Fulgusori de nov-dec.2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
lili_a spune:
Mi-am adus aminte ca m-a intrebat shtephy ce maninca grasuna mica. Maninca de la/din mine in principal, mai bag completare seara ca altfel nu se culca sau n-o tine somnul. In seara asta nu i-am dat si tac-so e tot cu ea incercind s-o adoarma de o ora [emoticon care ride sadic]. Nu e ea foarte grasuna, in poze pare mai falcoasa - are 6.3 kg
Saru-mina de intrebare
By the way, va multumesc tuturor pt comentariile foarte dragute si generoase de la pozici
mami de Mariuca
monis5 spune:
as vrea sa deschid o noua categorie, pe langa categoria oracol (Laura Andreea multumesc pt satisfacerea curiozitatii - eu sunt picata dupa oamenii care au avut curajul sa-si incerce sansele pe alte meleaguri... probabil vorbeste frustarea din mine si regretul ca eu n-am facut-o...)
si anume - plagiez revista Catavencu - categoria prosti da' multi sau ca sa sune mai bland - nu faceti asa...
Prima inscriere: parintii lui Santiago - care se pare ca au creier mai putin decat o gaina (amandoi ). Si anume: am umflat un balon ca sa distram copilul, intrebandu-ne cam cat de tare s-ar speria daca se sparge . Evident ca am si aflat, caci in cca 5 secunde dupa ce a pus mana pe el, asa cum era firesc, l-a spart. Kaboooom!
Sper sa uite sperietura sau macar sa ne ierte sau daca isi va aminti, sa-si aminteasca si ca dupa kaboom, i-a cantat tati 1 ora numai Phoenix si chestii fine....
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dymomo77 spune:
Rad eu ce rad cu bautul dar de cand am ramas gravi numai daca miroase a alcool(orice vin, bere, tarie) imi vine sa . Nu eram eu nici inainte mare bautoare dar mai gustam o berica, un pahar de vin alb un garone sau un Sheridan's(care era preferatul meu) dar acum imi e greata de toate. La propriu...
mami fericit de Dan Mihail
monis5 spune:
Lili - esti super mega ultra tare
eu nu stiu de carucior ce si cum, pare fain, auzi, auzi, dar de ce zice pe site carucior model: CACAO ???
e vorba de culoare, nu?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
raluci_b spune:
si io langa moni nitelus pe bancutza, dar nu stau mult ca-s cam zombi, bubu este clar deranjat de faptul ca nu face kk mai des (adica la 2 zile bag eu supozitor) noaptea se trezeste plangand tragand partzuri, facem cu schimbul odata eu odata tati la infundat suzeta , si uite asa cam jumatate de noapte , debridat i-am dat vreo 4 zile dar vad ca nimik, deci cred ca nu am sa-i mai dau, ma gandeam la cateva linguritze de suc mar, ce ma sfatuiti?
tantari- clar nu aparate cu pastile, sunt speciale cu lichid, o sa caut exact sa va zic
AC - ul nimeni nu-l suporta dar si fara el este , adevarat insa ca trecerea de la o temp fff mica la una crescut iar e si mai nasol.....so studiem
gata predau locul pe bancuta, nu inainte de a-i ura lui Vlad maine muuult curaj si lui mami lui la fel, sa stie ca suntem cu ei acolo si ii sustinem
inchin toti puii bolnavi sa le treaca repede si mamicilor le dorec multa rabdare si putere si credinta
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
lili_a spune:
crissa, pofteste si matale pe bancuta
dymomo pai sa aduca si un vinisor de la Bordeaux de acolo, nu? Eu marturisesc ca mi-e o pofta crunta de o beuturica reala
mami de Mariuca