LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 La minutu 1.33 ii vedeti pe Olga, Cristi si Davidutz... http://dansezpentrutine.protv.ro/perechi/elena-geru-dragos-bucurenci/video/35801 Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Era si Chitibus
Olga, mamica lui David iepurasul
simonapro spune:
Olga: cum s-a comportat Davidutu ca sustinator la Dansez?
Nici eu nu am mancat niciodata urzici, nu-mi place nici macar mirosul lor cand fierb, cand facea mama dispaream din raza lor.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
saby spune:
Buna seara!!!
Azi am fost in plimbari toata ziua , am fost mai intai in Imaginarium de unde i-am luat cadoul de la ei (o rama foto si o lumanere de tort draguta) pt. ca primisem acasa scrisorica de LMA avand-o pe Maia in baza lor de date si i-am luat si noi cadoul de pasti , adica o jucarie de baie tare frumusica cu 2 pinguini care aluneca pe o rampa si o roata mare care se ivarte daca curge apa , du pa care am plecat la curte la ai mei unde pitica cred ca a lins toate firele de iarba din gradina si amuscat din fiecare lastar iesit in cale iar acum a picat lata bineinteles dupa ce a tras o tura zdravana de joaca cu noua jucarie la baie .
Olga eu zic sa-i dai preventiv un oscilo, pt. ca rau nu are cum sa-i faca si cat poti sa-l ti la distanta de soacra .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Ela78 spune:
Saby, ingenioasa jucarie de baie
Novus, multam furmos!
Olishka, v-am vazut in galerie , pacat ca atat de scurt. De soacra... te inteleg ca te enervezi , dar de ce trebuie sa stea atat de mult?, si de ce tocmai acum cand e racita? Poate ii explica Cristi ca nu are voie sa stea bot in bot cu Davidutzu, nici sa-l pupe, in nici un caz sa tuseasca asupra lui si cumpara-i o masca (pentru gripa porcina) s-o poarte in preajma lui.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Am uitat de Chitzibush...e langa Olga Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Olishka, pai clar ca nu are ce cauta socrella langa David pana nu isi revine !! Nu mai putea sta acasa vreo 2-3 zile ??? Mai ales ca a mai fost racit, are imunitatea scazuta, un doi sar crocobaurii iar pe el ! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Stiu...si eu m-am gandit la fel
olishka spune:
citat din mesajul lui Monnvas
OLI, bag-o in carantina. Pediatrul meu imi explica - si mi se pare logic - ca orice raceala are o componenta microbiologica (id est bacterie sau virus) - care preia controlul pe fondul unei scaderi a imunitatii. N-ai prin casa o masca? Ca dac-o vede cu masca, poate se si sperie de ea si-si ia talpasita. Despre parc: maine piticul e la ai mei, am auzit ca va ploua, asa ca sa se descurce mama cu leu-n cusca In rest, daca mai aveti chef de IOR, noi suntem acolo zilnic, daaar de 2-3 zile gagiul meu baga 3 ore de somn dimineata, iesim afara pe la 2, pe la 5 il fura somnul si ciuciu iesirea de seara. Poate totusi daca se schimba ora revenim si noi la sentimente mai bune. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Pai este perfect pe la 2... Oricum va sun inainte si va intreb ce si cum...daca veniti sau nu...Noua ne-a placut tare mult in IOR. Si poate mai prindem si noi 5 min sa putem discuta mai multe
olishka spune:
citat din mesajul lui Kea Olga, tocmai pt ca sta o luna, are timp sa-l pupe si dupa ce se face bine. Pune-o la alt etaj, cu iesire separata. Adita, fain tort! Keutu cheliutu |
Asa fac
Vreau si eu poze cu Keutu
olishka spune:
citat din mesajul lui Monnvas
Atunci iti pastrez o portie. Ca sa fiu sigura ca vii la mine in IOR Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Eu balesc, da habar n-am ce gust au...dar cred ca sunt bune Daca seamana cu spanacul atunci sigur imi place
olishka spune:
citat din mesajul lui simonapro Olga: cum s-a comportat Davidutu ca sustinator la Dansez? Nici eu nu am mancat niciodata urzici, nu-mi place nici macar mirosul lor cand fierb, cand facea mama dispaream din raza lor. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Pai noi am ajuns cu o ora mai devreme si pana sa inceapa emisiunea deja se plitisise si de decor si de repetitii si de toti si de toate. Asa ca dupa 20 min dupa ce a inceput emisiunea, am fugit acasa, caci le stricam la astia emisunea cu "brmmmmmmm", "tata" si alte chitcaieli si maraieli