Blocaj financiar....vreau un sfat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Off topic: Guestus,

Andreea, cu masajul cred ca poti incepe chiar si fara curs de lunga durata....sau chiar deloc, pe bani mai putintei. Important este sa faci ceva practica pe la prietene, sa citesti si sa inveti tehnici. Cineva care vrea masaj in particular nu are nevoie de diploma neaparat, ci de cunostinte si practica f bune! Eu cred ca poti incerca sa inveti (sigur gasesti pe net informatii si tehnici) si apoi sa pui in practica (la inceput fara bani, pana esti stapana pe ce stii). Parerea mea!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Dragul meu Guestus...am specificat mai sus...stau acasa doar dimineata cateva ore...toata dupamiaza sunt la serviciu in fiecare zi...ajung noaptea la 12 de multe ori...cum as putea sa am grija de copii sau batrani,atat timp cat eu stau acasa atat de putin si nici cu Andrei n-apuc sa stau?

Astea cad din start
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Andreea, mai e ceva, ca tot esti oarecum in domeniu... Kinetoterapie. Insa trebuie sa faci cursuri pentru asa ceva. Apoi poti lucra acasa cu bebelusi/copii mici. Insa si asta e de durata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Andreea, din pacate pe termen scurt nu prea ai de ales, decat un alt job de cateva ore pe saptamana. pe termen lung e mai sigur , chiar daca mai anevoios, ca trebuie sa inveti si sa si lucrezi.
succes in toate!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Guestus .................din pacate a trebuit sa sterg! ca sa le fie unora bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu la un moment dat trebuia sa platesc pe cineva sa imi faca injectii, 2 pe zi. am gasit pe cineva care statea aproape de mine. am preferat sa platesc decat sa trebuiasca sa merg la cabinete, sa astept si altele

nu poti face asa ceva in zona in care locuiesti? nu e ceva permanent, dar poate din cand in cand sa iti aduca un mic venit suplimentar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

andreea, desi poate in hunedoara sunt putine oportunitati, incearca sa te angajezi la o gradinita/cresa particulara (sau de stat, daca mai sunt), acolo este necesara prezenta unei asistente medicale. baietelul tau ar putea sa mearga si el acolo, in felul acesta veti petrece mai mult timp impreuna.

o fosta colega de-a mea isi lua de lucru la domiciliu, impacheta si punea in plicuri fluturasi publicitari, gasise anuntul in ziar. nu era foarte mare suma castigata, dar din banutii respectivi isi putea permite sa-si plateasca, luna de luna, lucrarile de "conservare, reparatie si restaurare" ale danturii (chiar asa se exprima ea). acu' nu-ti imagina ca si-a facut implanturi cu coroane de portelan...nu, pur si simplu si-a pus la punct dantura (si avea mare-mare nevoie, risca sa ramana fara dinti).

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Plecarea din tara e o optiune? In afara se castiga mult mai bine in domeniul medical si se cauta personal in acest domeniu, din cate am citit.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

arcadia exact asta am vrut sa sciu si eu: singura optiune decenta este plecarea din tara. Nu ai ce pierde...fugi si mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Off topic: Guestus,

Andreea, cu masajul cred ca poti incepe chiar si fara curs de lunga durata....sau chiar deloc, pe bani mai putintei. Important este sa faci ceva practica pe la prietene, sa citesti si sa inveti tehnici. Cineva care vrea masaj in particular nu are nevoie de diploma neaparat, ci de cunostinte si practica f bune! Eu cred ca poti incerca sa inveti (sigur gasesti pe net informatii si tehnici) si apoi sa pui in practica (la inceput fara bani, pana esti stapana pe ce stii). Parerea mea!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Alina, pentru a face cu adevarat un masaj care sa ajute si sa nu distruga iti trebuie multa scoala...masajul nu inseamna numai sus jos celulita, inseamna recuperare...Fara studii nu e o solutie.

Mergi la inceput