Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 16
Leditia spune:
Imi cer scuze lui Madammebovary,dar cum luni m-am internat de urgenta n-am mai apucat sa ajung la posta sa pun tricoul..Nu mai zic ca momentan sunt nedeplasabila si la pat pt o perioada.:(
Incepusem sa fac poze la noi produse,dar n-am mai apucat sa fac mare lucru..Abia vineri dupa-amiaza am ajuns acasa si sunt ok,dar totusi,fii-miu de 1,3ani merge multtt mai bine decat mine.:)
Prin urmare plecarea cu David la Timisoara s-a amanat,caci nu ma pot reface intr-un timp asa de scurt,sa-l ridic,sa-l tin in brate,sa alerg cu el de colo colo,etc etc.
Ce sa mai zic,nu am citit din urma..am trecut un pic pe langa moarte,da-s bine acum,desi e foarte greu ca taica-su nu prea se descurca cu tratamentul lui David,maine raman singura si nu stiu cum ma voi descurca,ca-s la pat...si sunt atatea de facut si pt el..analize complete,alt vaccin..:(
Va pup.
La multi ani sanatosi tuturor ce-si sarbatoresc azi onomastica.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
anna-mama spune:
Dandusa , ar fi perfecti, dar daca zici ca sunt ingusti mi-e ca tot nu pot fi incaltati usor Ufff... Miltumesc pt masuratori
arcadia spune:
Selene, piticul meu are cam 95 inaltime, ii vin hainute 94-98, greutate 14 kg si ceva, talpita 15-15,5 dar caut cu interior 16-16,5. Multumesc
Am impartit produsele mele din finalizate astfel:
Alex 10 lei (J76) + 5 lei transport (boticelina) = 15 lei
Robi 12 lei (J83)
Bogdan 11 (J74) + 18 (J62.6) + 12 (C94-1) = 41 lei
David 10 (C83) + 15 (G62) = 25 lei
Pt Bogdan si David voi plati acum prin internet banking si trimit pe mail dovada, iar pt Alex si Robi platesc maine de la ghiseu.
Boticelina, cei 5 lei pt transport ii voi vira in contul lui Alex
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Dodo-pui spune:
Am actualizat
arcadia confirm platile facute spre David si Bogdan....am mutat produsele
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
arcadia spune:
Dodo-pui multumesc
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
koko_1 spune:
Buna seara
licitez si eu pentru:
Q113 - 85 ron
K56 - 16 ron
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
Dodo-pui spune:
am actualizat
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ducky spune:
Daca castig licitatia pentru Q60 voi trimite banii + 3 lei in cont pentru Ionela. Mersi
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA