LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *186*
Raspunsuri - Pagina 13
Gina2008 spune:
Adrissimo... hm... ne plac mamicile de baietei drg , dar mai ales cei care au ochi albastri ca cerul. Bine ai venit
Calin & Gina
Un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
LA MULTI ANI FLORILOR! Sa va traiasca copii, sa fiti sanatoase si frumoase pana la 100 de ani!
Noi inca avem probleme cu raceala. Curg mucisorii ca nebunii, nu i-am dat inca antibiotic, astept sa vad ce se mai intampla. Nu e molesit si nu are febra, doar ca el care era un mare mancacios nu prea mananca de cateva zile... In rest e vioi si umblaret de mama-mama!
Calin & Gina
Gina2008 spune:
Oli ai voie dintr-o singura incercare sa ghicesti cum a reusit sa raceasca al meu copil...
AYLA bine ai revenit! Ce mai faci, esti bine? Am vazut pozele cu zambareata dragutza. Pupam!
Calin & Gina
Gina2008 spune:
Am fost si eu la kidex... de kk in principiu, dar am gasit carucior pentru pitic. Vroiam unul mai usor - si ca greutate, si ca sistem de inchidere/pliere/strangere - si l-am gasit! A fost doar 240 ron, dar nu stiu ce brand e pentru ca nu scrie pe el. Si nici nu am mai vazut cat am facut "prospectie de piata" pe net. Cica e din Olanda. Arata bine, l-am probat si pe afara ieri si e incomparabil mai usor de manevrat decat celalalt.
Mi-l doream si pentru ca vom pleca in iunie in Turcia cu avionul, la mare si nu vroiam sa ma car cu ditamai carutul dupa mine. Asta are si spatarul rabatabil pana aproape de orizontala, asa incat copilul va putea dormi seara cat noi vom o bere turceasca pana tarziu in noapte
Calin & Gina
Maya25 spune:
Pisigri, stiu ce spui, prin asta am trecut noi saptamana asta. Si ma tem ca de ieri nu i-am mai dat antibiotic (asa a zis medicul) si azi iar mi se pare calduta. Eu sunt cu gatul in pioneze dar nu pot lua decat paracetamol pt ca alaptez. Cum sa-mi treaca numai cu asta, nu stiu. E a treia oara anul asta ca avem rosu in gat si tot familionul a luat antibiotic pt rosu in gat. O multime de lume are rosu in gat, nu se mai termina cosmarul asta. Zici ca cineva intentionat lanseaza virusi in aer...
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Adrissimo... hm... ne plac mamicile de baietei drg , dar mai ales cei care au ochi albastri ca cerul. Bine ai venit |
ma bucur
Gina2008 spune:
Noi am luat trici de la Decathlon, f. dragutza dar are scop decorativ. Cred ca pentru mult timp. Ca al meu pitic se va plimba cu ea abia prin decembrie, optimist vorbind.
Calin & Gina
Anaan spune:
Baietelul meu e ghiocel si el...eu asa il consider, ca de citit citesc de cand ati inceput odiseea...dar de scris, n-am scris ca's timida, insa ma tratez!
Gina2008 spune:
Da' Aris cred ca a tinut-o intr-o petrecere de trei zile si trei nopti... sau nu am vazut eu poze si postari despre fericitul absolvent?
Si eu sunt datoare cu poze, noi am facut doar cu bunicii, repede, la un restaurant cu "profil" nemtesc, la care am facut majoritatea eventurilor importante... tortul a fost comandat la alice, dar sula cu prefectura nu au avut nicio treaba si nici gustos nu a fost... dar, asta e. La anul fac eu tort.
Calin & Gina