Cafea cu aroma de femei si bebelusi- 114

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe
dodica,nu cumva ai facut mastita?sa treaca repede si tatica si dintisorii si lenea....ca toate s tare grele,mai ales lenea,va zic eu.

Asa a crezut si dr-ita pana m-a vazut,dar in afara de sanul de 4 ori mai mare decat celalt care durea ingrositor..in rest n-aveam nimic...nu tu febra nu tu stare nasoala ..nik nik.Doar un san care se umfla ,se intarea si crapea pielia pe el.In astea 2 saptamani nu am facut febra deloc...nu stiu ce a fost important e ca a trecut si ca si s-a intarcat destul de usurel,fara refuz de hrana sau lichide.

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Salutare fetele
Principesa burtica, cafeaua trei in unu e cafea lapte si zahar, noi mai cumparam asa intr-un pliculet se gasesc astea trei si asa ii si zice trei in unu
Ma da ai dteptate cu mancarea pe pleoape asa am patit si eu azi si numa ce ii promisesem la ficamea ca plecam de acasa asa ca asa adormita a trebuit sa plec.
Dodo ma bucur ca esti bine.
Mai e putin si vine si al meu sot acasa hi hi inca o saptamana jumatate de abia astept.
la toate!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

si......

Sa ne traiasca puiutii, sa creasca mari si sanatosi, sa aiba noroc si sa ne bucuram de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

La multi ani copiilor din lumea intreaga!!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o cafea si o gustare !

Eu plec maine in concediu, asa ca va urez de acum sa aveti o duminica relaxanta si o saptamana frumoasa si calda!

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Lali, calatorie sprancenata! Te asteptam bronzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Multumesc frumos Adina!
De data asta mi-am luat baterii de rezerva la aparat, sa pot pune poze la intoarcere.
Cele promise de la botez nu le am; adica am dar eu nu sunt in ele.

Despre ce am vorbit noi mai demult nu am aflat inca nimic. Mai astept.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Wow, deja miroase a vacanta.

Lali - Sa ai timp frumos, sa te distrezi si sa te intorci sanatoasa.

Si noi mai avem aproape 2 saptamani si .....la mare la soare.

si o saptamana minunata va doresc.

Mergi la inceput

Eu, tot eu si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,frumoasele.Aseara am venit si eu din excursie cu elevii.Am fost in Ardeal, pe la M. Ciuc,Sighisoara,Sovata,Praid.Am urcat la trepte de mi-a venit rau si m-am ales c-o febra musculara,merg de parca am fost in alta parte.

Mergi la inceput