Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 44
carminabulina spune:
Si cred ca m-am razgandit . Eu solduri cu tot cu fund 92 dar tu spui ca sunt elastici deci sunt sanse sa imi vina fara sa-mi fie largi.
Asa ca licitez L88 - 20 ron
carminabulina spune:
Hai ca eu adun oti pantalonii de pe la bazar.
Arcadia tu m-ai vazut in carne si oase ce crezi, imi vin pantalonii pusi de tine la bazar? Singura conditie e talia joasa, adica sub buric nu neaparat sa mi se vada...hm...fundul.
crisis81 spune:
Scuze ca am disparut asa dar am avut niste motive bineintemeiate. Am castigat niste licitatii si acum o sa incerc sa le deslusesc. Poate ma poate ajuta cineva spunandu-mi cati bani si in contul cui trebuie pusi.
O sa incerc sa le deslusesc si singura dar nu vrea sa gresesc.
Multumesc!
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
carminabulina spune:
Eu am facut ieri platile on line pet produsele castigate acum o saptamana asa ca ma puteti scoate de la finalizate. Am trimis si confirmarile de plata pe mailul bazargeneral.
crisis81 spune:
Am intrat la FINALIZATE si am gasit acolo. Acolo le gasesc pe toate?
Scriu aici adresa mea de domiciliu ca sa stiu sigur ca ajunge la toata lumea.
Localitatea: Valu lui Traian, strada Transilvaniei nr. 6A, cod postal 907300, jud. Constanta.
Si acum scriu banii care trebuie trimisi si astept corectari sau confirmare.
Alex - 10 ron
Emma - 15 ron
Alina - 5 ron
David - 17 ron
Bogdan (Dodo-pui) - 10 ron
Robi - 15 ron
Cam atat cred.....
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
carminabulina spune:
Mai licitez si D100
Si o sa incep sa-mi fac garderoba de iarna pt Nadia, am vazut la 9-12 luni niste hainute superbe. Sa vad insa cum se dezvolta fata mea ca deja este un mic Mobi Dick.
P.S - parca suntem parasite de cateva ore...parca asta e senzatia.
Dodo-pui spune:
am actualizat
Edit: felicitari pentru licitatiile castigate:
Flowers E168,F58
Selene_Bunny I48
mamagiuliei I69
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
crissandrada spune:
Supralicitez :
N 22 - 25 lei
N 24 - 25 lei
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
bb_yasmi spune:
supralicitez L189 19 lei
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee