Bazar (5)
Raspunsuri - Pagina 12
crisis81 spune:
Obs.: K32 nu este la licitatii desi am licitat de aseara.
Supralicitez Q113 75 ron.
si E165 8 ron.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Am vazut ca am castigat bluzita(care-mi place fff mult). Din cate am inteles trebuie sa merg sa depun banii in contul lui Andrei. Restul detaliilor mi le poate da cineva prin PM? Poate una dintre fetele mai vechi, pana ma prind si eu cum sta treaba. Plata o voi face luni, cel tarziu marti, nu cred ca se fac tranzactii in week. Pupici Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
E simplu, de fapt. Mergi la o sucursala a bancii unde e deschis contul beneficiarului si spui ca vrei sa depui suma X (pretul obiectului plus 3 ron pentru taxele postale). Sa ai cartea de identitate la tine, pentru ca ti-o vor cere. In afara de BCR, nicaieri nu se cere comision pentru depunere intr-un cont. Vorbesti cu tanti de la ghiseu si ii spui daca vrei sa apara depunerea cu numele tau sau ca anonim. E alegerea ta. Apoi, scanezi chitanta pe care ti-o da banca si o trimiti la mailul bazarului. Cam atat!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Obs.: K32 nu este la licitatii desi am licitat de aseara. Supralicitez Q113 75 ron. Cris mami de Teodora "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
era trecuta licitatia dar nu era mutata in licitatii,am mutat-o acum si am trecut si supraliciatrea de la Q113
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
crisis81 spune:
Am supralicitat si E165 8 ron.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
alex_andra spune:
[/quote]
Io mai am o chestie, niste pantalonasi de vara, Primii Pasi, tot noi, tot cu eticheta, culoare caramizie, dar inca nu stiu daca sa ii pun la Bazar sau nu, astept sa primesc eu niste hainute comandate de la Aramis, daca alea acopera necesitatile, ii pun si pe aceia, daca te intereseaza.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
[/quote]
Ma bag doar la rochite, fustite si bluzite/maieuri.
Pantaloni o sa poarte cand o sa poata sa-si exprime parerea in ale vestimentatiei
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
simonapro spune:
Buna seara!
Fetelor imi cer mii de scuze, dar nu mai pot licita sandalutele de la k56 si ne plac tare mult, baietelul meu are acum la talpa 13 cm, dar pana in vara sigur ii mai creste piciorul. Fac apel la cine mai are sandalute cu talpa interioara 14-14.5 cm.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
pana aici am actualizat
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
gabi25 spune:
Q73 si Q81 castigate de mine, pentru prietena mea trebuie trecute la finalizate.
Bazar DC - pentru copii
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)