Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Am reusit sa pun pozele , am trimis pe mailul comun
sper sa mearga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

vreau si eu pe mail-ul comun, dar nu stiu nici macar cum se ajunge acolo, dar sa mai am si parola o mana de ajutor se poate?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Iulia multumim.Bursucul meu se harjoneste cu tat-su momentan si imi e asa de drag så ii privesc..Las' mami , sånåtosi så fie ca grasimea se duce cu timpul.Uite al meu a inceput så se lungeasca si nu mai arata grasunel si cu falcute asa cum il stiati, dar a ramas acelasi copilas dragalas si plin de surprizeAm vazut eu ca si Raducu nu e mai prejos

Acum se chinuie så busileasca si el..Se ajuta el cu capul acolo si e atat de comic ca tipa si se enerveaza ca nu ii iese.E ambitios dragul de el.

mamideandrei activeaza-ti Pm-ul si iti trimit eu parola.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

eu is ca tiganul...ii dai un deget si iti ia toata mana....
cum activez PM?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

eu is ca tiganul...ii dai un deget si iti ia toata mana....
cum activez PM?

POZE

te duci la ''contul meu' sus apoi click pe 'profil personal'.

Apoi in bara aia albastrå gasesti 'mesaje privare'.Dai click si undeva in dreapta de tot ai o fereastra cu 'optiuni'si acolo ai sa gasesti optiunea de a activa PM-ul

Nu stiu daca am reusit så te fac så intelegi dar am incercat måcar!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

hai ca a mers, iulika, dar cum ajung la mail-ul comun? zii ca la prosti , te rog daca poti pasii....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna seara,

Aproape ca as putea spune am venit cu sanioara pt ca in Bucuresti ploua intr-una. Sper sa se termine zilele astea urate ca mor in casa.

La multi ani sarbatoritilor de azi si tuturor care isi serbeaza ziua de nume.

Anamaria te pupam. Sper sa fim bine.

Suede .

Elle, Rares nu e foarte gras, are doar 7700 gr dar mi-a zis ca nu e bine lucrat, ca se intoarce asa ca un lemnisor cu totul. Nu se prea indoaie. El arata foarte bine dar nu e flexibil si de asta are nevoie de gimnastica.

mamideandrei contul aste pe yahoo, id-ul este sept_oct2009 iar parola ti-o trimit acum pe pm.

Miha, asteptam poze frumoase de la botez.

Pupam si restul fetelor.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Carina, Danuta va multumesc din nou pt grija purtata. Am mai citi un pic din urma si am vazut ca ati tot intrebat de noi.

Imi pare tare rau ca nu va pot raspunde mai repede dar nu apuc. Poate cand vom fi mai mari si ne vom mai juca cu cate o jucarie voi putea intra mai des. Din pacate momentan zic mersi daca apuc sa citesc cate ceva despre voi toate ca sa vad cum mai sunteti.

Am reusit insa sa mai vad niste poze si filmulete. Mada, Iri este beton in jumper. La fel si Alex de Raluk. Mi se pare totusi scum si momentan nu imi permit. Am vazut si poze cu David care e un adevarat barbatel in miniatura. Aidan este bestial la gangurit si sarit. Ebru este delicioasa cum fugareste ea telecomanda. Brucu e super baietel. Si bineinteles ca nu mai stiu. Iulia, am vazut si pletosul tau, ii face concurenta serioasa lui Rares al meu. La fel si Alex al Anamariei. Dragoselul are niste ochi mari superbi. Mihnea e tare frumusel in pozele de la intalnirea fetelor. Radu si Andra de Liliac sunt tare frumosi. Anna de Elle e bosumflica dar eu zic ca tot o domnisorica frumusica va fi, pt ca si Eva e tare frumoasa. Maria de Carina este foarte mancacioasa dar ochioasa foc. Aaaa si Techilosii m-au dat gata. Ii pupam pe toti.

Gata acum plec la leganat copilul.

O seara placuta, somn usor si o saptamana a patimilor linistita si usoara.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

seara buna gagicelor,
LA MUUULTI ANI TUTUTROR FLORICELELOR SI FLORICEILOR!!!!

pentru noi se incheie un uichend plin si obositor, ieri am fost la o cununie, am imbracat baietii frumos...ne-am aranjat si noi...dupa multa vreme s-a facut sotz chel asa cum imi place mie...
iar azi am mers lamama, la carfur si dupa aia la nasa- care este floare si deci am mancat ca porcii.
multumesc lui Dumnezeu, aziau mancat mai bine puii, mai ales Ochila (iulia ). la dr merg in jur de 25 apr....dar acum nu ma mai stresezasa tare cu papa ca mi-au luat bine in greutate data trecuta....deci am cu ce ma incalzi.

am vazut ca discutati despre meniul de pasti...imi curg balele dupa cozonac de casa...asta e principalul motiv pentru care abia astept sa imi mobilez bucataria (adica sa imi iau cuptor)...desi nu am facut niciodata. anul asta o sa fac pt prima oara oo rosii...la casa mea...

pup toate mamele si puii anexati lor

luto....forever plecaciuni...dupa fiecare mesaj o sa zic treaba asta timp de o luna...stii tu de ce

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

merci frumos monica!

POZE

Mergi la inceput