Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 39
kid spune:
Am pus azi rochitele pentru ada_coman si CD-ul pentru Selene_Bunny.
Supralicitez si eu pentru N23 - 13 lei
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
Produse noi de la koko_1 gasiti pe aici: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#
si pe aici: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#
Multumim, koko_1.
mamica lui Andrei
boticelina spune:
Arcadia, valenita, Andre_ea nu pot sa va pun azi la posta coletele, deja am pregatite 4 pentru expediere azi si pe Elmer inca nu am ajuns sa-l iau de la editura, am fost numai pe drumuri zilele astea iar eu sunt mama singura deci tot ce fac fac cu atasul gargaricesc dupa mine si limitata de programul ei de masa si somn.
Imi cer mii de scuze, stiu ca ar fi fost binevenite de Paste. Eu de trimis le trimit pana la sfarsitul saptamanii dar din pacate voi le veti primi abia dupa sarbatori. Va rog sa nu va suparati pe mine , dar efectiv nu am timp fizic sa ma ocup repede-repede de toate coletele.
In alta ordine de idei, am depus si eu acum 45 lei in contul lui David trimit pe mail dovada dupa ce dau send la msg asta.
Am de primit 2 perechi de pantaloni de la Mamagiuliei, o rochita de la Ayla21/khriss79, o bluzita ie de la ellinia si o cordeluta de metal cu floricele roz de la valentina_22 (pentru asta am depus deja banutii desi inca cred ca inca nu s-a incheiat licitatia). O sa trimit la noapte sau cand am timp cate un PM fetelor cu adresa mea si codul bunurilor.
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Azi pun la posta pachetelul cu michimausi pentru Ada_coman si incerc sa fug mai devreme de la munca sa depun si eu banutii pt licitatiile castigate. Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 blog revival - chestii gargaricesti video bazar "If you are unware of your choices, then you have none" |
Multumesc frumos!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Multumesc frumos!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
gianina spune:
Alex@Sara, astept un mesaj cu adresa ta.
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
alex_andra spune:
Fetelor, am gasit o mica problema. E de inteles, avand in vedere cat aveti de muncit cu bazarul, dar vreau sa stiu ce fac.
Produsele E166 si E167, pe care le-am castigat de la Selene, abia maine le platesc.
Ele apar la castigate pentru David,dar Selene le donase pentru Ema.
Deci, eu maine, in contul cui platesc pana la urma?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Salutare si de la mine, cum nu sunt la birou nu apuc sa stau pe pc deloc.
Am trimis pachetele pt: Boticelina, Carminabulina
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
danyalo spune:
Am de achitat 3 carticele de la boticelina in contul lui David - total 29 lei . Sper sa reusesc sa ajung pana vineri dupa care trimit dovada pe mail.Cat trebuie sa depun in plus daca e vb. de Ing? Poate s-a zis dar nu am timp sa ma uit in urma.Multumesc