Ingineri fosti, viitori...(33)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Bine ai venit pe lume micuta Iulia Alexandra! Sa fi sanatoasa, vesela si mancacioasa si sa-ti astearna Dumnezeu in fata un drum lung, lin si plin de bucurii si satisfactii pe orice plan!
Felicitari Otilia pentru tripla reusita, sa fi sanatoasa si laptoasa si sa te bucuri ani multi si fericiti, pana la adanci si line batraneti, de cele 3 flori (deocamdata
) din glastra casei tale!
Felicitari si proaspatului tatic si rabdare multa pana va veni ziua cand va fi rasfatat de cele 4 fete dragi din casa!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iepumic spune:
Salutare.
Am vorbit cu Oti pe mess ieri, sunt bine, erau deja acasa. Dar nasterea a fost grea, pustoaica a avut capul mare (deh, inginera!) si s-a blocat cu umerii la iesire, ceea ce a tinut-o fara aer o perioada scurta. Dar din fericire totul e bine.
Eu sunt socata de ce s-a intamplat la Giulesti ieri. Atat dpdv al unei Aspirante, cat si al unui simplu om si ca al unui inginer. E grav. Ce grav, e putin spus grav...nu exista termen pentru asta.
In plus, inca nu mi-au trecut durerile de burta si de spate, singurul care ma ajuta e No-Spa, si mai nou nici ceea ce mananc nu imi pica bine. Am fost iar la medic, mi-a dat un tratament (suspecteaza un colon iritabil sau un Helicobacter Pylori dar eu sunt convinsa ca nu e asta) si m-a trimis la o noua eco si la ginecolog. Din pacate ginecologul la care merg eu e abia miercurea viitoare. Poate ma duc la altcineva, ca ma enerveaza sa stau asa. Intre timp, sunt abia z23 deci nu stiu daca as putea sa ma gandesc deja la un test???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
Anca, fa testul, chiar sunt curioasa. Deci fa testul pentru mine, macar.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Am uitat sa pun link aici cu pozele.
Am unele de ieri care imi plac tare mult, cu Iulia si a reusit sotul sa o prinda razand si pe Elisa. Hai sa v-o arat si pe Ana scolarita.
Anca si asteptam vesti bune. Cum te mai simti? Eu tot stafeta roz pot preda
Elena, s-au mai linistit apele la voi? Doamne ce an ai avut.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna fetelor!
Sa spun otiliei sa-i traiasca minunea! Am si ras cu soata mea: pana am venit eu cu vesti tu ai si nascut si ai si ajuns acasa si nici nu se vede in piozica ca ai nascut... Eu arat ca naiba pentru ca am avut cateva zile sifonate dar sa va spun ca am vesti bune: AM PRIMIT SLUJBA DE LA BRADFORD!
Nu am fost acolo sa dau interviul: l-am dat pe telefon. Sambata stiam deja ca mi-au dat jobul dar erau doua si nu mentionasera care. Diferenta era ca unul era pe 6 si unul pe 2 ani. Luni m-au sunat sa-mi spuna sa vin sa ne intalnim sa semnez contractul si i-am intrebat cand vor si au zis joi. Asa ca miercuri m-am urcat in avion si vineri dimineata am fost inapoi.
Ma simt asa de eliberata! Sper ca la toata lumea sa se rezolve problemele!
Ancuta - fa testul mama ca parca am un simtamant bun!
Nico - te apropii de final vezi cu pasi marunti. Sper sa finalizezi cat mai repede.
Elena - nu te intreb decat daca sunteti bine ca nu vreau sa rascolesc nimic.
Pisi - cum ai reintrat in campul muncii si ce fac flacaii tai?
Va pupic fetelor si trebuie sa fac cinste.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
Noi suntem bine. Socra mea are o revenire miraculoasa, datorita ingrijirilor date de noi, de cumatra aia care s-a mutat cu ea, de asistenta care vine de 1-2 ori pe zi. Mananca bine, aude mai bine si chiar sta in sezut mare parte din zi.
Saptamana trecuta l-a convins pe sot sa plecam 3 zile la Piatra Neamt, intr-o excursie, ca sanu pierdem chiar tot concediul pe anul asta si nu iesim si noi undeva. A fost de acord, asa ca am luat baiatul si am plecat cu masina unui prieten care ne-a lasat acolo, apoi ne-a colectat duminica. Am stat la o pensiune, am vizitat 3 muzee, gradina zoologica, am urcat pe munte cu telegondola, ne-am plimbat cu un tractoras-trenulet, am dormit si ne-am relaxat. A fost scurta vacanta noastra, dar decat deloc....
Acum vreau sa ma mai concentrez un pic si pe serviciu, ca am de predat niste documentatii si as vrea sa iasa bine, ca de obicei.
Cristina, daca accepti slujba aia, se va muta si familia cu tine?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Ioana81 spune:
Bunafetele!
In primul rand FELICITARI OTI!!!!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi toti 5 ca fericiti sigur sunteti! Anca fa ne o surpriza placuta!
E groaznic ce s a intamplat la Giulesti. DIn fericire eu am lasat deoparte sistemul de stat care e infect...asta datorita experientei dinainte de a l naste pe Vladimir. Clinicile particulare sunt mult mai evoluate(sunt ceva ce ar trebui fi normal la sistemul de stat-care niciodata nu are bani - culmea:)). Din pacate nu inteleg de ce mai platesc CAS ul asta dar.....suntem in Romania...tara tuturor posibilitatilor. Zic asa pt ca am mers saptamana trecuta la MAREA NEAGRA care e cam verde si neingrijita. Domne mizerie mai mare, taraneala mai concentrata pe mp nici ca gasesti. AM fost in Eforie Nord, eu nu va recomand. Maxim Mamaia. Am fugit de Mamaia, de fite, de terase scumpe si dau de ceva mult prea primitiv. Am luat un apartament, curat, frumos, totul bine, doar ca ma mintisera si era departe de plaja. In fine, ne am odihnit, ne am incarcat bateriile, ne am bronzat. A venit si Cristi vineri seara(cineva a stat la bucuresti sa munceasca, uffff). Saptamana asta sunt si eu cu doctorii sa vedem ce mai zic si ei. Acum ma doare burta rau...deci nici luna asta nu s a prins de noi. INCERCAM!!!! NU NE LASAM!!!!!!
Acum va pup pe toate si va urez zile frumoase ca soarele de pe cer!!!!
Ioana si Vladimir
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna fetelor!
Vad ca nu sunteti foarte active. Asta inseamna transa a doua de vacante.
Noi am intrat in linie dreapta Cred ca pe 13 plec. Nu ne-a dat un raspuns daca pot sa aman de pe 7 pana pe 13 dar incercam.
Am gasit si casa. Este ceea ce ne trebuia.
Va pup pe toate si va asteptam cu vesti - bune in special.
iepumic spune:
Neata! Cum se spune: mai bine mai tarziu decat niciodata. Eu am tot avut o stare de spirit mai proasta si nu am mai intrat pe forum.
Dar ma bucur ca am intrat azi ca sa citesc vesti bune si sa vad poze frumoase!
Cristna, esti MARE! Ma bucur mult de tot ca ai primit job-ul, eu cred ca e o ocazie extraordinara. Pana la urma e cel pe doi ani, sper. Si sper ca si salariul e ok (ca UK e f scump si am vazut ca salariile nu sunt tocmai mari).
Oti, m-ai IMBOLNAVIT cu fetele tale. In primul rand au crescut ca din apa, in al doilea sunt niste frumoase toate trei, dar asa de frumoase ca nu stii la care sa te uiti mai intai (ca in basme, ce mai!). Si mie mi se pare ca seamana toate trei cu tine foarte mult. Oricum, dubii nu sunt in privinta mamei .
Ioana, eu fug de litoralul romanesc cu totul. Si imi pare rau sa spun asta dar chiar nu vreau sa-mi cheltui banii aiurea si sa ma stresez atunci cand ar trebui sa ma relaxez. Asa...mai bine dau banii in alta tara. E trist din pacate.
Dorina, vad ca te-ai linistit, ti-au venit veveritoii acasa.
Eu vesti nu am, nu a mai avut rost sa fac test ca au venit uratii peste mine si odata cu ei am scapat si de durerile de burta...cel putin temporar. Speram data viitoare sa fie cu noroc, poate preiua stafeta roz de la Otilia...