Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 14
ana l spune:
e ok asa. dar vezi ca daca faci plata catre alta banca iti ia comision mare.
mamica lui Andrei
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l e ok asa. dar vezi ca daca faci plata catre alta banca iti ia comision mare. mamica lui Andrei |
nu-mi ia deloc ptr ca sunt angajata
Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
szivarvany spune:
Nu ofera nimeni spre inchiriere un costum popular de muntenia pt fetita de 6-7 ani ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Tanti Zavaidoc spune:
La multi ani tuturor "florilor"!
Intrebare pentru Pisellino (in speranta ca are timp sa intre pe aici): ce dimensiuni au pantalonii S Oliver (produsul L 42)? Teoretic, mi-ar veni daca sunt M, practic...
Dodo-pui spune:
sashenka_hconfirm platile efectuate,mut imediat produsele
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Felicitari pentru licitatiile castigate :
-andre_ea J81,J83
-mistral N14
-mamagiuliei L59
-ancadragoman Q110
-serialbastre L138
-alex@sara C96
Bazar general pe DC
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
liliana83 spune:
Fetelor renunt la licitatia pentru sandalele K55 deoarece am gasit o pereche pentru baietei. Imi cer scuze pentru deranj!
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui sashenka_hconfirm platile efectuate,mut imediat produsele Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
multumesc
Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
crisis81 spune:
E134 si K32 nu s-au terminat? ca scrie 29.03 ora 2.07
Mai vreau si eu asa:
C9 5 ron
C27 10 ron
C28 7 ron
D39 10 ron
D47 5 ron
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui crisis81 E134 si K32 nu s-au terminat? ca scrie 29.03 ora 2.07 Mai vreau si eu asa: C9 5 ron C27 10 ron C28 7 ron D39 10 ron D47 5 ron Cris mami de Teodora "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
trec si celelalte licitatii...pay inca nu suntem in 29
Bazar general pe DC
Dumnezeu imposibilul!