Bravo Andira!Iepurasi de mar-apr 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa ala ca albusul cred ca dop, ma gandeam ca poate maroul e de la tact, poate deja ai terminat cu dopul intri in ultima faza, ca maine vine luna!!!
mai ales ca tu sigur mi.o iei inainte, ca deja te antrenezi , eu la sex nu ma bag

miria ce tare esti cu calendarul:)))))))))

nafi tampit ala cu autobuzul!n.ai zberiat la el?

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Neata!!!!!
Ce bine am dormit.

Bumbitza- sa treaca buba.
Daca bb misca , burta nu te doare esti ok . Nu mai dezinfecta atata bubele, trec oricum.

Kossir- sa sti ca am mai povestit la unul si altul de Sofia ta care e fascinata de carusel si toti se mira. Acum eu sper sa fie si a mea la fel.
Bafta in gasirea unei noi fete care sa se ocupe de menaj.
deja vrei sa te intorci la munca ?

Roxana- dr a confirmat la control ca pierd din dop. Mi-a si aratat era tot asa ceva ca albusul de ou. Acum e gelatinos, parca ar fi piftie amestecata. Dupa efort se mai duce o bucata.

Annya - pai nu ziceam Roxanei ca nastem pe 30 cand e luna plina.
Eu nasc ca sa fac Honey-Bunny ( honey e pe 30 nascuta)

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Denisa aici e sitemul cu trei luni de CM. Eu am incheiat colaborarea cu firma unde lucram, deci caut de lucru. Gasisem ceva din aprilie, ceea ce era imposibil. Sper sa reusesc sa-i aman pana in iunie, daca nu caut altceva prin toamna sper eu.
Cat despre carusel e adevarat, de pe la 5 saptamani se manifesta explicit. Acum copii astia cred ca sunt mai "precoci", de la Mihai nu-mi aduc aminte sa se fi manifestat asa devreme
Acum de exemplu se trezea asa incet incet, eu am mers langa patut si-i tot ziceam ca nu poate deschide ochii si cate altele, si a inceput sa rada asa cu ochii inchisi. Era clar ca nu visa, deci a priceput ea ceva din tonul meu .

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Neata,
uite ca spre surprinderea mea am timp sa citesc si sa scriu, sunt cu treburile la zi in bucatarie, prin casa, nu e chiar asa negru.
Noroc ca apucase sa faca curatenia generala, spalat covoare, pus totul in ordine .
Miria e rau cand nu ai ajutor in primele zile, saptamani dupa nastere. Atunci mie mi s-a parut totul bulversat. Chiar ma gandeam, Doamne bine ca a fost cu mine in perioada asta ca nu reuseam. A stat cu mine si in clinica, eram foarte apropiate, si ma ajuta enorm, nu stiu ce-a apucat-o.
Briza nu era o Doamna ci o domnisorica, tocmai de aia nu a fost serioasa cred, desi nu parea deloc.
Acum chiar ma descurc, doar ca duminica am invitati mai deosebiti la masa, deci ar trebui sa ma pregatesc mai special, as fi vrut sa fac cozonac, pasca, etc. Eeeeeee pana la urma fac ce pot si gata. As avea pe cineva s-o chem sa ma ajute din cand in cand si voi apela la nevoie.
Apoi problema se va pune cand va trebui sa plec la servici.
Castelana waw, saptamana 40!!!!!!!! Ce repede a trecut si la tine. Stiu ca tie ti s-a parut altfel, dar uite ca ai ajuns la liman. Doamne ajuta!!! Sa mai stea cumintel pana vine nenea doctorul, apoi, bafta multa
fetele care asteapta nerabdatoare finishul. Rabdarica si Doamne ajuta.

Va pupic

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010

http://community.webshots.com/user/kosscar

eram sigura ca te vei descurca, dar tot iti trebuie pe cineva part-time pana gasesti o alta fatuca in care sa ai incredere.
ei e mai greu cand ai si invitati la masa, bebelusa mica si casa de tinut. Nu te surmena prea tare si ai grija de tine, Sophia este acum prioritatea.
merci draga Carmencita, da am ajuns sa intru in saptamana 40, pana maine tin picioarele incrucisate ( asa mi-a zis dr la ultima vizita acum 10 zile: incruciseaza picioarele si asteapta-ma, stai linistita la maxim) am stat super linistita, sotul meu zici ca nastea el nu alta, imi venea sa si rad sa stii. Ieri au venit niste prieteni din Dubai si ne-am vb la tel sa ne vedem la ochi, sa mergem undeva, numai ca locul era departe, eu ca o caprioara am zis da (inconstienta) si pana azi dimineata m-a inebunit cu intrebarile: esti bine, ai obosit prea mult, nu? dar eu fire foarte ducace plimbareata si obisnuita sa ies zilnic, m-am bucurat ca un copil ca am iesit ieri din casa.
maine m-as incumeta sa merg singura si cu masina, vedem daca ma lasa
M-am bucurat mult de perioada sarcinii si am savurat-o la maxim, m-am simtit si bine, venea dupa o lunga perioada de cativa ani de tratamente si probe sa avem un copil, asa ca realizezi ca nimic nu ma speria. eram pregatita pentru orice!
acum sincer imi este greu ca e burtica mare si eu tot timpul am fost o scoaba, dar asa m-am obisnuit cu burtica, parca n-as mai scapa de ea, sa stea bebelinul aolo cat ii place si apoi sa iasa la lumina cand e el pregatiti de marea intalneala.
Sunt curioasa maine la dr ce-mi zice.

te pup si bafta, sa nu te muncesti prea mult, ai nevoie de refacere, liniste si odihna si tu!

castelana fericita 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Honeybaby - da ,stiu ca au dreptate in multe dintre cazuri ptr ca ii vad si eu pe aici ce le poate capul...de asta de obicei ma abtin sa intru in polemici pe tema asta ptr ca nu am material suficient sa combat! singura schimbare de imagine, sa zic asa...o pot face doar prin puterea propriului exemplu si asta are efect doar asupra persoanelor cu care vin in contact direct. oricum e greu sa nu ti se infierbante sangele cand auzi cometarii negative desi e clar ca au o baza si din pacate imaginea asta va ramane muult timp.

Dayanara - desigur ca era un tampit cel cu autobuzul...dar crezi ca mai aveam glas sa zic ceva in momentul acela? nu ma gandeam decat ca bebe sa fie bine si ma ma duc la doctor sa ma asigur... Oricum..bine ca a trecut fara consecinte...

38+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Jasmine - trimis

Wapi 37+ &Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - maroul da era de la control. Nu am scaptat de el ( de dop), cred ca e dop de damigeana , tocmai ce am mai scapat de o parte, cam o lingura.
Ii iau locul lui Cori : femeia cu dopul.
Sex cu prezervativ. Mi-a fost teama ca raman fara partida de cumparaturi daca ma risc la fara si trebuia sa-i iau port bebe tip laundou bebelunei.
Poate incerc maine daca am curaj fara nimic.

Nafi - asa fac si eu. Incerc sa le arat ca sunt si romani de treaba si destepti ( si frumosi) care reusesc in viata oriunde.
Dar nu incerc sa le iau apararea "taranilor" fie ei romani sau nu.

Am mai strans din casa 2 cutii de lumanari, bete parfumare si alte minuni.... nu-mi vine sa cred cate am adunat. Acum nu mai am loc de ele. Cel putin pana e gata bucataria trebuie sa le tin in cutii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Daca tot sunt la butoane schimb repede capitolul

Mergi la inceput
Mergi la inceput