Fulgusori de nov-dec.2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
alinutza_24 spune:
Buna ziua fetele!Am observat ca ne-ati dat disparute,dar nu am avut starea necesara sa mai si scriu... Vineri am aflat ca printesa mea are o infectie urinara cu proteus,cica dobandita din maternitate.problema mea e ca daca nu facea putina temperatura , adica 37.8 nu o duceam la spital si poate nu aflam... acum mititica face tratament cu antibiotic,cel putin pana luni cand repetam analizele si daca mai dispare trecem pe siropel.Imi este atat de mila de printesa mica ca are branula la manuta si nu se poate folosi de ea si se uita asa cu o jale la ea, si ar baga-o in gurita ,desi i-am pus o manusa,of e groaznic...
Lalu_79 spune:
A fost super 'ieseala' noastra, mai vreau!
Fetele sunt super, fulgusorii frumosi foc.A zburat timpul fara sa ne dam seama.
Am pus poze pe fulgusori, acum sa vad daca ma descalt sa pun link
poze
Lalu_79 spune:
Ionela, nu stiu cand s-a terminat petrecerea, ca am capitulat inaintea lor.Nici eu nu inteleg genul asta de distractie.....sunt studenti, au o multime de prieteni si aparatura de vibreaza peretii...plus ca lalaie, tipa si sar.Parca in studentia mea nu era asa...sau deja m-am babit eu.
Ma bucur ca e bine Mihnea, astept vesti bune si despre ceilalti fulgusori bolnaviori.
Alinutza, tinem pumnii sa-si faca antibioticul datoria si sa scapati repede de infectie.
laviniablaga spune:
SALUTARE!
AM REVENIT SI NOI DE PRIN PLIMBARI! VREAU SA VA SPUN CA AM STAT LA CIMITIRE(LA CELE 3 CIMITIRE PE UNDE AM FOST) DE LA 10 LA 14...am avut noroc cu bebe care a fost tare cumintel si curios...asa multa lume nu a vazut in viata lui...si a examinat florile, candelele, lumanarile...oamenii...cand i-a fost fomica am mers in masina pentru tzitzi...Apoi, am mers la un gratar gata facut, la o terasa in oras...ca s-a amanat pe maine gratarelul cu nasii si bunicii...fiul meu drag nu a dormit deloc, pana acum cand abia am ajuns acasa, si s-a vazut linistit in patul lui!
Maine mergem la impartasit!
Tot maine punem si poze frumoase...
Va multumim tare mult de urari!
Pupaceala tuturor!
douradoudou spune:
vreau sa fiu si eu informata cand apar pozele cu fetele de la iasi daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???..si votati-mi plantatia va rog : axela-radiah
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou vreau sa fiu si eu informata cand apar pozele cu fetele de la iasi daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???..si votati-mi plantatia va rog : axela-radiah Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
au aparut deja...vezi mai sus, am pus link .
Acum ma bag la vot.
Ancutza_Bro spune:
fetelor sa va fie de bine plimbarea, pozele sunt foarte frumoase...cand am citit ca va intalniti in week-end am zis ca vin si eu in Iasi, dar din pacate sotul a lucrat azi pana la ora 3, asa ca s-a dus planul meu...poate data viitoare va cunosc pe toate
Lavi, sa-ti traiasca puiul frumos! RARES
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!