Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 40
dandusa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexandrina
Mai esti? Produsele sunt la ea? E vorba de Mihaela77O, da? "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
da,produsele sant de la Mihaela 770!le-am pus la mine in album pt ca ap ei foto momentan nu functioneaza
ps:cand se strica iar al meu,apelez la ea si tot asavecinica mea
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Laura25 spune:
Alex_andra, lasa-ne putin sa ne lamurim ce s-a intamplat. Pe mailul bazarului este o chitanta insotita de textul : "in conul lui David 15 lei : E 166 ( 6 lei) + E 167 ( 6 lei) ".
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Fetelor, am gasit o mica problema. E de inteles, avand in vedere cat aveti de muncit cu bazarul, dar vreau sa stiu ce fac. Produsele E166 si E167, pe care le-am castigat de la Selene, abia maine le platesc. Ele apar la castigate pentru David,dar Selene le donase pentru Ema. Deci, eu maine, in contul cui platesc pana la urma? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
Plateste pentru David (edit: pentru Ema, erata mai jos), azi am confirmat plata pentru E166 si E167 pentru ana_l, deodata eu si Laura, si cum sunt cate doua produse E166 si E167, fiecare a mutat cate 2 diferite. Nu s-a mai verifcat beneficiarul.
Deci, reparam.
Fetele cu organizarea, deci are sens sa fim atente la figura cu "Cod folosit" sau existent sau cum il cheama, ca sa nu apara duplicari de coduri.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alex_andra spune:
oki, platesc pt David, doar sa nu se supere Selene
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
[red]Poti ajuta si tu!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra oki, platesc pt David, doar sa nu se supere Selene Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) [red]Poti ajuta si tu! |
Scuze, pentru Ema, pentru cine au fost destinate initial.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
arcadia spune:
Boticelina, nu-i bai, nu erau cadouri de Paste, ci pentru micii mei, asa ca nu ne grabim
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Scuze, pentru Ema, pentru cine au fost destinate initial. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
oki, pentru Ema sa fie
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
ionik spune:
fetelor,eu am licitat pt sandalutele oferite de kokiy,cele mas 34,sport.dar la cine depun banii dupa incheierea licitatiei?
andre_ea spune:
Boticelina, nu-i bai. Abia dupa ce am trimis PM am vazut ca esti din Cta, deci oricum nu ajungeau la timp. Caut alt cadou simbolic de Paste si Elmer va fi bonus.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
simonapro spune:
Licitez Q122-15 lei si supralicitez N22-14 lei, iar banii pentru K28 sa fie pentru Alex.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)