LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*
Raspunsuri - Pagina 21
koko_1 spune:
Olishka, Cezar adoarme pe la 6 maxim 7 de mai bine de o saptamana, se trezeste o data la un bibe(pe la 4) si la 6-6,30 da desteptarea. Asteptam sa treaca...e si asta o faza...s-a mai intamplat asa cand avea vreo 6 luni; mishuna soacra-mea (doamna pediatru) pe langa el: "nu-i normal, nu-i normal".
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
olishka spune:
S-a trezit uriasul meu si acum este fresh, ma alearga prin casa.
Am uitat sa va spun ca astazi a facut primul pas El a mai facut asa pasi singurel, dar doar daca il tineam eu si il lasam la un moment dat, dar astazi a plecat el singur
Si mai vreau sa va intreb: mai este vre-un bebe care nu zice "mama", caci al meu nu vrea deloc Numai "tata" toata ziua
Olga, mamica lui David iepurasul
mihaelacg spune:
gata concertul, am adormit si matzica, ma bag la recuperat.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Voila: una bucata Andrei la petrecerea de un an...mai precis la cea cu bebelusi, ca am mai avut una cu familionul http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/AndreiUnAn?authkey=Gv1sRgCLqdze-DlZLBCg#5449702007374595442 |
Superrr si blondul si petrecerea! Oare cum o fi cu atatia gandacei la un loc?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Da, au medic non stop, dar la hotelul unde am fost noi in Turcia acum 2 ani, era 100 de dolari consultatia... Plus ca ar fi bine sa va interesati de adresa celui mai apropiat spital. Interesati-va de medicul de la hotel, ce taxa se percepe. |
Pai pt asta sunt asigurarile medicale
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Anaan, ce de copii!! Cred ca a fost ea mai bebeluseasca petrecere de pana acum...Eu tot nu m-am prins care-i al tau, dar am inclinat sa cred ca blondutzul; nimerit-am? Of, nazdravanul de Chiscutza, ce "pecete" a capatat...bine ca n-a fost mai rau. Sophiphi si-a inchis usa de la dulap peste o mana in timp ce cu cealalta o tinea apasata(usa!), biata, nu stia de ce nu poate scapa din stransoare:))))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 11luni Manole forever |
Da, si al meu face la fel
Mi-a sarit inima cand am vazut cum ii cade coltul ala langa ochi, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost cu 1 cm mai incolo...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui carla28 Novus mai pune poze cu Alexandra, sau daca ai pus si le-am ratat imi cer scuze. |
Sunt la semnatura !!
V-am admirat la petrecerea de absolvire, frumosi foc !!
Da' ati avut ceva musafiri, nu gluma !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui olishka David doarme de la 6 si inca nu cred ca se mai trezeste...s-a mai trezit cate un pic, dar maraia asa ca i-am dat san si a adaormit la loc Ce ma fac? Caci eu abia m-am trezit din somnul de dupa masa si sigur ma culc tarziu. Nici nu vreau sa am gandesc la ce ora se trezeste maine Vi s-a mai intamplat sa adoarma copilul de la 6? |
Alexandra cand a adormit la 20, pe la 05.30 era fresh !!
Am implinit 1 anisor !
Floric spune:
In spiritul Oscarului...Multumesc tuturor celor care s-au gandit online la mine si multumesc inca o data pentru gandurile bune si toate urarile.
LA MULTI ANI sa traim impreuna multi ani fericiti fie si pe internet (daca nu ne-or da afara rand pe rand).
Desi a fost o zi frumoasa cu semnificatie eu cred ca intru intr-o depresie de zile mari. Nu mai pot zambi. Stiu eu de unde vin toate gandurile si trairile astea dar am asa o stare de imi vine sa plec in lume. Asta este singurul gand care imi trece prin cap. Sa imi iau copilul si sa plec...ORIUNDE.
Merg la culcare. Poate noaptea va fi un sfetnic bun.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Olishka, felicitari pt primii pasi !!
Am implinit 1 anisor !