Fulgusori de nov-dec.2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

www.youtube.com/watch?v=beU8l-NfbcI&feature=response_watch" target="_blank">TOATA LUMEA SA DANSEZE SI SA CANTE

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Referitor la plecatul din tara mie nu imi pare rau ca nu am facut-o desi standardul de viata e altul dincolo. Recunosc insa ca sunt mult prea legata de partea spirituala a vietii ca sa plec dincolo doar pt partea materiala. Nah, acuma nu dati cu rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lalu cu supozitoarele inca nu ma pronunt(asta noapte a mers bine) azi a marait/urlat mai toata ziua deci nu efect si vedem dupa noaptea asta. Oricum la noi nici Infacolul nu a mers asa ca nu ma mai mira nimik.
Raluci si Danut plange cand da gaze si asta o face indiferent daca face kk zilnic, la doua zile sau la cinci. Pe mine ma rupe noaptea cu plansetele astea. Pediatrul lui a zis ca inca mai are colici asa ca il las in pace cu kk. Sper doar sa treaca. Eu am avut un coleg a carui fetita a avut colici tot asa pana aproape de 6 luni. Eu inclin sa cred ca e si de la san ca la mine una au venit din ianuarie uratii si ma dor si ovarele ca la ovulatie exact la mijlocul perioadei. Or fi si hormonii mei de vina...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Andre te invita fata si pe bancuta,si la retete, si sa ne spui de ce esti sup pe forum? Am facutara vreuna din noi ceva urit?
Laluimi pare rau de eczema, la ceas de seara iti torn o tzuiculitza, si miine cred ca vine di si zice ceva mai destept
dymomo daca voi aici va simtiti bine, e mai bine ca ati ales sa ramineti.
Eu marturisesc ca mi-am dorit de cind m-am facut mare sa plec in alta tara,pt ca sperantele mele referitor la o schimbare profunda a societatii romanesti depasesc binisor speranta mea de viata. Am tot dat cu nasul de viata dincolo de granita de vest si as fi incercat sa-mi croiesc o viata pe unde am fost dar n-a vrut sotz De fiecare data cind ne lovim de aspecte mai putin placute ale etrnei si fascinantei Romanii ii scot ochii, si cred ca la prima vizita la spital cu asta mica (sper sa nu se intimple prea curind asa ceva) o sa fac urit de tot ca o sa ma doara cel mai tare

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Lili of barbatii astia... Si eu cand ies din tara parca plutesc... Bine ca prea curand nu mai am sanse sa plutesc decat in cada Sa dea domnul sa nu ai nevoie de spital(eu pana la 18 ani am fost o sg data in spital cand mi-am scos apendicele si deci se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lidia - ai si n-ai dreptate...sau ma rog, ce vreau eu sa spun e ca as pleca nu pt chestii materiale, cat pentru civilizatie, a carei lipsa in RO ma face sa injur atat de des, incat .. ce sa mai zic de spiritualitate...

Andre - ti-am lasat offline ca nu te-am zarit azi. de fapt cum as fi putut cand tu tot pe la usa bisericii ai stat?
Vreau sa-ti spun ca esti idolul meu... 16 invitati... oau, respect doamna! (eu ii chemam cu mancare de acasa )
Sper ca sunteti mai bine, si tu si Chiara

Iote si DJ Raluci

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

DY - sarumana de raspuns, am sa-l lasa in pace nu-i mai dau nimik, trebuie sa se regleze pana la urma, insa se vede clar ca sufera
va pup, somn usor

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS am avut parte de atatea experiente in aceasta asa zisa civilizatie din unele tari incat am zis ca nu plec din tara ...never...De ex,In Germania la un moment dat a venit in campus un tip de vreo 36-37 de ani (eu aveam 22 pe atunci)care ne-a rugat sa il lasam sa stea cateva ore in grupul nostru de romani. Ne-a spus ca era plecat din tara de 8 ani , ca are tot ce ii trebuie dar ca ii lipseste caldura de acasa, ca nu gaseste prieteni adevarati si ne-a rugat sa il lasam macar cateva ore sa stea cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Eu am trait experienta strainatatii, dupa un an m-am intors acasa, desi fusesem acceptata la facultate acolo...Ii inteleg pe cei care raman si, bineinteles, pe cei care se intorc.Am ramas cu nostalgii, evident.Nu doar partea materiala motiveaza oamenii sa plece, sunt multi care au lasat in urma o situatie f buna...si care au plecat pt a le oferi copiilor o alta lume in care sa creasca.In fine, e discutabil...Cert e ca mai avem f mult pana sa ajungem la civilizatia de afara.

Mergi la inceput

Cred ca fug si eu la nani ca maine suntm tot doi iar eu am bateriile descarcate deja... Da vine el tati ... Si mai e si in vacanta

Mergi la inceput