:
hallo stilatelor
Nicoleta, eu din pacate nu te pot ajuta, dra poate fetele care au folosit tonotil vor stii sa-ti explice.
cum ati petrecut 1Mai?
ce va fac copilasii dragalasii?
pentru voi mamicilor multe.
si pentru dimineata sau cine doreste acuma aromata, cu lapte sau fara. si multa iubire!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
wnimra spune:
buna
Nico
I- am dat tonotil cate 10 zile pe luna , timp de trei luni, cate o sticluta intreaga.Cred ca avea 2 ani.
Ce mai faceti voi ?
Cum mai este Ioana?
Noi azi am fost la dr tamas (neuro) si am decis ca la anul sa il operam la ochi, pana atunci sa il mai ingras putin si sa il mai pun la punct cu mancarea , deja mesteca un pic si chiar e ok, face fitze ca orice copil cu toane dar am scapat de stresul cel mare, chinul e cand se mai imblonaveste si mananca mai greu si cu cantec.
Ii dau carnil pt muschi , deja am terminat o tura , de maine incep cu risatarun, mai am trei cutii dupa vad eu ce fac.
Vineri merg cu el la ortoped ca sa imi de-a hartiutza pt s.w.a.s.h si carut pt copii cu nevoi speciale , depunem la casa de asigurari si poate avem noroc sa iasa decizia mai repede.
M-am hotarat sa ii iau pt ca deja ii atarna picioarele si carutul e luat anul trecut la sf verii.E mai diferit decat unul pt un copil normal dar asta e.
Bine ca am carut pt bebe2
De 1 mai am stat home , am facut gretar cu baietii mei , le-am facut si un tort si ne-am plimbat , relaxat.Sotul a muncit pana la 12 asa ca unde sa mai plecam de nebuni.
pooop fetele si piticii
Mami de Alex( 27.07.2005 )
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
bebeaca spune:
pt noi toate,eu sigur am nevoie.la pranz trebuie sa-mi tin cuvantul fata de fata mea sa iesim cu o mamica si fetita ei si am nevoie de energie nu gluma!
mdanicoleta spune:
buna stilatelor
imi place asa mult cum scrie kari ca am citat-o....sa nu te superi
mersi mada
i-am luat poate se mai intareste si ea
sapt asta facem pauza la kineto
nu stiu cum sa zic dar fata mea cand face terapie nici nu isi mai tine capul
vreau sa vad cum e dupa sapt asta de pauza
de 1 mai am fost de munca asa ca....am sarbatorit prin munca
si azi sunt dar trec repede cele 24 de ore la gandul ca stau 3 zile acasa
nasol e ca sotul pleaca 2 sapt in malta si noroc ca e mama la mine sa ma ajute
pup la toate fetele
mari_paun spune:
buna fetele,
ma bucur ca sunteti linistite si piticii sunt cumintei
Ema este o smechera, cum ajjuunge in curtea scolii incepe sa plang, in clasa insa se linisteste si are un coleg mai micut de statura pe care il iubeste
Acum ii place sa se joace cu copiii si sa ii pupe pe crestet, ma bucur ca nu mai trage de ei si ca isi imparte jucariile, ori si le revendica
Eu sunt ok, numai ca rezultatele la triplutest e ...dubios, si ma duc vineri la medic sa-mi traduca si probabil sa ma programeze pt amniocenteza... cu Dumnezeu inainte
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 16+ si mami de Ema
babette spune:
N-am mai scris de mult si mi-a fost dor de voi....
Doamne-ajuta, suntem bine. Vlad face pauza dupa 6 luni de terapii intense. Sunt multumita pana acum. E vesel, activ, grasunel, are obrajorii ca 2 mere rosii.... Nu a mai facut crize - doamne-ajuta sa nu mai faca!- si comunica cu noi mai mult (dar nu vrea verbal).
wnimra, si noi am facut carucior pt Vlad pt ca deja are 20 kg si nu se mai putea. Uite link-ul, e fff frumos, rezistent si util. http://www.vermeiren.be/documentatie%5Cpdf_server_uk%5CGemini.pdf
mdanicoleta, pt tonotil, tratamentul este f bun 20 doze /luna, timp de 3 luni asociat cu magne B6 jumatate de fiola /zi pt Ioana.
Atentie cand deschizi sticluta sa apesi bine dopul si sa amesteci bine ca sa dizolvi toata substanta (praful) din dop.
Multi pupici pt toti