Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 18
alexandrina spune:
Mica remarca pentru actualziatoare:
Daca nu scriem cuvantul "ora" in termenul de finalizare a licitatiei avem sansa sa vedem mai multe detalii utile in tabloul general si sa gasim mai repede coduri.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
andre_ea spune:
Anna-mama, Vladut poarta deja marimea 22 la incaltari?
Selene, la ce preturi cumperi de la Aramis? Cele de pe site?
Sper sa reusesc azi sa fac plata pentru carticelele castigate.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
anna-mama spune:
Andre_ea, lui Vladut nr 22 ii vin exact cat sa bagi un deget la spate neincheiat. Dar nu voiam pt el pantofiorii
Si mie imi plac hainutele de la Aramis, dar e f mult comisionul ca sa cumperi singur.
e simplu, doar sa vrei!
Selene_Bunny spune:
Da' cine a zis ca cumpar singura? Am gasit o varianta avantajoasa.
andre_ea, ai PM in acest sens.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Laura25 spune:
Raspuns pt mykyduta76 la intrebarea "Am vazut ca s-au inchis licitatiile mele. Cu cine trebuie sa vb dupa ce fac plata? ":
Dupa ce faci plata, faci o poza la chitanta (chitnte, daca sunt mai multe) si o trimiti pe adresa de mail a bazarului (bazargeneral @ gmail.com). Apoi iti activezi PM-ul (intri la Mesaje private in meniul din stanga si ai undeva "Options". Apesi acolo si in fereastra ce se deschide, prima optiune selectezi " Activeaza mesajele private.", apoi dai save si gata) si apoi trimiti mesaje private fetelor care ofera produsele castigate de tine (scrie in dreptul fiecarei poze la cine e produsul) cu adresa ta postala unde sa ti le trimita.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Alex@Sara spune:
am licitatii castigate .Azi merg cu fetele la pediatru(sunt cu febra ff mare,pitica mica de sambata,iar pitica mare de aseara)si in drum voi opri la o banca sa depunem si banutii
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
kokiy spune:
Buna fetele ... daca n-am raspuns la timp va rog sa ma scuzati ,am fost tintuita in spital,am scapat de fiere si de pietrele din ea...acum am patru gauri in burta ,la fix pentru niste piercing-uri
Dandusa ,pana in toamna mai creste,dar caciulita e nasol,fimea a purtat-o pana la 7 ani ,o fi cu capul mai mic
Mai am restante la fetele din Bucuresti, Oli si Flowers ,sper sa-mi revin curand sa ne putem intalni
Ionik ,ai platit ambele bluze sau doar pe cea de la EMA ? ar trebui sa apara si cea de la Bogdan achitata,dar apare doar la finalizate ...
Simonapro ,o sa trimit colet maine
Am mai gasit cateva hainute tocmai bune pentru bazar http://community.webshots.com/album/577157256eYSzBe ...rog fetele IT-iste sa le puna unde trebuie
....................................................................................
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.
www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ...
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Ionik ,ai platit ambele bluze sau doar pe cea de la EMA ? ar trebui sa apara si cea de la Bogdan achitata,dar apare doar la finalizate ... |
ionik a platit prin intermediul meu in avans 8 lei pentru bluza respectiva. Atat pot sa zic.
ACTUALIZEZ.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
saryta spune:
K54. pantofi zara,marimea 24 - 15 ron
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)