Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliana83
nu m-a observat nimeni..., oricum as vrea sa-i licitez, dar daca le castig as putea plati dupa paste, c-am cam ramas fara bani... |
Ati vazut-o si pe liliana83?
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
szivarvany spune:
Selene, aia fac acum, eu zic ca daca a anuntat ca are dupa Pasti e ok, ca doar se poate licita pana atunci.
Si oricum, e important sa plateasca, chiar daca mai tarziu
Si eu pot de obicei in jurul datei de 10 insa anunt mereu fetele sa stie
Sper sa gasim si restul fetelor care au castigat si au disparut
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Flowers spune:
Supralicitez Q113-40 ron.
Sansalutele K56 au aprox 13 cm in interior.
Mami de Brianna si Julia
anna-mama spune:
Buna,
Am platit si eu azi produsele castigate de la Boticelina: cd-urile J62.2 in contul lui Robi si carticelele Q98 si Q99 in contul lui David. Am trimis op-urile pe mail si detalierea sumelor virate.
Boticelina, am impartit taxele postale intre Robi si David, sper ca este ok asa
boticelina spune:
anna-mamma e perfect . O sa te rog sa-mi trimiti numele si adresa ta pe mail boticelina@yahoo.com (am multe PM-uri si mi-e sa nu se strearga de-acolo daca se-aduna mai mult de 20)
Eu sunt happy, am tras un tur de forta prin doua magazinele din cartier si m-am intors cu 10 perechi de pantaloni Next pt fi'mea si am dat doar vreo 40 de lei pe ele ca lichidau stocurile inainte de Pasti, ce bucurie!
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina anna-mamma e perfect . O sa te rog sa-mi trimiti numele si adresa ta pe mail boticelina@yahoo.com (am multe PM-uri si mi-e sa nu se strearga de-acolo daca se-aduna mai mult de 20) Eu sunt happy, am tras un tur de forta prin doua magazinele din cartier si m-am intors cu 10 perechi de pantaloni Next pt fi'mea si am dat doar vreo 40 de lei pe ele ca lichidau stocurile inainte de Pasti, ce bucurie! Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 blog revival - chestii gargaricesti video bazar "If you are unware of your choices, then you have none" |
Multumesc, ti-am trimis mail cu adresa
Buna afacere ai facut cu pantalonasii