LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

La minutu 1.33 ii vedeti pe Olga, Cristi si Davidutz...

http://dansezpentrutine.protv.ro/perechi/elena-geru-dragos-bucurenci/video/35801

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Era si Chitibus

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Olga: cum s-a comportat Davidutu ca sustinator la Dansez?

Nici eu nu am mancat niciodata urzici, nu-mi place nici macar mirosul lor cand fierb, cand facea mama dispaream din raza lor.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna seara!!!
Azi am fost in plimbari toata ziua , am fost mai intai in Imaginarium de unde i-am luat cadoul de la ei (o rama foto si o lumanere de tort draguta) pt. ca primisem acasa scrisorica de LMA avand-o pe Maia in baza lor de date si i-am luat si noi cadoul de pasti , adica o jucarie de baie tare frumusica cu 2 pinguini care aluneca pe o rampa si o roata mare care se ivarte daca curge apa , du pa care am plecat la curte la ai mei unde pitica cred ca a lins toate firele de iarba din gradina si amuscat din fiecare lastar iesit in cale iar acum a picat lata bineinteles dupa ce a tras o tura zdravana de joaca cu noua jucarie la baie .
Olga eu zic sa-i dai preventiv un oscilo, pt. ca rau nu are cum sa-i faca si cat poti sa-l ti la distanta de soacra .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Saby, ingenioasa jucarie de baie

Novus, multam furmos!

Olishka, v-am vazut in galerie , pacat ca atat de scurt. De soacra... te inteleg ca te enervezi , dar de ce trebuie sa stea atat de mult?, si de ce tocmai acum cand e racita? Poate ii explica Cristi ca nu are voie sa stea bot in bot cu Davidutzu, nici sa-l pupe, in nici un caz sa tuseasca asupra lui si cumpara-i o masca (pentru gripa porcina) s-o poarte in preajma lui.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

La minutu 1.33 ii vedeti pe Olga, Cristi si Davidutz...

http://dansezpentrutine.protv.ro/perechi/elena-geru-dragos-bucurenci/video/35801

30 martie 2009

Am uitat de Chitzibush...e langa Olga

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Olishka, pai clar ca nu are ce cauta socrella langa David pana nu isi revine !!
Nu mai putea sta acasa vreo 2-3 zile ???
Mai ales ca a mai fost racit, are imunitatea scazuta, un doi sar crocobaurii iar pe el !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Stiu...si eu m-am gandit la fel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Asa deci, faceti intalniri si pe mine ma lasati acas sa stau cu soacra

Pisik distractie faina.

Gige pai de ce sa fii o mama denaturata, ca l-ai scos in parc? Eu abia asteptam sa vina caldura sa fiu toata ziua plecata de-acasa. Pup Pitonul vaccinat si mamica frumusica.

Si acum va cer un sfat urgent.

Dupa cum v-am zis a venit Socrella. De 10 min o aud cum tuseste cam fara oprire. Eu mi-am dat seama ca este cam racita, dar ea zice ca nu-i nici o problema ca nu este gripata, ac doar a transpirat si a racit si ca nu se ia. Mie mi-e frica tare sa nu se imbolnaveasca piciu, mai ales ca sta bot in bot cu el si il tot pupa. Voi ce ziceti, se ia sau nu se ia. Eu as lua masuri, dar imi e ca se supara, ca tot ii zice lui fii-su ca ma iau mereu de ea

Va rog ajutor

OLI, bag-o in carantina. Pediatrul meu imi explica - si mi se pare logic - ca orice raceala are o componenta microbiologica (id est bacterie sau virus) - care preia controlul pe fondul unei scaderi a imunitatii. N-ai prin casa o masca? Ca dac-o vede cu masca, poate se si sperie de ea si-si ia talpasita.

Despre parc: maine piticul e la ai mei, am auzit ca va ploua, asa ca sa se descurce mama cu leu-n cusca In rest, daca mai aveti chef de IOR, noi suntem acolo zilnic, daaar de 2-3 zile gagiul meu baga 3 ore de somn dimineata, iesim afara pe la 2, pe la 5 il fura somnul si ciuciu iesirea de seara. Poate totusi daca se schimba ora revenim si noi la sentimente mai bune.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Pai este perfect pe la 2... Oricum va sun inainte si va intreb ce si cum...daca veniti sau nu...Noua ne-a placut tare mult in IOR. Si poate mai prindem si noi 5 min sa putem discuta mai multe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Olga, tocmai pt ca sta o luna, are timp sa-l pupe si dupa ce se face bine. Pune-o la alt etaj, cu iesire separata.

Adita, fain tort!

Keutu cheliutu

Asa fac

Vreau si eu poze cu Keutu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Cami si "distractie faina" maine la soacra

Monnvas Chiscuta este cu un pas inaintea mea...eu n-am mancat nicodata urzici

Atunci iti pastrez o portie. Ca sa fiu sigura ca vii la mine in IOR

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Eu balesc, da habar n-am ce gust au...dar cred ca sunt bune Daca seamana cu spanacul atunci sigur imi place

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Olga: cum s-a comportat Davidutu ca sustinator la Dansez?

Nici eu nu am mancat niciodata urzici, nu-mi place nici macar mirosul lor cand fierb, cand facea mama dispaream din raza lor.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Pai noi am ajuns cu o ora mai devreme si pana sa inceapa emisiunea deja se plitisise si de decor si de repetitii si de toti si de toate. Asa ca dupa 20 min dupa ce a inceput emisiunea, am fugit acasa, caci le stricam la astia emisunea cu "brmmmmmmm", "tata" si alte chitcaieli si maraieli

Mergi la inceput