LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
menuet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_jors corect, nu cotizatiile mele scot tara din criza, dar din pacate din veniturile mele se taie ca sa scoata pe altii din probleme... si a fost ultimul meu comentariu pe tema asta. |
Si din cotizatiile mele s-au taiat la greu de am ajuns de la un salariu de 1100 la 600.In ceea ce priveste CAS-ul la actualul salariu nu trebuie cred sa mai spun ca depaseste 200 ron si toate astea culminand cu expresii de genul '' v-ati luat nasul la purtare", sau nu ni se aproba orele suplimentare in libere pe motivul ca cine ne-a spus sa le facem cand ele sunt facute tocmai ca ni se pun in carca treburi pe care pilele nu stiu sa le rezolve si trebuie sa stai peste program sa termini ca a doua zi o iei de la capat cu altele....
CONCLUZIE: Nu fug de munca ci de bataia de joc care ni se aplica de ne umplem de bube pe sistem nervos!Multumesc oricum!
menuet spune:
Dar poate ca in final o sa imi dau demisia si altfel nu mai am constiinta patata ca li se taie altora ca sa iau eu somaj...ultimul meu comentariu pe tema asta!
Multumesc tuturor pentru sustinere si va dorim Un Paste Linistit!
gabi78 spune:
Mamelor de fete: Bianca are pasarica un pic cam rosie. De obicei dispare cu Sudocrem, dar acum de cateva zile persista in zona dintre labii. Cu ce sa ii dau???
Kitty spune:
Fetele ... inteleg toate punctele de vedere, ideal e cum spune Diana, sa fim corecti..ideal ...din pacate sistemul e atat de corupt, incat nu-ti prea da posibilitatea sa fii corect si in plus, te simti atat de neaparat si neocrotit, te simti frustrat cand te uiti in jur si lumea profita in toate felurile...si tie ti se da peste nas si nu ai nici un drept, pe bani putini.
Eu te sfatuiesc totusi Rozi sa strangi din dinti, stiu e greu, eventual incearca sa-ti cauti altceva, dar nu pleca pana nu gasesti altceva, e riscant cu criza asta.
Gabi eu o dau pe Giulia cu crema de galbenele. Daca totusi persista desi de obicei ii trecea cu crema respectiva, trebuie sa vezi sa nu aiba vreo infectie. Sau.... poate mananca/bea ceva mai acid.
Ada sanatate multa!
Pisik distractie placuta!!
Am dat o tura prin albumul de 3 ani...atat de putine albinute si bondarei sunt..hai ca va mai iert pana dupa Paste sa mai faceti poze, apoi vin peste voi!
ralualexandrei spune:
Crema de galbenele de la plafar,din aceea cat mai pura.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ralualexandrei spune:
Helllloooooo feteleeee,va intepati degeaba,toti am traversat o perioada cumplita unii si pe plan personal deci cu atat mai grav,toti sumtem nervosi crizati stresati dar singurul lucru SINGURUL care ne poate ajuta sa ne simtim mai bine este sa ne sprijinim unii pe altii sa fim uniti asa cum nu am mai fost niciodata.Am mai spus asta si altora si nu o sa obosesc niciodata sa repet,intelegerea,toleranta sunt singurele lucruri care ne pot ajuta sa mergem mai departe sa mai trecem o zi si apoi inca o zi ,haideti sa ne ajutam reciproc chiar daca numai virtual.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
gaia.nevia spune:
Io n-am fete da Radu meu are o iritatie de scutec oribila, cum n-a avut niciodata pana acum, nici el nici Teo...
Eu am folosit Bepanthene crema si niciodata n-a fost nevoie sa aplic mai mult de 1-2 ori. Acum e a 4a zi si arata horror, parca e taiat pe acolo, sau a sezut in spini de trandafiri... vai curul lui.
Si i-am dat si homeopate... o sa-i dau si galbenele... nu mai stiu ce sa mai fac.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
madybulancea spune:
Gaia eu ii dadeam knd facea de-astea cu albastru de metilen apoi cu un stat gros de bepanthene...e f bun asa!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
diana_jors spune:
Lui Alex i-a trecut dupa ce nu l-am mai dat cu nici o crema, ci spalat bine cu apa de fiecare data, si lasat fara scutec, la aer...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
Siuta spune:
La multi ani Iarina!!!
Tzuna, felicitari pentru oua indiferent cum au iesit, sunt colorate de Maria ! Mare realizare !
Gaia, sanatate multa va doresc . Puroiul in gat e tare pacatos, eu aveam de 5 ori pe an asa ceva si ii dadeam cu antibiotice. Pana la urma am ejectat amigdalele, si de atunci am fost ok.
Si eu sunt de parere ca trebuie sa mai strangem putin din dinti, poate cine stie, se mai schimba lucrurile si la noi !
Anastasiei ii dau cu Bepanten si sunt foarte multumita.
Va pup pe toti / toate cu mic cu mare , va doresc Sarbatori Fericite .
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community