Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 47
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisellino confirm plata de la mihaela770 pt ce a licitat la robi. pup fetelor ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576 |
mut si aceste produse la Robi
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Laura25 spune:
Offtopic:
La multi ani, Isabella-Elena, pui de Dodo!! Sa-ti traiasca fetita Dodo, sa fie sanatoasa si fericita!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Flowers spune:
Mikaeela, am citit ieri PM-ul dar n-am mai raspuns pentru ca tot ieri a sosit costumasul. Multumesc mult!De obicei ridic coletele de la posta ,insa al tau a ajuns direct la usa.
Mami de Brianna si Julia
ana l spune:
Inseamna ca am gresit in mai multe locuri. N-am schimbat nimic la data chiar daca am trecut mai multe persoane la licitatii. Exemplu ar fi si Q 122. Of, numai prostii am facut.
mamica lui Andrei
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ana l Inseamna ca am gresit in mai multe locuri. N-am schimbat nimic la data chiar daca am trecut mai multe persoane la licitatii. Exemplu ar fi si Q 122. Of, numai prostii am facut. mamica lui Andrei |
Q122 a inceput sa fie licitat ieri, in primele 24 de ore de licitare nu modifici data/ora de finalizare. E ok cu acela.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Laura25 Buna dimineata! Sper sa nu supar pe nimeni cu postarea mea, dar am si eu un pitic pe creier la ora asta. Va rog frumos sa intelegeti ca suntem o mana de fete care avem si servici (unde chiar lucram, nu ne uitam pe geam si jucam soliter) si copii si familie. Bazarul nu este un magazin, cu vanzatoare angajata. Normal ca sunt intarzieri in actualizarea datelor, normal ca se mai greseste. Incercati sa ne intelegeti (sa ne ajutati daca aveti timp mai mult si disponibilitate) si sa nu abordati un ton agresiv de 'luat la bani marunti' ca sunt intarzieri in mutarea pozelor dintr-un album in altul sau in notarea licitatiilor. Ne pare rau, facem tot ce putem. Nu bucura activitatea intensa la bazar, nu bucura ca avem de pus mereu poze ale produselor noi oferite, ne bucura ca se liciteaza. Va rugam sa nu va opriti . dar aveti si un pic de rabdare cu noi. Multumim! Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura
Eu va admir sincer pe toate, sunteti extraordinare
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
ana l spune:
Mie mi-a trebuit jumate de zi ieri sa inteleg de la Alexandrina cum sa mut niste poze din Webshot in Picasa. Asa ca le inteleg pe cele care muncesc aici la bazar. Plus ca dupa ce am actualizat aseara, a trebuit sa mai vina cineva in urma mea sa mute in albume, caci PC-ul meu face figuri. E munca serioasa si multa, nu gluma.
Trebuie sa mai pricep termenul licitatiilor dar ma apuc de citit acusi notitele de la Alexandrina.
mamica lui Andrei
alex_andra spune:
Supralicitez Q124 - 20 de lei.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui alex_andra Supralicitez Q124 - 20 de lei. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
Actualizez
off topicLaura multumesc din suflet pentru urari
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!