probleme 3X3
Buna dimineata,
domnilor admini ,va reproduc mesajul lui 3X3
"sunt 3x3, si vreau sa imi cer scuze ca nu am putut sa scriu asa cum am promis Talla-ei! asta este a doua zi de cand incerc sa intru pe forum. am facut curatenie in computer, asa cum mi-a sugerat quackro si am inrat si pe alt computer unde am XP si nu vista
dupa ce am facut toate cele ce a, putut face, nu mi s-a dat accesul
am scris administratorului
nu am primit nici un mesaj feed-back. nu mi apot scrie pe forum sub numele de 3x3; imi pare rau ca nu mai pot comunica. alta inregistrare nu mai pot face.
daca cineva din administrativ poate sa clarifice problema, multumesc anticipat. in data de baze exista adresa mea de email. astept raspuns."
Puteti face ceva?Multumesc!
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Raspunsuri
admin spune:
Din investigatia care am facut-o am observat ca 3x3 are contul inchis. Nu stiu care au fost motivele care au dus la inchiderea contului. O sa verific....
O zi buna Echipa Desprecopii.com
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Buna dimineata, domnilor admini ,va reproduc mesajul lui 3X3 "sunt 3x3, si vreau sa imi cer scuze ca nu am putut sa scriu asa cum am promis Talla-ei! asta este a doua zi de cand incerc sa intru pe forum. am facut curatenie in computer, asa cum mi-a sugerat quackro si am inrat si pe alt computer unde am XP si nu vista dupa ce am facut toate cele ce a, putut face, nu mi s-a dat accesul am scris administratorului nu am primit nici un mesaj feed-back. nu mi apot scrie pe forum sub numele de 3x3; imi pare rau ca nu mai pot comunica. alta inregistrare nu mai pot face. daca cineva din administrativ poate sa clarifice problema, multumesc anticipat. in data de baze exista adresa mea de email. astept raspuns." Puteti face ceva?Multumesc! Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
multumesc!
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
nikole spune:
citat din mesajul lui ADMIN Din investigatia care am facut-o am observat ca 3x3 are contul inchis. Nu stiu care au fost motivele care au dus la inchiderea contului. O sa verific.... O zi buna Echipa Desprecopii.com |
Din cate am inteles, 3x3 nu a solicitat inchiderea contului.
V-as fi recunoscatoare daca s-ar rezolva aceasta problema si i se va reactiva contul.
Undeva , la mijloc trebuie sa fie o greseala
Multumesc
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
desprecopii spune:
Da, a fost o greseala tehnica - l-am redeschis - ne cerem scuze.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
nikole spune:
citat din mesajul lui desprecopii Da, a fost o greseala tehnica - l-am redeschis - ne cerem scuze. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Multumesc frumos
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 40
+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
3x3 spune:
citat din mesajul lui desprecopii Da, a fost o greseala tehnica - l-am redeschis - ne cerem scuze. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
multumesc pentru suport oamenilor dragi de inima, Nikole si Gabriella1. fara ele, as fi ramas blocata si acum. in cazul in care se mai intampla, cum se poate rezolva o asemenea problema fara interventia altor persoane din exterior? fara posibilitatea de a loga si trimite intern mesaj, nu exista alta cale de acces si dialog direct cu administratia. fac afirmatia asta pentru ca am incercat fara succes o comunicare prin email cu dumneavoastra, pentru a va aduce la cunostinta problema existenta !
indiferent de bariera in comunicare dintre user si administrativ va sunt recunoscatoare pentru accesul permis pe forum.
maraki spune:
3x3 bine ai revenit Mi-ai fost de real ajutor cu sfatul dat in privinta viselor, a functionat chiar de la prima rugaciuneMultumesc mult de tot!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 3x3
multumesc pentru suport oamenilor dragi de inima, Nikole si Gabriella1. fara ele, as fi ramas blocata si acum. in cazul in care se mai intampla, cum se poate rezolva o asemenea problema fara interventia altor persoane din exterior? fara posibilitatea de a loga si trimite intern mesaj, nu exista alta cale de acces si dialog direct cu administratia. fac afirmatia asta pentru ca am incercat fara succes o comunicare prin email cu dumneavoastra, pentru a va aduce la cunostinta problema existenta ! indiferent de bariera in comunicare dintre user si administrativ va sunt recunoscatoare pentru accesul permis pe forum. |
Ba da, exista posibilitatea prin mail.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa