Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 49
Arriel spune:
Supralicitez L 189 - 20 lei
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
dandusa spune:
DOdo,sa-ti traiasca printesa mica si scumpa.La multiii aniii,pui mic!
ultimele produse oferite de Mihaela 770,sant la mine!rog fetele care au de ridicat produse de la ea,sa-mi trimita mie PM cu adresa.astfel toata lumea va primi pachetul mai repede.Mihaela nu va fi disponibila decat dupa 19 apr
vreau si eu sa ajut cu actualizarea bazarului
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Tala, pt cine licitezi J71? e simplu, doar sa vrei! |
pentru Ema
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui dandusa ultimele produse oferite de Mihaela 770,sant la mine!rog fetele care au de ridicat produse de la ea,sa-mi trimita mie PM cu adresa.astfel toata lumea va primi pachetul mai repede.Mihaela nu va fi disponibila decat dupa 19 apr vreau si eu sa ajut cu actualizarea bazarului |
Numai bine c-ai zis ca tocmai ce ne-ai dat de lucru.
Iti trimit PM.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ionik spune:
mentionez si eu ca as dori sa depun banutii pt sandalele sport la care se termina licitatia azi la 17 56 sau asa ceva la bogdan in cont este ok?
aaa,si mai voiam sa mentionez ca ajung la banca abia pe sapt viitoare,dupa pasti,ca plecam la tara si nu avem acolo sucursale de banci,este vreo problema/??
multumesc
anna-mama spune:
citat din mesajul lui ionik mentionez si eu ca as dori sa depun banutii pt sandalele sport la care se termina licitatia azi la 17 56 sau asa ceva la bogdan in cont este ok? |
Actualizez
e simplu, doar sa vrei!
Eseea spune:
Dodo, la multi ani pt fetita!1
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alexandrina spune:
Produse castigate pentru AnnaBaby, ellinia si LoraG.
Avem produse de inregistrat de la kokiy in mail.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).