Cafea cu aroma de femei si bebelusi- 114
Raspunsuri - Pagina 20
ramyteo spune:
Neata fetele.
Dodo
multam de papica si cafea, sunt bune de dimineata ![]()
Iahim
Ce fain de voi ca va vedeti
distractie faina
Da acolo nu sunt ploi?
Noi suntem inca acasa , la noi vine soarele...pleaca soarele...azinoapte a tras o ploaie...aio...sper sa tina vremea cu noi sa iesim afara sa ne recreem
si mai tre sa fac si curat in casa...da...ma mai gandesc...
mai imi fac si de cap
bun acu...in juma de ora nici nu am ce face
da...na....
Ficamea se joaca cu stampile sub forma de animale, e plina pe degete de la ele
de cum a facut ochi a zis, hai afara 
Va 
pe toate!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Maadi spune:
Neata fetele!

si 

Ne-am intors si noi de la mare. A fost superb. Ne-am balacit la greu, n-am bronzat si ne-am relaxat.
Acum am luat-o de la capat.
Pupici si o zi frumoasa sa aveti, desi cred ca in Bucuresti o sa inceapa ploaia.
ramyteo spune:
Maadi vrem pozici ...da ce e asta...auzi se lauda da poze nu ne da, hm...
Ma bucur pentru voi ca va-ti delectat 
Eu sutn pe acasa cu pitica il asteptam pe tati...doar doar vine de la Bucuresti ca acolo e cu lucru acum si noah...s-ar putea sa vina desear...aio...
Buna si cafeluta , papica nu accept ca sunt putin cam rotunjoara si nu mai imi place ![]()
Va dau si eu tri pozici
da nu se vad bine asa ca...na...
http://sports.webshots.com/photo/2335309150102657667mluAJA
Va 

Suntem mari
ramyteo spune:
Aio asa se vede in poze da sa iti zic sincer am colacei mai ales daca te uiti bine la spate chiar jos la solduri se vad bine si niste bulane groase...la inaltimea mea...se simte adica am 1.57 si 54 kg , oscileaza kg cand am 53 cand 54
da nu vrea nicicum sa plece de la mine adica sa am macar 50 si bag sport si dimineata si seara si nu vrea nicicum sa plece de la mine kg in plus...poate daca nu mai mananc deloc
mananc si mai putin si degeaba
Vreau sa slabesc ca am fuste care sunt super si nu le pot purta, una mi buna
o sa il pun pe al meu sa imi faca cate-va pozici si va pun, oricum mersi de compliment
ca eu asa il iau ... da noah...mai am putin de dat jos.
Ma gandeam ca ai pus pozici ![]()

Suntem mari
maru spune:
ehei, votat de mult!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui votati pls pe Donu',e la semnatura ![]() Cuscro asa-mi trebuie... ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2![]() ![]() Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo-pui spune:
maru
stiu,multumesc tuturor celort care au votat 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Neata fetelor dau cafeaua ca sa nu iau bataie de la Maru
Fac eu subiect nou...ca am cautat si nu am gasit, daca cumva ati facut voi sa imi ziceti. 

Suntem mari