Gravidute de Noiembrie - Decembrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pentru cine are intrebari daca ia sau nu destul acid folic, mancati niste nuci/alune de orice fel. sunt f f bogate in acid folic. si gustoase.

Mami de (28.10.2008) si bb2 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Felicitari fetele care ati fost la eco!!!
Asa sa o tinem toata Odiseea doar cu vesti bune!!!!
Acum revin la vechea mea problema de la capitolul 1 ,2..
Nu ne punem si noi nume personalizat la odisee???CA ne-am strans ceva

Fericita +8

Da! Da! Da! Suntem odisea fara nume si cu cele mai putine capitole . Dar cum putem numi bebeii? Eu sunt catastrofa la capi\tolul asta asa ca o sa ma limitez la a vota propunerile voastre!

Sunset trista treaba cu pomelnicul de analize. Eu am fost azi dimineata la recoltat si dupa paste am rezultatele. Tot pomelnicul m-a costat 6 eprubete!!! Si nu glumea tipa, le umplea pana la refuz

Alinushca, multumim. Si eu as vrea sa nasc la Medlife insa nu imi este clar cat ma costa. Pe site am gasit in jur de 7.200 iar o prietena mi-a spus ca o cunostinta a platiti 4.500. O sa ma informez cand merg data viitoare. Alex s-a nascut la Municipal si l-am avut langa mine dupa 10 minute. Cat m-au cusut l-au imbracat, vaccinat, masurat si la final l-au livrat. Nicio secunda nu a mai fost luat de langa mine cat am fost in spital. E mult mai bine asa.

Simona multumim Vineri era zi libera la nivel national? Eu tocmai am cerut concediu

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna burtici! La recomandarea dr iau tot 5mg de acid folic pe zi. Dar presupun ca trebuie sa tinem cont de istoricul nostru medical si recomandarea medicului, asadar aveti incredere:)
Pup,
Madalina

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Multumesc tare mult de urari Simona! Asa sa ne ajute Domnul pe toate! De maine intru deja in a 5 a saptamana, l-am vazut deja pe bebe la echo, avea 2mm.:))
Take care all!
Pup

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

neata burtici!
felicitari pentru ecografiile reusite si pline de activitate!!!
ma duc si eu maine dupa job, sper sa fie bine.
sunt speriata din 2 motive:
1) mi-au iesit analizele de herpes si la herpes 2 am un rezultat echivoc... si acu nu mai am rabdare pana maine la dr sa intreb ce riscuri sunt pt bebe...citind asa pe net am inteles ca nu e riscant decat in cazul unei nasteri naturale, si ca virusul asta nu trece de placenta...uff
2) nu prea mai am simptome de duminica...toata sapt trecuta mi-a fost suuper rau, arsuri, greturi, vome si nemancat...si acu nici arsuri, niste mici greturi, sanii nu ii mai am asa tensionati...

precizez ca (in cazul in care doar vi se pare) sunt panicoasa din fire si ma sperii instant din orice

[+7 sapt]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florina22

neata burtici!
felicitari pentru ecografiile reusite si pline de activitate!!!
ma duc si eu maine dupa job, sper sa fie bine.
sunt speriata din 2 motive:
1) mi-au iesit analizele de herpes si la herpes 2 am un rezultat echivoc... si acu nu mai am rabdare pana maine la dr sa intreb ce riscuri sunt pt bebe...citind asa pe net am inteles ca nu e riscant decat in cazul unei nasteri naturale, si ca virusul asta nu trece de placenta...uff
2) nu prea mai am simptome de duminica...toata sapt trecuta mi-a fost suuper rau, arsuri, greturi, vome si nemancat...si acu nici arsuri, niste mici greturi, sanii nu ii mai am asa tensionati...

precizez ca (in cazul in care doar vi se pare) sunt panicoasa din fire si ma sperii instant din orice

[+7 sapt]

Florina, multumim de felicitari . Unde ai facut analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

mirunam la medlife

[+7 sapt]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florina22

mirunam la medlife

[+7 sapt]

Florina, eu nu am avut probleme cu cei de la medlife, insa o prietena a avut valori aberante la niste analize de genul acesta (tot din imunologie). De ce nu le refaci la Cantacuzino sau la Victor Babes? Sunt cei mai siguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut fete....am ajuns si eu la birou...am vorbit de ieri cu sefa ca intarzii azi o ora jumatate...deci era cu aprobarea ei si azi cand am ajuns la birou trasnea si bufnea ...ma suparat faza asta, eram plina de nervi...exact cum e bine in starea asta ....sa vedem cum o sa primeasca vestea cea mare am de gand sa le zic maine

Doamne ai grija si de noi 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

salut fete....am ajuns si eu la birou...am vorbit de ieri cu sefa ca intarzii azi o ora jumatate...deci era cu aprobarea ei si azi cand am ajuns la birou trasnea si bufnea ...ma suparat faza asta, eram plina de nervi...exact cum e bine in starea asta ....sa vedem cum o sa primeasca vestea cea mare am de gand sa le zic maine

Doamne ai grija si de noi 6+

Bafta Sunset! Tare aiurea, lasa ca de acum o sa ai dreptul la 2 zile libere/luna pentru analize, spunea cineva pe forum, nu e verificat

Nu veniti cu propuneri sa numim si noi cumva odisea noastra? Avem la vecine delfinasi, iepurasi, cirese, albinute (am mai trecut si din amintiri)... noi ce ne trecem???

Mergi la inceput